Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-5-2017
<p>Κριός

Θα είστε όμορφοι με όσους αγαπάτε και θα κάνετε τρελά χατρίες. Δεν νοιάζεστε για τις συνέπειες και κάνετε υπέροχες τρέλες, προσπαθώντας να κερδίσετε τα πάντα στην αγάπη. Και τελικά τα καταφέρνετε, παραπονεμένα δε θα μείνουν. .. Πρέπει όμως να αποφασίσετε ποια πρόσωπα θέλετε πραγματικά και ποια όχι, και να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Κρίμα είναι να πηγαίνουν στα χαμένα τέτοια ωραία κινήματα που κάνετε. Μην σκορπιέστε.

Ταύρος

Εκδηλώστε εσείς την αγάπη σας και θα δείτε !. Μην φοβάστε τίποτα, αγαπιέστε με πάθος σήμερα! Κάνε δώρα, κάνε περιπέσεις, δοκιμάστε νέα πράγματα στο έρωτα, πηγαίνετε σε άλλα σφαίρες το ερωτικό παιχνίδι. Σήμερα μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε! Προσέξτε να μην αφεθείτε στη γνωστή τάση σας για μικρές καταγγελίες και ζήλια, γιατί θα κοντράρετε τους ανθρώπους σας χωρίς λόγο!

Δίδυμοι

Μια χαρά πάει το θέμα του έρωτα σήμερα! Φροντίστε να μην αλλάξετε τον τρόπο που καταλαβαίνετε ότι έχει επιτυχία, και όλα θα πάνε μια χαρά, αφού σήμερα είναι μια από τις πιο δυνατές μέρες σας. Περάστε τέλεια, κάντε δωρεές, ζητήστε να μείνετε μόνοι σας με την αγάπη σας, να ανταλλάσσετε αγάπη μηνύματα, να κάνετε όλα αυτά τα γλυκά που τόσο αγαπούν οι άλλοι σε σας και θα δείτε τι όμορφα που θα περάσετε. Πολύ πιθανόν να πάρετε και κάποιες πιο σοβαρές αποφάσεις δεσμεύσεως.

Καρκίνος

Η μέρα έχει την διάθεση να φέρει μια ανακούφιση στις σχέσεις σας. Παραπόνα, γκρίνιες και ένταση που ήταν τόσο καιρό στο πρόγραμμα, θα πάρουν τέλος. Έχετε καταλάβει πως αυτά δεν σας ταιριάζουν ποτέ και έχετε όλη την καλή διάθεση να δείξετε έξυπνα τη χαλάρωση και να κάνετε πίσω. Αυτό αμέσως θα φέρει την ηρεμία που τόσο πολύ αποζητάτε.

Λέων

Θα έχετε καταπληκτική διάθεση και θα τα δώσετε όλα για να περάσετε καλά με την αγάπη σας. Έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, που μπορεί να σας απογειώσει! . Καλά είναι αυτά, ασφαλώς, αλλά θα πρέπει να το δείτε και τι πραγματικά θέλετε, γιατί έχετε απλώσει τα δίχτυα παντού και έχετε πολλούς ανθρώπους σε ερωτικό περιμένετε! Αποκλείστε να προλάβετε μόνο σας τόσους πολλούς ανθρώπους και τόσα ραντεβού! Διαλέξτε ποιον θέλετε πραγματικά και εκεί επικεντρωθείτε.

Παρθένος

Τέλεια ερωτική Τρίτη για τους Παρθένους! Σήμερα η ερωτική σας διάθεση και ανεβασμένη είναι, και καλή ανταπόκριση έχει! Είσαστε έτοιμοι πιθανώς να σοβαρεύσετε τη σχέση σας. Ο Κρόνος σας έχει πολύ ερωτική διάθεση, αν και δεν τα συνηθίζει αυτά! Συνειδητοποιείτε πόσο πολύ είναι κομμάτι της ζωής σας και της ευτυχίας σας ο άνθρωπος και παίρνετε ωραίες αποφάσεις, με πολύ θετική αντιμετώπιση! Αν έχετε σκοπό να σοβαρέψετε τη σχέση σας, έχετε πολύ καλούς λόγους και θα κάνετε μια πολύ ευτυχισμένη σχέση!

