Γνωρίστε έναν εκατομμυριούχο

Γνωρίστε έναν εκατομμυριούχο
<p>Ουάου, βγαίνετε ραντεβού με έναν εκατομμυριούχο! Τι θα κάνατε με όλα αυτά τα χρήματα;

Λοιπόν αν βρεθείτε ποτέ να γνωρίσετε έναν εκατομμυριούχο, τότε σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τα χρήματά σας.

Ακριβώς επειδή γνωρίζετε κάποιον πλούσιο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχετε πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Εάν σας γεμίζει με δώρα, τότε πρέπει να προσέξουμε ότι δεν υπάρχουν strings.

Στο παρελθόν μου είχα καταλήξει ακούσια να βγαίνω ραντεβού διαδοχικά με εκατομμυριούχους, πολύ πλούσιους και άνδρες με επιρροή.

Δεν βγήκα από το δρόμο μου για να βρω αυτόν τον τύπο ανθρώπου. Ήταν απλά τυχαία.

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν κολακευμένος και απολάμβανα μερικά από τα προνόμια που ήρθαν με τα ραντεβού με τους ισχυρούς άνδρες.

Ωστόσο, ήταν ανθρώπινα όντα και είχαν τα ίδια συναισθήματα, ανησυχίες και ζητήματα όπως και οι υπόλοιποι. Είχαν μόνο λίγες πολυτέλειες και λίγο λιγότερες ανησυχίες για τα χρήματα.

Οι άντρες της εξουσίας και της επιρροής δεν φτάνουν σε αυτή τη θέση με καθαρή τύχη. Είναι μετακινούμενοι και αναδευτήρες, και έχουν την ικανότητα να φαίνονται περισσότερο από μερικά βήματα μπροστά.

Αν συναντάς έναν άνθρωπο σαν αυτό, πρέπει να είσαι εντελώς ενήμερος για το τι συμβαίνει γύρω σου και στη σχέση σου.

1. Κρατήστε την ταυτότητά σας.

Αν συναντήσατε τυχαία σε ένα μπαρ και ξεκινήσετε κουβέντα χωρίς να γνωρίζετε το ιστορικό του, κρατήστε πατημένο το άτομο που είστε.

Την στιγμή που αλλάζετε και προσαρμόζεστε στο να είστε ο τέλειος φίλος κάποιου στην εξουσία, τότε η δική σας μοναδικότητα (και η δύναμη) θα γλιστρήσει και θα γίνει "απλά ένα άλλο".

Κρατήστε τα πράγματα φρέσκα και αν συναντήσετε κάτι νέο και συναρπαστικό, τότε δηλώστε την εκτίμησή σας. Μην ρίχνετε μόνο τα μάτια σας σαν να είναι κάτι που βλέπετε κάθε μέρα.

2. Μην αγοράζεστε.

Την στιγμή που αρχίζετε να δεχτείτε τα δώρα, τότε θα γίνετε ένα εμπόρευμα. Θυμηθείτε, τα εμπορεύματα εμπορεύονται και πωλούνται όταν χάνουν τη χρησιμότητά τους.

Τελειώσα μια σχέση με εκατομμυριούχου αφού μου παρουσίασε μια μετατρέψιμη BMW με μια κόκκινη κορδέλα γύρω της.

Ήταν ένα υπέροχο αυτοκίνητο, αλλά οι χορδές συνήθως συνδέονται με υπερβολικές χειρονομίες. Δεν ήθελα μια σχέση βασισμένη σε αυτό.

3. Πληρώστε το δρόμο σας.

Όταν βγαίνετε για ένα γεύμα, προσφέρετε να πληρώσετε. Όταν ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα ποτό, μην καθίσετε εκεί και περιμένετε να ρέουν τα ποτά.

Όταν περιμένετε να συμβούν τα πράγματα, τότε μην περιμένετε να είστε στη θέση που βρίσκεστε.

Τελικά, τα ραντεβού με τον πλούσιο άντρα έχουν τα οφέλη τους, αλλά θα πρέπει επίσης να αναμένετε να ανεβείτε σε έναν τοίχο όταν τον γνωρίσετε. Οι άνδρες της εξουσίας γνωρίζουν όλα τα παιχνίδια και ακριβώς πώς να τα αποφύγετε.

Το παιχνίδι έχει ένα άγραφο εγχειρίδιο και εάν σκοπεύετε να εμπλακείτε με κάποιον μόνο για τον τρόπο ζωής και τα χρήματά του, να γνωρίζετε ότι σύντομα θα διαβάσετε και θα παίξετε.

Όπως και με κάποιον που βγαίνετε ραντεβού, να είστε πιστοί στον εαυτό σας, να είστε ειλικρινείς για τα κίνητρά σας και να μην αλλάζετε τα όνειρά σας.

Εάν αισθάνεστε ότι αγοράζετε, τότε θέστε το ζήτημα και μην φοβάστε να περπατήσετε μακριά.

Ίσως σκεφτείτε, "Θα προτιμούσα να είμαι δυσαρεστημένος στον παράδεισο", αλλά δεν προτιμάτε να είστε ευτυχισμένοι και να έχετε μια καλή σχέση;

Το παραμύθι του ραντεβού ενός εκατομμυριούχου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος προς μια μακροπρόθεσμη και διαρκή σχέση είναι περισσότερο από το να φιλήσεις έναν βάτραχο για να βρεις τον πρίγκιπα σου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αντιμετώπιση του "Δεν με κάλεσε πίσω"

Αντιμετώπιση του

Αντιμετώπιση του "Δεν με κάλεσε πίσω"

Γνωρίζετε το σενάριο. Πηγαίνετε σε ένα ραντεβού με αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο που φαίνεται ότι πληρεί όλα τα κριτήρια για καλό φίλο και...

Άρπαξε την ευκαιρία του ραντεβού σου

Άρπαξε την ευκαιρία του ραντεβού σου

Άρπαξε την ευκαιρία του ραντεβού σου

Το άγχος μπορεί να είναι δικαιολογημένο όταν πρόκειται για ραντεβού, αν αισθάνεστε εκφοβισμένοι για να πλησιάσετε έναν τύπο που θα...

Είστε τακτοποιημένοι;

Είστε τακτοποιημένοι;

Είστε τακτοποιημένοι;

Η πιο σημαντική προϋπόθεση για το ραντεβού είναι να αφιερώσετε χρόνο για ενδοσκόπηση και να προσδιορίσετε ποιες είναι οι προσωπικές σας...

Κανόνες για ραντεβού

Κανόνες για ραντεβού

Κανόνες για ραντεβού

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα είχε αυτή τη μορφή: 1. Γνωρίστε online ή στην πραγματική ζωή. Νιώσατε μια σύνδεση, να οργανώσετε περισσότερο χρόνο...

Πώς να τελειώσει ένα ραντεβού νωρίς και ευγενικά

Πώς να τελειώσει ένα ραντεβού νωρίς και ευγενικά

Πώς να τελειώσει ένα ραντεβού νωρίς και ευγενικά

Εδώ είναι οι κορυφαίες άκρες που δεν περιλαμβάνουν αναρρίχηση έξω από το παράθυρο τουαλέτας, να πάρει ένας φίλος σας τηλέφωνο για μια...

Βρες έναν άντρα για σένα

Βρες έναν άντρα για σένα

Βρες έναν άντρα για σένα

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα γύρω στα ραντεβού των ομοφυλόφιλων είναι, «Πού μπορώ να γνωρίσω κάποιον με ποιότητα;» Μπορεί να είναι...