Οι 5 τύποι ανδρών

Οι 5 τύποι ανδρών
<p>Οι γυναίκες σήμερα έχουν μεγάλες ελπίδες για τον άνθρωπο των ονείρων τους: "Είναι έξυπνος, πλούσιος, αθλητικός, ευαίσθητος, καλός, αστείο ..."

Ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Αλλά, η αλήθεια είναι ότι είναι αδύνατο να βρεθεί ένας άνθρωπος που είναι το πλήρες πακέτο. Είναι περισσότερο σαν να έχει ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό και ένα ζευγάρι άλλα νόστιμα κομμάτια στην προσωπικότητά του.

Εδώ είναι μερικά γενικά σχήματα ανδρών. Πιθανότατα το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του θα πέσει σε μία από αυτές τις κατηγορίες:

1. Ο χορηγός.

Αυτός ο τύπος έχει πάντα το Blackberry, φορητό υπολογιστή του ή το τελευταίο "Economist" στο χέρι. Δουλεύει σκληρά και ζει έναν πολυτελές τρόπο ζωής.

Εάν τον παντρευτείτε, πιθανότατα δεν θα ανησυχείτε για τα οικονομικά ή για το χειρισμό σας, αλλά μπορεί να πάσχετε από λιγότερο χρόνο πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύζυγο, ο οποίος δεν έχει τον ελεύθερο χρόνο για να προπονηθεί στο ποδόσφαιρο ή το αυτοκίνητο.

2. Ο πολυμήχανος.

Αυτός είναι αρκετά μηχανικός. Από επισκευές στο σπίτι μέχρι μηχανικός αυτοκινήτων, ποτέ δεν πρέπει να καλέσετε έναν πολυτεχνίτη. Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το χέρι και πάντα παγώνει σε μικρά έργα.

Το μειονέκτημα για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι μπορεί να μην είναι ο οικογενειάρχης, αν αυτό είναι που ψάχνετε, αλλά θα είναι ένας πρακτικός μπαμπάς.

3. Ο στοχαστής.

Μπορείτε να ξεγελάσετε έναν στοχαστή από μια συνομιλία δύο λεπτών. Αυτός ο άνθρωπος είναι πνευματικός. Είναι ένας προσεκτικός σχεδιαστής και ένας καλός υπεύθυνος στη λήψης αποφάσεων.

Στο μειονέκτημα, μπορεί να μην ζήσει μια πολύ αυθόρμητη ζωή. Εάν η περιέργεια και οι έξυπνες συνομιλίες δεν είναι στο φλιτζάνι σας ένα τσάι, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε αυτόν τον τύπο.

Μπόνους: Είναι πιθανώς ένας σπουδαίος οικονομικός συνεργάτης και πρόθυμος να βοηθήσει τα παιδιά με τα επιστημονικά τους έργα.

4. Ο φροντιστής.

Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας μεγάλος εραστής και ένας μεγάλος φύλακας. Αν θέλετε έναν άνθρωπο που μπορεί να μαγειρέψει, να καθαρίσει και να γαλουχήσει, είναι αυτός. Είναι στην ευχάριστη θέση να σας φροντίσει, είτε έχετε τη γρίπη ή απλώς θέλετε να τροφοδοτείτε περιστασιακά.

Μπορεί να είναι νοσοκόμα, παραϊατρικός, πυροσβέστης. Μην αμφιβάλλετε ότι θα κάνει έναν μεγάλο σύζυγο και πατέρα επίσης.

5. Metrosexual.

Όλοι έχουμε εντοπίσει αυτόν τον τύπο. Είναι ντυμένος στην πένα και μπορεί ακόμη και να σας κάνει να αμφιβάλετε για το ντύσιμό σας. Θα έρθει μαζί σας για μια mani / pedi και φρύδι και αποτρίχωση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σχέσεις: Απόλυτη Εξάρτηση!

Σχέσεις: Απόλυτη Εξάρτηση!

Σχέσεις: Απόλυτη Εξάρτηση!

Ποιος άντρας αγαπάει με τρέλα; Ποια είναι τα ζώδια που παθαίνουν εξάρτηση από την σχέση τους; Ποιοι είναι εκείνοι οι τύποι ανδρών, που...

Της Αγάπης μαχαιριά

Της Αγάπης μαχαιριά

Της Αγάπης μαχαιριά

Γιατί είναι τόσο μεγάλος ο πόνος της αγάπης; Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να χάνει τα λογικά του από έρωτα; Και – πολύ περισσότερο...

Αντρες – πεταμένα λεφτά

Αντρες – πεταμένα λεφτά

Αντρες – πεταμένα λεφτά

Οι γυναίκες έχουν μερικούς άντρες στην μπούκα. Μερικούς τύπους ανδρών για την ακρίβεια. Είναι οι τύποι για τους οποίους βγήκε η έκφραση...

6 γυναικειοι τυποι Β μερος

6 γυναικειοι τυποι Β μερος

6 γυναικειοι τυποι Β μερος

Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε τις επόμενες τρεις μεγάλες και αρχετυπικές θέαινες του ελληνικού δωδεκάθεου και τους τύπους των γυναικών...

6 γυναικειοι τυποι Α μερος

6 γυναικειοι τυποι Α μερος

6 γυναικειοι τυποι Α μερος

Εσείς ξέρετε τι είδους θεά είστε; Σύμφωνα με το ελληνικό δωδεκάθεο υπάρχουν 6 άντρες θεοί και 6 γυναίκες, που αντιπροσωπεύουν και τους...

Οι 6 αντρικοί τύποι Β

Οι 6 αντρικοί τύποι Β

Οι 6 αντρικοί τύποι Β

Οι τρεις επόμενοι που μας απομένουν να γνωρίσουμε, είναι ο Άρης, ο Ήφαιστος και ο Ερμής, όλοι τους ξεχωριστοί ως αντρικοί τύποι και όλοι...