Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/05 – 7/05-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/05 – 7/05-2017
<p>Κριός

Είστε από τους πιο παθιασμένους αυτής της καταπληκτικής περιόδου! Το εκπληκτικό σκηνικό που γίνεται, με την πολυαστρία στο ζώδιό σας, σας φέρνει πολλές διαθέσεις να κάνετε πείσματα. Θα πρέπει αυτό το πείσμα, να έχει στόχο και σκοπό. Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, φτάνει να μην το τραβήξετε πολύ στα άκρα.

Ταύρος

Το διήμερο αυτό σας έχει κάνει να νιώσετε όλη την δύναμη του πάθους. Απλά, μπορεί να νιώσετε και υπερβολική ζήλια. Δεν είναι μια μέρα που μπορείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας πολύ καλά.  . Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που δεν τα τολμήσατε ποτέ πριν, και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε όχι μόνο την αγάπη σε απόλυτο βαθμό, αλλά και μια βαθιά εσωτερική δύναμη, πρωτόγνωρη, που σας αρέσει!

Δίδυμοι

Ξυπνάει μέσα σας το πνεύμα της απόλυτης περιπέτειας! Θέλετε να ζήσετε πολλά και τα θέλετε αμέσως! Τρομερό φλερτ, που το αναλαμβάνετε εσείς, παίρνοντας όλες τις πρωτοβουλίες. Οι αδέσμευτοι, έχετε κυριολεκτικά ραντεβού με το πεπρωμένο, σε αυτήν την δύσκολη μεν γοητευτική δε περίοδο, που δεν πρόκειται να περάσει ήσυχα για εσάς! Θα σας φέρει πολλές ομορφιές, αρκεί να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε.

Καρκίνος

Είστε στα καλύτερά σας! Γίνεστε το κέντρο του κόσμου για τον σύντροφό σας, και αυτό ακριβώς θέλετε! Η  Σελήνη, που είναι ο Κυβερνήτης σας, κάνει αυτό το διήμερο σημαντικότατο για τις ερωτικές εξελίξεις. Θα νιώσετε τον κόσμο να γίνεται ξαφνικά γεμάτοι ζέστη, έτσι όπως θα ζήσετε με το ταίρι σας αυτήν την εκπληκτική ημέρα! Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, φτάνει να μην σας πιάσουν τα παράπονα.

Λέων

Εκπληκτικά δυνατά συναισθήματα! Αλλά και επικίνδυνα! Η πλανητική επιρροή του Ήλιου σας κάνει κτητικούς, ξυπνώντας τα άγρια ένστικτα, και κάνοντάς σας να γεμίζετε απαιτήσεις . και επίσης, ζήλια. Θέλετε να είστε οι κυρίαρχοι της σχέσης σας, αλλά δεν μπορεί και να σας το αρνηθεί και κανείς, έτσι όπως λάμπετε με πρωτόγνωρη δύναμη, και τρομερή ζέστη.

Παρθένος

Είναι στιγμές πάθους μπροστά σας, αυτό το διήμερο. Ο Ερμής από τον Κριό σας γεμίζει ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες. Βγαίνει στην επιφάνεια ένας πολύ απαιτητικός χαρακτήρας, και το ταίρι σας καταλαβαίνει ότι έχετε πολλά να πείτε. Πάντα στο φόντο, υπάρχει ένας πειρασμός, που κάποια στιγμή, πρέπει να τον αντιμετωπίσετε. Ίσως να είναι η στιγμή για ένα μεγάλο βήμα που θα πρέπει να το παραδεχτείτε.

Ζυγός

Αυτή η περίοδος, όσο και να είναι δύστροπη, εσάς σας πηγαίνει πολύ! Έχετε όλη τη διάθεση να φλερτάρετε.  Μια από τις πολύ παθιασμένες σας μέρες, που νιώθετε και την ανάγκη να κάνετε δώρα στον σύντροφό σας, να τον κακομάθετε και να τον περιποιηθείτε. Και όλα αυτά, μέσα σε ένα περιτύλιγμα δυνατής ενέργειας απίστευτης!

