Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017
<p>Κριός

Υπάρχει μια πληθώρα συναισθημάτων στο παιχνίδι σήμερα, και πολλή ενέργεια προκαλεί σύγχυση. Ο ήλιος σχηματίζει ένα φύλο με τον Ποσειδώνα, ένα σύννεφο σύγχυσης σε βαριά συναισθήματα. Αλλά αυτό είναι ευνοϊκή ενέργεια για μερικά μεγάλα όνειρα αν νιώθετε ονειρικά σήμερα. Αποκτήστε το δημιουργικό σας! Ο Λέων Σελήνη στο πέμπτο οίκο σας σας εμπνέει να έχετε λίγη διασκέδαση, και πρέπει. Αλλά τα πράγματα στο μέτωπο του χρήματος επιβραδύνουν.

Ταύρος

Το δύσκολο πράγμα με το σήμερα είναι ότι ακόμα και αν ακολουθήσετε την καρδιά σας σήμερα θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση. Ένας Λέων Σελήνη στο τέταρτο οίκο της οικογένειας και των ριζών σας σκέφτεστε και αισθάνεστε για όλους τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και τα θεμέλια που χτίζετε για αυτούς στο σπίτι. Αλλά τα συναισθήματα είναι υψηλά. Υπάρχει ένα sextile μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που βάζει λίγο σύννεφο για την ορθολογική σκέψη σήμερα. Αλλά έχει το μυαλό σας να περιπλανιέται λίγο καθώς αυτή η διέλευση συμβαίνει στο ένατο οίκο σας.

Δίδυμοι

Η νεφελώδης ενέργεια με κάποια ενέργεια του Ποσειδώνα βρίσκεται σήμερα στις προβλέψεις σας, και δεν είστε ενθουσιασμένοι με αυτό. Αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό και να έχετε κάποιο χρόνο διαφυγής, που φυσικά θέλετε να κάνετε ούτως ή άλλως. Απλά μην προσπαθήσετε να πουλάτε τα όνειρα ως πραγματικότητα σήμερα. Έχετε εξουσίες επικοινωνίας από την πλευρά σας με ένα Λέων Σελήνη στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας σήμερα, και να είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν σήμερα πρόκειται να ενισχυθούν στην καρδιά σας, και αυτό οφείλεται σε πολλές διαδρομές που είναι μάλλον συναισθηματικές για εσάς. Ο Λέω Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας έχεις κερδίσει χρήματα, αλλά καλά πράγματα συμβαίνουν εδώ. Έχετε επίσης μερικές συναισθηματικές μετακινήσεις στο παιχνίδι με κάποια δράση του Ποσειδώνα σήμερα, καθώς ο Ποσειδώνας φλερτάρει με τον Ήλιο στο ενδέκατο οίκο σας των ομάδων και των φιλιών.

Λέων

Το κλειδί για τη νίκη σήμερα πρόκειται να είναι, μια δροσερή ιδιοσυγκρασία. Κάποια σύγχυση στο μείγμα με κάποια ενέργεια του Ποσειδώνα θολώνει τα πράγματα σήμερα, και τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να τρέξουν ψηλά. Αλλά θα σας αρέσει αυτό και ίσως να απολαύσετε τη φαντασία σας σήμερα. Είναι η ανήσυχη και η σύγχυση ενέργεια ενός sextile του Ήλιου και του Ποσειδώνα που θα έχει το μυαλό σας να περιπλανιέται σήμερα. Αυτό συμβαίνει στο δέκατο οίκο της δουλειάς σας, και έτσι οι λεπτομέρειες εργασίας θα σας φανούν δημιουργικές.

Παρθένος

Είστε σε ήσυχο τρόπο αντανάκλασης, με το Λέων Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας των τελειωμάτων. Έχετε επίσης κάποια αγάπη στον αέρα σήμερα, με την ευγένεια του Ήλιου και του Ποσειδώνα που έχει ρομαντισμό ρέει σαν μέλι. Αισθανθείτε πολύ ονειρικά και δημιουργικά σήμερα και θα βρείτε έμπνευση απλά αφήνοντας το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Με τη Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, αισθάνεστε βαθύτατα τα συναισθήματα του Ποσειδώνα, περισσότερο από άλλα. Πηγαίνετε μαζί του. Ο δωδέκατος άγγελος φύλακας του οίκου είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει.

