Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά
<p>Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις όπως:

Τι πρέπει να περιμένω;

Τι θα αισθανθεί;

Θα είναι δύσκολο;

Το καταλαβαίνουμε. Το να κάνεις σεξ για πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό και είναι εντελώς φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι! Ενώ η εμπειρία του καθενός θα είναι διαφορετική, έχουμε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την πρώτη σας φορά ασφαλή και υγιή.

1. R-E-S-Ρ-Ε-C-Τ!

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς και σεβαστοί από τον σύντροφό σας σε όλες τις πτυχές της σχέσης σας, και αυτό περιλαμβάνει το σεξ.

Εάν δεν αισθάνεστε ασφαλείς ή αισθάνεστε πιεσμένοι ή ενοχλημένοι από το σύντροφό σας για να κάνετε σεξ, αυτές είναι κόκκινες σημαίες που η σχέση σας μπορεί να είναι ανθυγιεινή ή ίσως ακόμη και καταχρηστική.

Αν συμβαίνει αυτό, ίσως είναι καλή ιδέα να μιλήσετε με κάποιον που εμπιστεύεστε, ένας σύμβουλος, ένας γονέας ή ένας συνήγορος υπέρ της ερωτικής αντίληψης, πριν κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας.

2. Προστατέψτε την υγεία σας

Έχει ο συνεργάτης σας εμπλακεί στη σεξουαλική δραστηριότητα πριν; Αν ναι, ρωτήστε τους αν έχουν δοκιμαστεί πρόσφατα (όπως και από τον προηγούμενο σύντροφό τους) για ΣΜΝ. Εάν δεν έχουν δοκιμαστεί, βεβαιωθείτε ότι το κάνουν πριν κάνετε τη σεξουαλική επαφή μαζί τους, διαφορετικά ίσως να κινδυνεύετε.

Εάν ο συνεργάτης σας δοκιμάσει θετικά για μια STD, μάθετε για τις επιλογές για την προστασία σας εάν αποφασίσετε να κάνετε σεξ μαζί τους. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε προστασία (όπως προφυλακτικά ή οδοντιατρικά φράγματα) κάθε φορά που έχετε σεξουαλική επαφή με κάποιον, απλά να είστε στην ασφαλή πλευρά.

3. Συζήτηση για τον έλεγχο των γεννήσεων

Εάν η εγκυμοσύνη είναι μια φυσική δυνατότητα στη σχέση σας, έχετε μια συνομιλία με τον σύντροφό σας σχετικά με το είδος του ελέγχου των γεννήσεων που θα χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να έχετε αυτή τη συνομιλία πριν να είστε στη ζέστη της στιγμής, ώστε να έχετε το χρόνο να προετοιμάσετε και να συγκεντρώσετε ό, τι χρειάζεστε.

Μην παρακάμψετε αυτή τη συζήτηση. Χρειάζεται μόνο το σεξ για να μείνετε έγκυος! Το Planned Parenthood έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές ελέγχου των γεννήσεων για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς και τη ζωή σας.

4. Γνωρίστε τα όριά σας (και του συντρόφου σας)

Συναίνεση: είναι απαραίτητη. Υγιής συγκατάθεση σημαίνει ότι και οι δύο εταίροι λένε ναι πρόθυμα και με ενθουσιασμό.

Η συγκατάθεση περιλαμβάνει την γνώση των ορίων του άλλου και το σεβασμό τους ανά πάσα στιγμή. Μιλήστε ο ένας στον άλλο για το τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει.

Δεν ξέρω τι να πω αμέσως; Εντάξει. Απλά κρατήστε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές με τον σύντροφό σας. Και θυμηθείτε, αν κάτι σας κάνει να νιώθετε άβολα, έχετε το δικαίωμα να σταματήσετε ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το τι.

5. Να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες

Το σεξ στις ταινίες συχνά φαίνεται εύκολο και αβίαστο, αλλά στην πραγματική ζωή, όχι τόσο πολύ. Να είστε έτοιμοι να αισθανθείτε λίγο αμήχανα. Μετά από όλα, αυτή είναι μια νέα εμπειρία για σας!

Η πρώτη σας φορά μπορεί να μην είναι τέλεια (κάτι που είναι εντάξει), αλλά τα καλά νέα είναι ότι το σεξ συνήθως βελτιώνεται με το χρόνο και την εμπειρία. Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι ότι εσείς και ο συνεργάτης σας επικοινωνείτε για το πώς αισθάνεστε και οι δύο και κανείς δεν θυμώνει ή πιέζει τον άλλον.

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και μιλώντας ανοιχτά με τον σύντροφό σας για το σεξ, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το κάνετε αυτό. Μετά από όλα, δεν υπάρχει βιασύνη και το καλύτερο σεξ συμβαίνει όταν εσείς και ο σύντροφός σας είστε υγιείς και ασφαλείς!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους

Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους

Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους

Εάν έχετε εμπλακεί με μια γυναίκα για λίγο, μην εκπλαγείτε εάν δεν αισθάνεστε τη φωτιά που κάνατε όταν συναντήσατε για πρώτη φορά. Αυτό...

Τι να μην ρωτήστε σε ένα πρώτο ραντεβού

Τι να μην ρωτήστε σε ένα πρώτο ραντεβού

Τι να μην ρωτήστε σε ένα πρώτο ραντεβού

Ξέρω τι συμβουλές έχετε ίσως ακούσει για να μιλάτε με κορίτσια. «Οι γυναίκες αγαπούν να μιλάνε, και να δείξετε ότι σας ενδιαφέρουν αυτά!»....

Άλλαξε Σελίδα

Άλλαξε Σελίδα

Άλλαξε Σελίδα

Η μοναξιά σου φέρνει πλήξη και τώρα που είναι χειμώνας χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά την παρέα ενός συντρόφου, ώστε να...

Καλοκαιρινό φλερτ: οι κανόνες

Καλοκαιρινό φλερτ: οι κανόνες

Καλοκαιρινό φλερτ: οι κανόνες

Χωράνε στ’ αλήθεια κανόνες στο φλερτ; Στην ουσία, οπωσδήποτε όχι. Αλλά κάποιες βασικές αρχές θα μας κρατήσουν μακριά από κλασικές...

Σεξ με την πρώτη: Ναι, ή Όχι;

Σεξ με την πρώτη: Ναι, ή Όχι;

Σεξ με την πρώτη: Ναι, ή Όχι;

Δεν είναι μια από τις μεγαλύτερες ερωτήσεις για μια γυναίκα; Να κάνει έρωτα από την πρώτη φορά, ή όχι; Τι εντύπωση θα δώσει; Να το τολμήσει...

Από την πρώτη φορά: Κάνει;

Από την πρώτη φορά: Κάνει;

Από την πρώτη φορά: Κάνει;

Τα καλά κορίτσια δεν κάνουν σεξ με την πρώτη γνωριμία, το ξέρουμε αυτό. Αλλά το προσπερνάμε. Διότι τι να κάνουμε, και τα κορίτσια άνθρωποι...