5 Τρόποι εξάσκησης στην αργή αγάπη

5 Τρόποι εξάσκησης στην αργή αγάπη
<p>Το 1986, όταν ο Ιταλός σεφ Carlo Petrini είδε ένα εστιατόριο του McDonald's που κατασκευάστηκε κοντά στα ιστορικά Ισπανικά Σκαλοπάτια στη Ρώμη, είπε ήσυχα "Αρκετά".

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα κίνημα που ίδρυσε ως απάντηση σε μη θρεπτικό γρήγορο φαγητό που απλά ονομάζεται "αργό φαγητό".

Αρχικά, η ομάδα ήταν μικρή με ένα ενιαίο στόχο: να μποϋκοτάρει το γρήγορο φαγητό και να επιστρέφει στις πιο χρονοβόρες προετοιμασίες που τελειοποίησαν οι γιαγιάδες, οι οποίες περιλάμβαναν μια ευρύτερη ποικιλία φυτών από ό, τι καλλιεργούνται εμπορικά.

Πριν από πολύ καιρό, οι αποστολές βραδείας τροφής περιλάμβαναν την υποστήριξη των τοπικών αγροτών, την αποφυγή μαζικής παραγωγής τροφίμων, την επιλογή οργανικών, το χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία των μη επεξεργασμένων τροφίμων από το μηδέν και την ένταξη σε οικογένειες και φίλους πιο συχνά σε κοινόχρηστα τραπέζια.

Σήμερα, η παγκόσμια αργή κίνηση τροφίμων έχει δώσει τη θέση της σε άλλες τάσεις του τρόπου ζωής που αποφεύγουν την τεχνολογία και μια γρήγορη, συχνά ανθυγιεινή ζωή.

Αυτά περιλαμβάνουν αργή κίνηση και αργό σχεδιασμό. Αυτές οι κινήσεις θέτουν την ανθρώπινη ψυχική και σωματική υγεία πάνω από τα κέρδη και την τεχνολογία.

 

Αργή αγάπη αναδύεται.

Η αργή αγάπη είναι μια φιλοσοφία που έγραψα στο βιβλίο μου " The 30-Day Love Detox" για να περιγράψω μια τάση όπου οι άνδρες και οι γυναίκες βάζουν ποιοτικές σχέσεις πάνω από τις σεξουαλικές ευκαιρίες επιβραδύνοντας τον ρυθμό της σωματικής σχέσης, επιτρέποντας στον ευάλωτο συναισθηματικό εγκέφαλο να δημιουργήσει πιο μακροχρόνια σχέση.

Είναι ένας τρόπος να πει κανείς όχι σε σεξουαλικό φαγητό και ναι σε μια υγιή, υποστηρικτική σχέση.

Και, μην κάνετε κανένα λάθος, η αργή αγάπη δεν είναι κάποια παλιομοδίτικη επιστροφή στους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων όπου οι γυναίκες παρακρατούν το σεξ για να κάνουν έναν άνθρωπο να πιστεύει ότι η επιθυμία του είναι αγάπη.

Είναι μια έκκληση για νέες τελετουργίες που επιτρέπουν στους άνδρες και τις γυναίκες να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη πριν από το σεξ.

 

Οι μισθωτές της αργής αγάπης είναι:

1. Dump junk sex food!

Και να απαλλαγείτε από τις κακές διατροφικές σχέσεις. Οι σχέσεις χαμηλού κριτηρίου - εκείνες που φέρνουν σεξ χωρίς δέσμευση ή εκφράσεις αγάπης - σμίγουν το όραμά μας και δυσκολεύουν να κάνουν σωστές επιλογές σχέσεων.

Εκπαιδεύουν επίσης το σώμα μας να χρειάζεται ποικιλία χαμηλής ουσίας.

2. Πείτε όχι!

Υιοθετήστε υγιή σεξουαλικά όρια. Μάθετε τις ζωτικές δεξιότητες επικοινωνίας που χρειάζεστε για να επιβραδύνετε το ρυθμό μιας νέας ρομαντικής σχέσης.

3. Περιμένετε!

Καθυστέρηση της έναρξης της σεξουαλικής δραστηριότητας με έναν νέο σύντροφο έως ότου δημιουργηθεί ένας υγιής βαθμός συναισθηματικής οικειότητας.

4. Σταματήστε να πληκτρολογείτε!

Μειώστε τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Συμπληρώστε το με τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τις μη-σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

5. Πείτε "Σ 'αγαπώ" πριν από το σεξ.

Δημιουργήστε ένα θετικό "σημείο καμπής πάθους" μέσα από το φύλο ανταλλάσσοντας μια λεκτική έκφραση αγάπης πριν αρχίσει η σεξουαλική δραστηριότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Δείξε του σωστά την αγάπη σου

Δείξε του σωστά την αγάπη σου

Δείξε του σωστά την αγάπη σου

Η αγάπη και οι σχέσεις θέλουν και τρόπο και κόπο και μόχθο και λόγια και χαμόγελα και τα πάντα. Μια σχέση ποτέ μα ποτέ δεν πάει με τον...

Τρόποι να ανεβάσεις την λίμπιντο

Τρόποι να ανεβάσεις την λίμπιντο

Τρόποι να ανεβάσεις την λίμπιντο

Η λίμπιντο, η διάθεση να χαρείς και να απολαύσεις τον έρωτα, είναι το πρώτο πεδίο που θίγεται από μια μακροχρόνια σχέση, αλλά και από το...

Ακυβέρνητη Αγάπη!

Ακυβέρνητη Αγάπη!

Ακυβέρνητη Αγάπη!

Ταιριάζεις με τον άντρα που σε ξετρελαίνει; Γιατί, άλλο το να είσαι ερωτευμένη, και άλλο το να ταιριάζετε! Υπάρχουν κάποιες σχέσεις, που...

Γυναίκα και απιστία

Γυναίκα και απιστία

Γυναίκα και απιστία

Τι σπρώχνει μια γυναίκα στην απιστία; Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορούν να την οδηγήσουν να ψάξει έξω από τα σύνορα της σχέσης της; Οι...

Σχέσεις: 5 γυναικεία λάθη

Σχέσεις: 5 γυναικεία λάθη

Σχέσεις: 5 γυναικεία λάθη

Θέλεις να τον κρατήσεις για πάντα; Είσαι ερωτευμένη; Λογικό είναι και πολύ όμορφο. Ναι, αλλά πώς θα τα καταφέρεις; Και οι γυναίκες...

Η αγάπη σου με χορταίνει

Η αγάπη σου με χορταίνει

Η αγάπη σου με χορταίνει

Οι γυναίκες το συνηθίζουμε να περνάμε από την βουλιμία στην ανορεξία και πάλι από την αρχή. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Όχι γιατί πιο...