Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 8-14, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 8-14, 2017
<p>Κριός Ωροσκόπιο

♥ Άνοιξη σε πλήρη άνθιση

Η σκληρή δουλειά σας εξοικονομεί, ανακουφίζοντας τις οικονομικές σας ανησυχίες, καθώς και σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανός και ενεργοποιημένος σε έναν κόσμο με ατελείωτες δυνατότητες. Πηγαίνετε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο ή ανοίξτε την ερώτηση την Παρασκευή.

☹ Γλώσσα στριμμένη

Έχετε τόσες πολλές βαθιές ιδέες και πράγματα που θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο που καταλήγετε να μην είστε σε θέση να οργανώσετε τις σκέψεις σας και απλά να συγχέετε όλους γύρω σας.

Ταύρος Ωροσκόπιο

♥ Από μια διαδρομή

Ξεφύγετε από παλιές ρουτίνες εξερευνώντας νέες γειτονιές ή αναζητώντας γνώση. Μια αίσθηση περιπέτειας μπορεί να σας φέρει μαζί σας και το γλυκό σας πιο κοντά και να σας γεμίσουν με έμπνευση. Αυτή είναι επίσης μια μεγάλη εβδομάδα για να δημιουργήσετε νέα γήπεδο για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

☹ Money Δεν είναι τόσο διασκεδαστικό χρήμα

Θα μπορούσατε να καταλήξετε να πετάξετε πολλά χρήματα κοινωνικά με τους σπάταλους, ψεύτικους και οπορτουνιστές φίλους. Σκεφτείτε πριν πράξετε.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

♥ Happy hour

Η διανομή των χρόνων διασκέδασης με τους φίλους μπορεί να μετριάσει την πίεση μιας κλειστοφοβικής αγάπης. Μη φοβάστε να απολαύσετε μια μικρή υψηλή ζωή. Εάν είναι μονόκλινο, ρωτήστε για τη συντριβή σας την Παρασκευή, μια από τις καλύτερες νύχτες της χρονιάς.

☹ Κάτω από την αποστράγγιση

Η επιθυμία σας να κάνετε τα πράγματα γρήγορα και χωρίς κατάλληλη προετοιμασία θα μπορούσε να σας αναγκάσει να ξοδέψετε ενέργεια σε πράγματα που πρέπει να επαναληφθούν.

Καρκίνος Ωροσκόπιο

♥ Lover χαλαρώνει το λουρί

Ο εραστής σας θα είναι ανοιχτός για να συναντήσει κοινωνικούς γνωστούς αυτήν την εβδομάδα, ο οποίος θα κάνει την άκρη από μια κτητική σχέση. Θα νιώσετε επίσης εμπνευσμένη και εφευρετική στην δουλειά.

☹ Γορίλα στην ομίχλη

Στο εσωτερικό, είστε ένα ισχυρό, ενθουσιώδες πλάσμα, αλλά η εσωτερική σας δύναμη θα μπορούσε γρήγορα να διαχέεται στα σύννεφα όταν προσπαθείτε να την αποδείξετε στην εξωτερική ζούγκλα.

Λέων Ωροσκόπιο

♥ Εμπνευσμένο και παραγωγικό

Θα σκάσετε με νέες ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε στο χώρο εργασίας. Απολαύστε μια ωραία βραδιά την Παρασκευή, κερδίσατε.

☹ Βγείτε έξω

Η μπύρα θα ρέει από το δοχείο και τα χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό σε ίση αφθονία. Προσέξτε ότι δεν ξοδεύετε πάρα πολλά για την κοινωνικοποίηση.

Παρθένος Ωροσκόπιο

♥ Μπλε ορίζοντες, πράσινα λιβάδια

Βγείτε και εξερευνήστε έναν κόσμο χωρίς σύννεφο και χρησιμοποιήστε τα χρήματά σας για να ξεδιψάσετε το ξυλότυπο. Η Παρασκευή είναι μια εξαιρετική μέρα για μισθολογικές και συμβασιακές διαπραγματεύσεις.

☹ Τυφλή φιλοδοξία

Η επιθυμία σας να πετύχετε στο χώρο εργασίας σας μπορεί να σας κάνει ανυπόμονα τις συναισθηματικές ανάγκες του ρομαντικού συνεργάτη σας.

Ζυγός Ωροσκόπιο

♥ Πάθος και κατανόηση

Αισθάνεστε αισιόδοξοι αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα αποτελέσει επίσης ένα καλό όφελος στη ρομαντική σας ζωή. Εργαστείτε με τον συνεργάτη σας μέσα από συζήτηση και φιλιά.

