Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017
<p>Κριός

Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Έχετε πιθανόν μια δύσκολη καθημερινότητα, που ίσως σας τραβάει μακριά από την αγάπη και την διεκδίκηση ενός ανθρώπου από το παρελθόν σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι είστε σε τροχιά επανασύνδεσης από την μια, αλλά από την άλλη θέλετε να ξέρετε τι θα περιμένετε από μια τέτοια ερωτική κατάσταση. Δεν θέλετε να έχετε απλά και μόνο πίσω τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, θέλετε να κάνετε και όσο γίνεται λιγότερους συμβιβασμούς, κάτι λογικό και ανθρώπινο. Δείτε πώς θα εξασφαλίσετε ισορροπίες που να σας συμφέρουν τώρα και στο μέλλον.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σε σχέση τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα μάλλον δεν ευνοεί στην πραγματικότητα μια επανασύνδεση. Έχετε τόσες πολλές ανάγκες αλλά και τόσα πραγματικά ή ψυχολογικά παράπονα από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε με καθαρό βλέμμα μια επάνοδο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί μια κατάσταση λογικής που έχει ισορροπία με την ευαίσθητη ψυχή σας. Μπορείτε να ζητήσετε ένα ραντεβού με έναν άνθρωπο με τον οποίο κάτι ράγισε στην σχέση σας και να προσπαθήσετε και οι δύο να επικεντρωθείτε στα ζητήματα και τα συναισθήματα που σας ενώνουν σε βάθος χρόνου.

Λέων

Οι Λέοντες με τον Ήλιο στον Ταύρο μπορείτε να έχετε μια επιστροφή σε μια παλιά σας σχέση. Θα πρέπει όμως να τα σταθμίσετε καλά τα πράγματα γιατί δεν είναι εύκολα. Ίσως να χάνετε την λογική και να είστε έτοιμοι, μόνον και μόνον για να έχετε πάλι κοντά σας έναν άνθρωπο, να κάνετε τόσες πολλές παραχωρήσεις, που τελικά δεν σας συμφέρει η κατάσταση.

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας είναι πολύ πιθανή μια επανασύνδεση, αρκεί να πολεμήσετε την παράξενη επίδραση του Ερμή ο οποίος σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα σας δίνει τεράστιες εντάσεις και πολλά προβλήματα, όχι μόνον συναισθηματικά αλλά και πρακτικά. Κάντε οικονομία δυνάμεων σε όλα τα ψυχικά επίπεδα.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σας αλλά και ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, ο οποίος είναι για εσάς ο χώρος της οικογένειας, θα σας δώσουν σήμερα και γενικά όλον αυτόν τον καιρό πολλές εντάσεις και πολλές προκλήσεις. Το να έχετε μια επανασύνδεση ίσως να είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε. Προσέξτε τις δυνάμεις σας, μπορεί να σας εγκαταλείψουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί με τον ανάδρομο Πλούτωνα που είναι κυβερνήτης σας να έχει κακή σχέση με τον Ερμή από τον Κριό πρέπει να αντέξετε πολλές εντάσεις, πολλά συναισθήματα γκρίζα, πολλές παγίδες που σας βάζει η σχέση σας με όλους όσους γνωρίζετε. Μια επανασύνδεση είναι καλύτερα να περιμένει.

Τοξότης

Οι Τοξότες με τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιό σας να είναι σε καλή σχέση με τον Ουρανό από τον Κριό μάλλον βρίσκετε παρηγοριά σε έναν νέο έρωτα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο παρά έχετε διάθεση για επανασυνδέσεις. Είστε πολύ γοητευτικοί και μπορείτε να έχετε μια εντελώς νέα σχέση.

Αιγόκερως

Με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιό σας να έχει εξαιρετικά κακή σχέση με τον Ερμή από τον Κριό έχετε προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο – ίσως η επανασύνδεση που εσείς θέλετε να μην είναι αποδεκτό ενδεχόμενο από τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. θα πρέπει να ακούσετε τον δρόμο της δικής σας καρδιάς.

Υδροχόος

Η καλή σχέση του Ουρανού που είναι κυβερνήτης σας με τον ανάδρομο Κρόνο από τον συμβατό σας Τοξότη σας επιτρέπει να έχετε μια επανασύνδεση, ειδικά αν ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει έχει ακόμα επαφές με τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο ή με τα αδέλφια σας. προσέξτε να μην γίνετε θύμα όμως που θα δώσετε πολλά και θα πάρετε λίγα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς με την Σελήνη στην πολική σας Παρθένο και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σας να προκαλεί και σήμερα μέσω αντίθεσης τον Ποσειδώνα έχετε διάθεση για τελικά ξεκαθαρίσματα, ιδιαίτερα αν έχετε να αντιμετωπίσετε μια επανασύνδεση. Δείτε το συμφέρον σας σε βάθος χρόνου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Κριός Εξαιρετική ημέρα για μια επανασύνδεση, καθώς ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Είναι η πιο τέλεια ημέρα για μια επανασύνδεση και μην την χάσετε με τίποτα. Η Σελήνη σε καταπληκτική σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον...