Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017
<p>Κριός

Πρέπει να προσέξεις πολύ στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει αντιφατικά μηνύματα. Από την μια είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία αναζωπυρώνοντας σχέσεις, από την άλλη είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δίνοντας σου μια πικρή αίσθηση απογοήτευσης, επανάληψης και έλλειψης μαγείας. Δες πώς θα αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου σήμερα, όχι τους άλλους.

Ταύρος

Ο Ήλιος από το ζώδιό σου αλλά και ο δυνατός Κρόνος σε αναδρομή όπως και ο παράξενος και με αντιφατικές όψεις Ερμής δυσκολεύουν σε κάθε επίπεδο τις αποφάσεις σου στον ερωτικό τομέα. Άλλα θέλεις, άλλα έχεις, άλλα ποθείς και άλλα πρέπει να κάνεις. Πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου γιατί σε κυκλώνουν πολλοί πειρασμοί και πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα.

Δίδυμοι

Τόσο ο Ερμής με την δύσκολη σχέση του με τον ανάδρομο Πλούτωνα όσο και ο Άρη από το ζώδιό σου που έχει επίσης δύσκολη σχέση με τον Ποσειδώνα μιλάνε για μέρα η οποία κατά κάποιον τρόπο σε αδικεί. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά με όσους αγαπάς, ενώ το φλερτ γίνεται καυτό από την μια και σκέτος απογοητευτικός πάγος από την άλλη.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι με την συμβολή της Σελήνης από την Παρθένο έχετε πολύ ουσιαστικά συναισθήματα και ξέρετε πώς να τα μοιράσετε και πώς να παρηγορήσετε αυτούς που αγαπάτε σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από την άλλη όμως μην ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε ανάγκες και αν δεν τις θρέψετε θα σας φέρουν πολλά παράπονα.

Λέων

Οι δονήσεις που παίρνετε από τον Ήλιο στον πολικό σας Ταύρο σας μιλάνε για έναν έρωτα, αλλά ακόμα δεν έχετε την σιγουριά να τον αγγίξετε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, παραδεχτείτε το, θέλετε μια αλλαγή. Αν φλερτάρετε έχετε μεν σωστή συμπεριφορά αλλά δεν βλέπετε την άμεση ανταπόκριση που θα σας έδινε φτερά.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει την αίσθηση ότι η αγάπη περνάει μέσα από ένα βαθιά μυητικό δρόμο. Έχετε κάνει εκπληκτικές πνευματικές ανακαλύψεις τον τελευταίο καιρό και θέλετε να τις μοιραστείτε με το ταίρι σας για να νιώσετε πληρότητα και ταύτιση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιό σας να προκαλεί τεκτονικό σεισμό είστε έτοιμοι για μεγάλες παραδοχές στον έρωτα. Αν και για καιρό νομίζατε ότι είστε απόλυτα αυτάρκεις, έρχεται το φάσμα μιας συναισθηματικής απώλειας να σας κόψει τα πόδια και να σας κάνει να παραδεχτείτε ότι αγαπάτε έναν άνθρωπο περισσότερο από όσο θέλατε αν του δείξετε.

Σκορπιός

Θα πρέπει να προσέξετε πολύ την σχέση του ανάδρομου Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ερμή από τον Κριό μιας και η μεταξύ τους ένταση θα δώσει στην ψυχή σας την εντύπωση ότι υπάρχει ένα κρυφό παρασκήνιο σε όλες σας τις σχέσεις. Αυτό είναι αληθινό εν μέρει και καλά θα κάνετε να ψάξετε με κάθε τρόπο για κρυμμένες αλήθειες. Από την άλλη οι κρυφές ενέργειες μπορεί να μην γίνονται από το ταίρι σας αλλά από φίλους, οπότε μην αδικήσετε ανθρώπους που αγαπάτε.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας και ο ανάδρομος Κρόνος έχουν βάλει τα θεμέλια για πολύ παράξενες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι άνθρωποι που δεν τους υπολογίζατε παρά μόνον για φίλους έχουν ερωτικές διαθέσεις και σας στηρίζουν με τρόπους που ούτε καν φανταζόσασταν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα πρέπει να αποφασίσετε να ακολουθήσετε την μέση οδό στις σχέσεις σας, κόντρα στον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιό σας που μέσω του τετραγώνου του με τον Ερμή από τον Κριό σας δίνει ακραίες διαθέσεις και παράπονα. Δεν είναι όλα μαύρα όπως τα βλέπετε, πάρτε κουράγιο από τον εαυτό σας και διεκδικήστε την αγάπη.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε πολύ καλή σχέση με τον Κρόνο ανασύρει έρωτες από το παρελθόν. Μπορεί να είναι μια σχέση με έναν άνθρωπο που και παλιά ήσασταν μαζί, μπορεί να αναθερμάνετε την σχέση σας, μπορεί πάλι να αποφασίσετε να πάτε σε τόπους που παλιά είχατε νιώσει μια μεγάλη αγάπη και να ανασύρετε πολλές μνήμες.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας σας βάζουν να σκεφτείτε σοβαρά όλο το πλέγμα των σχέσεών σας. Είστε πολύ ώριμοι και πολύ έτοιμοι να σηκώσετε ανάστημα. Όσο κι αν θέλετε να έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας, δεν θέλετε να δώσετε τόσα δικαιώματα που να συνθλιβεί η προσωπικότητά σας, και έχετε δίκιο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Κριός Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ θετικό τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον τοξότη. Οι σχέσεις σου με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Κριός Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο των σχέσεών σου, τον Ταύρο, και την Σελήνη στον Οίκο της αγάπης, στον Ζυγό, να είναι σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Κριός Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Αν πούμε ότι η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη συναισθηματικά, λέμε λίγα: ο Άρης από τον Κριό σε μάχη με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, η...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Καθώς ο Ήλιος συναντάει με σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και η Σελήνη από τον Τοξότη παιχνιδίζει με τον Ερμή και τον ανάδρομο Δία,...