Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-5-2017
<p>Κριός

Η παθιασμένη πλευρά σας είναι αναστατωμένη μέχρι σήμερα. Αν έχετε μια θετική διέξοδο για αυτή την υπερχείλιση αίσθησης και ξέρετε τι είδους θετική διέξοδος σημαίνει αυτό!  Τότε θα πρέπει να είναι μια απολαυστική μέρα. Αλλά αν όχι, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα χάος. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις κάνοντας κάποια ζωντανή άσκηση ή εκφράζοντας τα συναισθήματά σας κατάλληλα. Και θυμηθείτε, μερικές φορές, είναι καλό να κρατάτε μυστικά.

Ταύρος

Μπορεί να ζηλεύεις την επιτυχία ενός ατόμου ή την προσοχή που δέχεται. Μυστικά, θα θέλατε να έχετε τέτοια καλή τύχη ή λατρεία. Αλλά αν το σκεφτείτε, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε δημιουργήσει πολλές τύχες για τον εαυτό σας, και έχετε πολλούς θαυμαστές. Εάν δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι σήμερα, είναι απλώς μια περαστική αίσθηση και όχι μια αντανάκλαση της αληθινής πραγματικότητας.

Δίδυμοι

Μια διάθεση θα μπορούσε να κατέβει σήμερα εάν δεν καταβάλλετε μια συνειδητή προσπάθεια για να την αποφύγετε. Αν κάτι σας ενοχλεί, ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσετε είναι να το επεξεργαστείτε - να το σκεφτείτε, να μιλήσετε και να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και με οποιονδήποτε άλλον εμπλεκόμενο. Μην αποφύγετε μια δύσκολη κατάσταση ή διανοήσετε τα συναισθήματά σας - αυτό μπορεί να λειτουργήσει μόνο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία κάποτε.

Καρκίνος

Η βαθιά προσκόλληση που σας συνδέει με τους αγαπημένους σας αισθάνεται ισχυρή και ασφαλής σήμερα. Ξέρετε ότι η αγάπη σας γι 'αυτούς είναι γνήσια και αυθεντική, και μπορούν επίσης να το αισθανθούν. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί θα το αντιμετωπίσετε, γιατί με αυτή τη δέσμευση είναι όλα σχετικά.

Λέων

Είσαι πολύ σκληρός για τον εαυτό σου σήμερα. Μην αφήσετε την αυτοκριτική να ξεφύγει, επειδή παίρνετε κρίσεις από όλες τις πλευρές τώρα - τουλάχιστον αισθάνεστε έτσι - και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να γυρίσετε εναντίον σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με απαλή φροντίδα μέχρι να περάσει αυτή η διάθεση. Μπορεί να σας βοηθήσει να επαναλάβετε τους μάντρας για τον εαυτό σας, οπότε θα θυμάστε ότι είστε ένας ευφυής, εργατικός άνθρωπος που θαυμάζεται από πολλούς.

Παρθένος

Απολαμβάνετε καθαριστικά και οργανωτικά καθήκοντα, επειδή αντιπροσωπεύουν τον καθαρισμό οτιδήποτε παλαιού, σπασμένου ή παρωχημένου. Σήμερα, γυρίστε εκείνη την ενέργεια που καθορίζετε προς τον εαυτό σας. Έρχονται ενδιαφέροντα συναισθήματα και αν μπορείτε να εκπαιδεύσετε το αναλυτικό σας μάτι πάνω σε αυτά, πρέπει να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Τα συναισθήματά σας είναι δυνατά σήμερα και οι επιθυμίες σας είναι μπροστά και στυο κέντρο. Θέλετε ό, τι θέλετε, και το θέλετε τώρα! Εάν είστε σε μια ρομαντική σχέση, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει μια πολύ συναρπαστική δυναμική. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και το γλυκό σας εάν οι επιθυμίες σας δεν είναι ευθυγραμμισμένες. Θυμηθείτε, πρόκειται για ισορροπία. Πρέπει να δώσετε λίγο για να πάρετε λίγο.