☹ Πτώση στην εργασία

Η επιθυμία σας να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε τον κόσμο ή να μελετήσετε νέα πράγματα θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή καθυστέρηση στις δουλειές και τα καθήκοντα.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

♥ Αγάπη και χρήματα

Εντυπωσιάζοντας όσους εργάζεστε με τις καινοτόμες λύσεις επίλυσης προβλημάτων θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αύξηση των μισθών. Εσείς και ο ρομαντικός συνεργάτης σας μπορεί επίσης να αυξήσετε απίστευτα τις οικείες συνομιλίες.

☹ Μαθητές ψυχής

Η επιθυμία σας να φροντίσετε τον ρομαντικό σύντροφό σας και τους αγαπημένους σας απογόνους θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ταχέως εξαντλημένο τραπεζικό λογαριασμό ή συγκέντρωση χρέους.

Τοξότη Ωροσκόπιο

♥ Date αναπαραγωγής

Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για να ανασηκώσετε τα πνεύματά σας περνώντας το χρόνο σας με τα παιδιά ή, εάν είστε μόνοι, αναζητώντας νέο ρομαντισμό. Μια φιλία θα μπορούσε να ανθίσει σε κάτι περισσότερο την Παρασκευή.

☹ Ikea Couple

Για όσους βρίσκονται σε μια δεσμευμένη σχέση, τα οικιακά καθήκοντα και οι δουλειές θα μπορούσαν να απολέσουν όλο το πάθος από τη ζωή σας. Εάν είστε, μην επιτρέπετε στις ανάγκες σας να γυρίσουν την εστίασή σας από την εξεύρεση πραγματικής αγάπης.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

♥ Casanova

Η Τρίτη είναι μία από τις καλύτερες μέρες του χρόνου για να πάτε σε ένα ραντεβού ή να ψάξετε για αγάπη online. Ο μαγνητισμός σας θα τραβήξει τους αχαλίνωτους μύστες στο πλευρό σας.

☹ Δεν ακολουθεί τον ηγέτη

Όσο περισσότερο υπαγορεύετε τις επιθυμίες σας σε άλλους, τόσο περισσότερη εξέγερση θα έχετε στα χέρια σας. Μπορεί να έχετε έναν σκληρό χρόνο εκφράζοντας τις απαιτήσεις σας με τρόπο που δεν είναι αφελής και αυταρχικός.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

♥ Σπάσιμο του πάγου

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε συνωστισμένος από τη συντηρητική κοινωνία πρόσφατα, αλλά αυτή την εβδομάδα προσφέρει μια ευκαιρία για εύκολη αλληλεπίδραση με τους παγωμένους φίλους, και νέους ορίζοντες σε ρομαντικό ζεστό ειδύλλιο.

☹ Υψηλό κόστος αγάπης

Είστε γεμάτοι με πάθος για ένα νέο ρομαντισμό, αλλά ίσως να ανησυχείτε αν έχετε αρκετά εισοδήματα για να το κάνετε πραγματικότητα, ειδικά αν είναι με έναν εραστή σε μεγάλες αποστάσεις.

Ιχθείς Ωροσκόπιο

♥ Η σκληρή δουλειά αποδίδει

Οι ευκαιρίες για νέες πηγές εισοδήματος θα μπορούσαν να ξεπεράσουν αυτήν την εβδομάδα, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες εργασίας και προάγετε ενεργά τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε απροσδόκητα κέρδη για να ελαστικοποιήσετε το σπίτι σας.

☹ Οικογενειακές απαιτήσεις

Το οικογενειακό δράμα θα μπορούσε να εστιάζει την προσοχή σας από την εργασία σας, αφήνοντας σας αίσθημα στραγγιστού και σύγχυσης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θέση λωτού Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στις πιο πλούσιες πηγές που θα σας γεμίσουν με μια αίσθηση δέους, ομορφιάς και...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Απλωθείτε Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αναζητήσετε παλιούς φίλους για συνομιλία, να κάνετε ειρήνη με τα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Γυρίστε το φως σας Η δύναμη της προσωπικότητάς σας είναι πιο ισχυρή από τη συντηρητική κοινωνία με πουκάμισα που...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Αίσθημα ότι είστε ένα με τον κόσμο και πάλι Μετά από αίσθηση ανέκφραστη και ενδοσκοπική τους τελευταίους μήνες, θα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Δημιουργικοί και παραγωγικοί Η διαίσθηση και η έμπνευση θα σας κυριαρχήσει μέσα στην εβδομάδα. Εάν εργάζεστε σκληρά...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Κριός Ωροσκόπιο (Μάρτιος 21 - 19 Απρίλιος) ♥Διεύρυνε τους ορίζοντες Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από το ρομαντικό δράμα αυτή την...