Ζυγός

Επιτέλους, μια ανάσα για τους Ζυγούς! Πολύ ταλαιπωρημένοι, φτάνει τόσο! Καλά εσείς πάτε τα ερωτικά σας και τα αισθηματικά σας. Αλλά εσάς δεν σας φτάνει. Βάζετε ψηλά την πάλη και τις απαιτήσεις σας. Θέλετε και να σας δείχνουν ότι σας αγαπάνε και να το εννοούν, όσο περισσότερο γίνεται. Και αυτές οι απαιτήσεις σας, ίσως τελικά να σας καθυστερήσουν από τον στόχο σας, αντί να σας ευνοούν. Εντάξει, θέλετε υπερβολική δόση αγάπης, της χρειάζεστε, αλλά με το μαλακό θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία.

Σκορπιός

Προβλήματα και εντάσεις που σας έπληξαν, τους σβήνετε με μια φιλί! Εσείς το επιδιώκετε και το καταφέρνετε, με το να προσπαθείτε να ρίξετε τους τόνους, να αμβλύνετε τα πράγματα και να γλυκάνετε την ατμόσφαιρα με αγάπη και αντίληψη. Ο σύμβουλος σας, σας ακολουθεί σε αυτό το όμορφο παιχνίδι κατανόησης και όλα πάνε τέλεια! Οι αδέσμευτοι, κάτι που θα σας τύχει, αλλά δεν θα είναι πολύ σοβαρό, μάλλον για ξεκούραση είναι κατάλληλο αυτό το φλερτ.

Τοξότης

Κάνετε τα πάντα με τον πρώην σύντροφο σας περνώντας στιγμές πάθους. Η ημέρα σας ευνοεί και σας κάνει περιζήτητους! Όσοι είστε αδέσμευτοι, πιθανώς να κάνετε μια τέλεια γνωριμία πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά ίσως να είστε και με περισσότερες από μία ευκαιρίες μπροστά σας. Αυτό που παίζει δυνατά, είναι η μετατροπή μιας φιλίας σε σχέση, και πολύ σύντομα ακόμα!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι βλέπουν τα σύννεφα που είχαν συγκεντρωθεί στη σχέση σου να διαλύονται! Κάποιες διαφορές που θα είχαν με την αγάπη σας, είναι περασμένα ξεχασμένα. Όμορφες στιγμές και πιθανές και παρατεταμένες αγκαλιές με τους αγαπημένους σας, σας επιτρέπουν να ανανεώσετε τη σχέση σας και να χαρείτε, μετά από ένα διάστημα μεγάλων διαφωνιών, που δεν προέρχονταν από τη σχέση σας, αλλά είχαν και αντίκτυπο πάνω της.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχετε σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σας. Σας χρειάζονται όσοι αγαπάτε και πρέπει να τους υποστηρίξετε. Το θέμα είναι, θα μπορέσετε να διατηρήσετε αυτή την καλή διάθεση, μακριά από τις εντάσεις, που δεν χρειάζεστε; Συνεχίστε να δείχνετε την αγάπη σας στον άνθρωπο σας. Ίσως υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις και συνθέσεις στον αισθηματικό τομέα.

Ιχθείς

Έρωτας, πάθος και πιθανόν μια επανασύνδεση που σας έχει αναστατώσει, είναι στο πρόγραμμα. Τα θετικά σας αισθήματα και η καλή σας διάθεση σήμερα, δεν συναντούν κανένα εμπόδιο στο ερωτικό τομέα. Φαίνεται ότι έχει τελειώσει η έλλειψη επικοινωνίας, που ήταν επιφανειακή, ήταν μια προσωρινή ένταση. Η σχέση σας δεν κινδυνεύει, κινδυνεύει την υγεία σας! Θα πέσει πολύ ξενύχτι, γεμάτο πάθος!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018

Μην δείχνετε τις εσώτερες σας ανησυχίες και ανασφάλειες, σε άτομα που έχουν αποδείξει

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017

Κριός Μην επιμένετε σε αυτό που θεωρείτε πως δεν έχει πραγματικά σημασία στην ερωτική σας ζωή. Ειδικά σήμερα έχετε ανάγκη από το να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-7-2017

Κριός Φανείτε σήμερα πόσο καλά παιδιά είστε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, πείτε όμορφα λόγια και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Κριός Κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη και τις καλές δονήσεις στο ερωτικό σας περιβάλλον και στους συγγενείς του ex...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...