Σκορπιός

Αυτό το ΣΚ που θα σας ανανεώσει πολύ, θα σας δώσει μεγάλη δύναμη στο πάθος, αλλά και θα σας φέρει και πολύ έντονο συναίσθημα, μαζί με αυτά και την ζήλια. Αυτό, θα σας  κάνει να καταλάβετε όλο το μέγεθος της αγάπης που ζείτε. Και μάλιστα, με έναν τρόπο που σας ικανοποιεί πολύ, με πολύ και παθιασμένο συναίσθημα, το οποίο λειτουργεί μέσα σας σαν κάθαρση, σαν φάρμακο για την ψυχή .

Τοξότης

Ο ανάδρομος Κρόνος σας δημιουργεί μια παράξενη διάθεση. Αυτή η δυσκολία, μπορεί να γίνει εύκολη, ακόμα και ευνοϊκή, αν την χρησιμοποιήσετε σαν έναν καθρέφτη για να δείτε τα όσα πραγματικά θέλετε.  Οι αδέσμευτοι, βλέπετε ξαφνικά την γοητείασας να εκτοξεύεται, και μάλιστα σαγηνεύεται ένα πρόσωπο που έχει ακριβώς ταχαρακτηριστικά που θέλετε, είναι περιπετειώδης και έξυπνος!

Αιγόκερως

Πάθος και ένταση σε μια δυνατή  περίοδο που έρχεται για να γεμίσει την καρδιά σας συναίσθημα, αλλά ίσως και κάποιες υποσχέσεις, που πρέπει να τις μετρήσετε πολύ, και πριν τις δεχτείτε, και πριν τις πείτε.  Οι αδέσμευτοι είστε πολύ κοντά, σε απόσταση αναπνοής από μια καταπληκτική σχέση, η οποία είναι εντελώς κυρίαρχη στο μυαλό σας, αλλά δεν έχετε τολμήσει να εκφραστείτε.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό να έχετε τρομερή εύνοια από αυτό το διήμερο, με το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μιας και είστε από τους λίγους που μπορείτε και επικοινωνείτε καλά με όλες τις πλευρές του εαυτού σας. Είστε πολύ δυνατοί, πολύ απαιτητικοί, αλλά πρέπει να είστε και πολύ προσεκτικοί. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσετε, ούτε για ένα λεπτό, ότι η ημέρα δεν ευνοεί τα πολλά ταμπλό!

Ιχθείς

Η σχέση σας όχι μόνο γίνετε κυρίαρχη, αλλά αποκτάει και ένα καινούριο πάθος, αν αυτό είναι που  θέλατε, αλλά δεν προέκυπτε. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να κάνετε τα πάντα, να αποπλανήσετε, να παίξετε, να μεθύσετε γλυκά από χάδια, φιλιά και απίστευτο έρωτα! Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια σπουδαία γνωριμία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/07 – 19/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/07 – 19/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/07 – 19/07/2015

Με μια εκρηκτική και φλογισμένη Σελήνη στον Λέοντα, αλλά και με μια Αφροδίτη να περνάει στην…ύπουλα ερωτική Παρθένο, ο έρωτας γίνεται...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Με την Αφροδίτη πια στον φλογερό Λέοντα και μια Σελήνη στον Υδροχόο να δίνει τάσεις ανεξαρτησίας και διάθεση για άγριο φλερτ, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/2 – 1/3/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/2 – 1/3/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/2 – 1/3/2015

Είμαστε έτοιμοι για μεγάλες συγκινήσεις; Είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε την άνοιξη και να την φέρουμε κοντά μας και μέσα στις καρδιές μας;...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Αν μιλάμε για σαββατοκύριακο αγάπης και έρωτα! Ένα γλυκύτατο διήμερο, φορτισμένο από την αιθέρια ενέργεια του Αγίου Βαλεντίνου, που...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Ένα διήμερο που η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, ό Ερμής έχει ήδη εισέλθει σε αυτόν και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αλλά και ο...