Ζυγός

Έχετε το Λέων Σελήνη στο οίκο σας των κοινωνικών κύκλων και ομάδων σήμερα, και αυτό θα σας έχει καταλογίσει για τις κοινωνικές σας εμπειρίες. Θα ευδοκιμήσετε όταν συνδέεστε με ανθρώπους σήμερα. Έχετε επίσης τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να κυματίζουν κάποια μαγεία στο μέτωπο του σπιτιού σήμερα και μπορεί ακόμη και να δουν κάποια όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. Ακολουθήστε τα όνειρά σας σήμερα.

Σκορπιός

Ο κόσμος των ονείρων και των ψυχικών οραμάτων αρχίζει να επιταχύνει σήμερα, και αισθάνεστε αρκετά άνετα με αυτό. Ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος φτιάχνουν το φλερτ και οι δημιουργικοί σας χυμοί ρέουν. Ο ρομαντισμός θα μπορούσε να γίνει αρκετά ονειρικός σήμερα! Έχετε επίσης το Λέων Σελήνη στο δέκατο οίκο σας της δημόσιας εικόνας σήμερα, και όλα τα μάτια είναι πάνω σας στο χώρο εργασίας.

Τοξότης

Ο Λέων Σελήνη στο ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων σας εμπνέει να ξεπεράσετε σήμερα το μάτι. Αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικό, και μπορεί να έχετε σήμερα πραγματικά σχέδια ταξιδιού στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι και εικονογραφημένο και σήμερα, όπου η καρδιά σας περιπλανιέται απλά στον κόσμο σε όσους έχουν ανάγκη. Εάν βρεθείτε λίγο πιο dreamier από το συνηθισμένο σήμερα, ευχαριστήστε τον Ποσειδώνα για αυτό.

Αιγόκερως

Είναι μια συναισθηματική μέρα για εσάς, τον Αιγόκερω, και επίσης ένα κομμάτι μιας σύγχυσης. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν σήμερα ένα σέξι, στο πέμπτο οίκο του ρομαντισμού. Έτσι μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο σήμερα σκέψης για το ποιος είστε ως πρόσωπο, και τη θέση σας στον κόσμο. Εάν χρειάζεστε αυτόν τον χρόνο, πάρτε το. Και ακολουθήστε τις εμπνεύσεις σας σήμερα. Ο Ποσειδώνας χαϊδεύει τις δημιουργικότητές σας και ενισχύει αυτά τα συναισθήματα για σας. Οι εμπνεύσεις σας σας καθοδηγούν σήμερα καλά, μην τους απορρίπτετε επειδή δεν φαίνονται λογικοί.

Υδροχόος

Υπάρχει αγάπη για εσάς στον αέρα σήμερα, και αυτό θα μπορούσε να σας πετάξει λίγο σήμερα. Σας αρέσει η λογική και τα ρεαλιστικά γεγονότα, και σήμερα, αυτά δεν είναι σε αφθονία. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σήμερα συναισθηματικά και η δημιουργικότητα του Ποσειδώνα είναι αυτή η συναισθηματική εγκοπή. Μην προσπαθήσετε να προσποιηθείτε ότι τα συναισθήματα δεν υπάρχουν σήμερα. Αντ 'αυτού, πηγαίνετε με αυτή τη ροή και δείτε πού πηγαίνει αυτή η μαγεία. Ο Λέων Σελήνη στον οίκο των σχέσεών σας έχει μερικές εκπλήξεις.

Ιχθύς

Ο κυβερνώντος πλανήτης σας Ποσειδώνας σας έχει σε σύννεφο σήμερα, κυριολεκτικά. Έτσι, θα είστε σε φανταστική γη περισσότερο από ό, τι δεν είστε σήμερα. Έχετε Ήλιο και Ποσειδώνα στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, υποδεικνύοντας ότι θα πρέπει να βρείτε κάποια διασκέδαση σε μηνύματα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα. Το περιοδικό Dream είναι επίσης ευνοημένο, καθώς αυτά τα όνειρα αρχίζουν να έχουν νόημα. Ο Λέων Σελήνη στο έκτο οίκο της δουλειάς σας αισθάνεται εμπνευσμένο επίσης. Αλλά σήμερα, το μυαλό σας μπορεί να περιπλανιέται.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017

Κριός Έχετε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το τέταρτο οίκο των θεμελίων και των ριζών σας σήμερα, που σας υπενθυμίζει αυτό που είναι...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Κριός Σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε μια συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σας. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πλέον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Κριός Σήμερα η ενέργειά σας φουλάρει σαν κινητήρας μοτοσικλέτας, ανυπομονεί να ξεκινήσει. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και πάθος. Και...