Σκορπιός

Οι συνομιλίες αποκαλύπτουν σήμερα τα μυστικά των άλλων ανθρώπων, όπως και αν τους φώναζαν από τις στέγες. Είσαι σαν ένας κύριος σύμβουλος - κάποιος που μπορεί να δει τις δικαιολογίες και τις φοροδιαφυγές των άλλων πέρα από τα αληθινά συναισθήματα και τα κίνητρά τους. Αυτό σας δίνει πολλή δύναμη, ξέρετε. Και σας αρέσει αυτό. Φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε άλλους. Αυτό το είδος διορατικότητας σας βοηθά να δώσετε θαυμάσιες συμβουλές φροντίδας.

Τοξότης

Εξερευνήστε την παθιασμένη πλευρά σας σήμερα. Αυτό είναι ενδιαφέρον, ακατέργαστο έδαφος που θα μπορούσε να δώσει μερικές εκπλήξεις. Και δεν υπάρχει τίποτα που σας αρέσει περισσότερο από μια περιπέτεια, συμπεριλαμβανομένων συναισθηματικών περιπετειών στο εσωτερικό του μυαλού ή της καρδιάς σας. Εάν έχετε μια αγαπημένη, η εξερεύνηση των συναισθημάτων και των επιθυμιών τους παίρνει ένα ιερό συναίσθημα τώρα. Μην φοβάστε να βυθίζεστε βαθιά σε αυτό που σας συνδέει. Η αυτοανακάλυψη είναι μια δελεαστική υπόσχεση.

Αιγόκερως

Είσαι προστάτης στην καρδιά. Εξασφαλίζοντας ένα σταθερό μέλλον για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Γι 'αυτό εργάζεστε τόσο σκληρά: Φροντίζετε από την αβεβαιότητα της ζωής. Αυτά τα θέματα έρχονται για σας σήμερα, με θετικό τρόπο. Κάποιος σάς ενημερώνει πόσο βαθιά σας εμπιστεύονται και σας κάνει να νιώθετε περήφανος για τον εαυτό σας και θα πρέπει να νιώθετε περήφανος. Κάνετε πολλά για να δημιουργήσετε μια καλή ζωή για την οικογένειά σας.

Υδροχόος

Αν κάποιος είναι υπερβολικά επιθετικός απέναντί σας, σας κάνει πολύ ανήσυχο. Δεν είστε κατ 'ανάγκη αντίθετοι στις αντιπαραθέσεις, αλλά οι επαφές πρόσωπο με πρόσωπο δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο σας πράγμα. Ειδικά όχι όταν είναι γεμάτες ένταση! Αλλά εάν υπάρχει ένα ανεπίλυτο ζήτημα σε μια από τις σχέσεις σας ή σε κάποιο άλλο μέρος της ζωής σας, θα πρέπει να κάνετε την εργασία για να το επιλύσετε κάποια στιγμή.

Ιχθύς

Σήμερα, είστε σε επαφή βαθιά με τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, και έρχονται πολλές συγκινήσεις. Μην εκπλαγείτε αν υπάρχει ένα χτύπημα στο λαιμό σας και δάκρυα στα μάτια σας καθώς σκέφτεστε για κάποιον που αγαπάτε. Εμπιστευθείτε ότι σας αγαπάνε, εξίσου έντονα. Ακόμη και αν η σύνδεσή σας με τους ανθρώπους που έχουν φύγει μακριά, είτε επειδή έχουν απομακρυνθεί είτε έχουν απεβιώση, είναι ισχυρή. Απολαύστε αυτούς τους δεσμούς πνεύματος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Κριός Σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε μια συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σας. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πλέον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Κριός Η υψηλή ενέργεια συνεχίζει να κυλά στις φλέβες σας σήμερα, δημιουργώντας μερικές πολύ ενδιαφέρον και μερικές φορές δύσκολες...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου: Αυτό το έτος θα μπορούσε να φλέγεται για εσάς! Κάνετε τον εαυτό σας και να αντισταθεί στο...