Θέματα για το πρώτο ραντεβού

Θέματα για το πρώτο ραντεβού
<p>Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού. Ο βασικός κανόνας σε μια πρώτη ημερομηνία είναι να κρατήσει το φως της συνομιλίας, διασκεδαστικό και casual.

Είναι καλύτερο να μιλάμε για θέματα που δεν είναι πολύ σοβαρά ή βαριά, θέματα που εσείς και το ραντεβού σας μπορεί να σχετίζεστε, έτσι θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Με αυτό το πνεύμα, εδώ είναι τα πρώτα πέντε θέματα συνομιλίας για πρώτη φορά.

1. Χόμπι.

Όλοι έχουν χόμπι, έστω και αν δεν τα αποκαλούν έτσι. Αυτά είναι πράγματα που κάνετε έξω από την εργασία και τα απολαμβάνετε.

Τα χόμπι μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά όλοι έχουν χόμπι. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλή ιδέα να μιλήσετε για αυτό το θέμα.

Ρωτήστε το ραντεβού σας τι θέλουν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους για να μάθετε για τα χόμπι τους και να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα χόμπι και να τους κρατάτε να μιλάνε.

Μιλήστε για τα δικά σας χόμπι και δώστε στο ραντεβού σας την ευκαιρία να γνωρίσει τι απολαμβάνετε. Συγκεκριμένα, μιλήστε για τα κοινά σας χόμπι.

2. Όνειρα.

Δεν εννοώ τα όνειρα που έχετε ενώ κοιμάστε. Θέλω να πω πράγματα που έχετε σαν όνειρο να επιτύχει στο μέλλον. Θέλω να πω μια φευγαλέα έκδοση στόχων.

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για τα όνειρά τους, τους κάνει να φαντάζονται ένα λαμπρό μέλλον και τους κάνει να νιώθουν καλά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τη συζήτηση θετική.

Τα όνειρα είναι μια αντανάκλαση του ποιος είναι ένα άτομο στο εσωτερικό. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε κάποιον. Μην διστάσετε να αναφέρετε αυτό το θέμα. Συζητήστε για τα όνειρά σας και ρωτήστε το ραντεβού σας για τα δικά τους.

3. Ταξίδι.

Σχεδόν όλοι ταξιδεύουν αυτές τις μέρες και οι ταξιδιωτικές εμπειρίες τους είναι μερικές από τις πιο διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες που περνούν.

Γι 'αυτό οι άνθρωποι αγαπούν να μιλάνε για τα ταξίδια τους και αγαπούν να μαθαίνουν και για τα ταξίδια των άλλων ανθρώπων. Αυτό κάνει το ταξίδι ένα καλό θέμα συζήτησης για ένα πρώτο ραντεβού.

Όταν μιλάτε για ταξίδια, το κόλπο είναι να μην είναι αόριστο και σύντομο. Αντίθετα, πηγαίνετε σε λεπτομέρειες, μοιραστείτε ιστορίες, περιγράψτε μέρη που έχετε δει χρησιμοποιώντας ζωντανές λέξεις και μιλήστε για τον τρόπο που σας έκανε να αισθανθείτε.

4. Αστείες ιστορίες από το παρελθόν σας.

Καθώς η συνομιλία σας προχωράει και νιώθετε πιο άνετα μεταξύ σας, είναι χρήσιμο για τους δυο σας να μοιραστείτε διασκεδαστικές εμπειρίες από το παρελθόν σας: πράγματα που κάνατε ως παιδί, αστεία περιστατικά που περάσατε και ούτω καθεξής.

Αυτός είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να γευτείτε μια συζήτηση και να εμβαθύνετε τη σύνδεσή σας. Εάν και οι δύο γελάτε ενώ συνομιλείτε, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι τπ ραντεβού σας είναι επιτυχής.

Έχετε μερικές αστείες ιστορίες από το παρελθόν σας έτοιμες και δείτε πώς μπορείτε να τις πλέξετε στη συζήτηση με το ραντεβού σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μετά το πρώτο ραντεβού

Μετά το πρώτο ραντεβού

Μετά το πρώτο ραντεβού

Μετά το πρώτο ραντεβού, κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι και χειρότερα, απ’ ό,τι πριν από αυτό. «Έχω απόψε ραντεβού», έγραψε ο Γιώργος...

Διασκεδαστικές ιδέες για ραντεβού ιδανικά για ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας

Διασκεδαστικές ιδέες για ραντεβού ιδανικά για ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας

Διασκεδαστικές ιδέες για ραντεβού ιδανικά για ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας

Τα πρώτα ραντεβού διαφέρουν συχνά από τα πρώτα ραντεβού των 20-κάτι και 30-κάτι daters. Οι μεσήλικες που αναζητούν τον ώριμο ρομαντισμό συχνά...

Πώς να επιλέξετε ένα εστιατόριο για πρώτο ραντεβού

Πώς να επιλέξετε ένα εστιατόριο για πρώτο ραντεβού

Πώς να επιλέξετε ένα εστιατόριο για πρώτο ραντεβού

Αμερικανός σεφ και συγγραφέας James Beard είπε κάποτε, «Η τροφή είναι το κοινό μας έδαφος, μια παγκόσμια εμπειρία.» Με απλά λόγια, ο καθένας...

1ο ραντεβού: απαραίτητος εξοπλισμός

1ο ραντεβού: απαραίτητος εξοπλισμός

1ο ραντεβού: απαραίτητος εξοπλισμός

Ένα πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι αυθόρμητο, να αφεθείτε να τα πείτε χωρίς πόζα, να είστε ο εαυτός σας και λοιπά. Από πρακτική άποψη, ένα...

Αλλιώτικο πρώτο ραντεβού

Αλλιώτικο πρώτο ραντεβού

Αλλιώτικο πρώτο ραντεβού

Δείπνο με κεριά και αμηχανία; Γιατί; Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να χαντακωθεί ένα πρώτο ραντεβού σε ένα μέτριο εστιατόριο με ακριβές τιμές...

Σκέψεις πριν το ραντεβού

Σκέψεις πριν το ραντεβού

Σκέψεις πριν το ραντεβού

Νιώθεις νευρικότητα κάθε φορά που πρόκειται να συναντήσεις έναν υποψήφιο σύντροφο; Δεν είσαι η μόνη! Η στιγμή-πριν-το-πρώτο ραντεβού...