Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2017
<p>ΚΡΙΟΣ
Μια ημέρα όπου ειδικά στα ερωτικά θέματα, θέλετε να πείτε και να κάνετε πολλά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ενεργητικότητα και την ψυχραιμία σας, οπλιστείτε με υπομονή και αφήστε τα νεύρα, γιατί δεν θα σας κάνουν να περάσετε καλά. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς ζητάτε. Όσο και να είστε καλά παιδιά, κάποια στιγμή το ταίρι σας θα σας ζητήσει υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, χρειάζεται να δώσετε έμφαση στον εαυτό σας, να συγκεντρωθείτε στα θέλω σας και στα πρέπει σας. Είναι μια τέλεια ημέρα για να κάνετε απολογισμό, είστε πολύ δυνατοί ψυχικά. Παράλληλα, η προσοχή σας θα εστιαστεί στον ερωτικό τομέα, όπου το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων αρχίζει και ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές σας. Εξαιρετική εύνοια σε καινούριες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα αυτή βοηθά να πείτε αυτά που θέλετε αρκετά ραφιναρισμένα. Πρόσθετο και αδικαιολόγητο άγχος σας έχει κάνει να ξεφυσάτε επειδή βιάζεστε να βρεθείτε με αυτούς που αγαπάτε. Περιμένετε όμως.  Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα δώσουν άλλο νόημα, αφού θα διαπιστώσετε πως πολλά άτομα ενδιαφέρονται και σας αναζητούν. Κάντε την επιλογή σας με προσοχή, αλλά σε καμία περίπτωση μην γίνετε τόσο δύσκολοι, που τελικά να μείνετε μόνοι σας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα νοιώσετε μια επιπρόσθετη νοσταλγία για ανθρώπους που σας λείπουν.  Προσπαθήστε να κοιτάξετε με καθαρότητα τα αισθήματά σας.  Συναισθηματικές προτάσεις και ανέλπιστα τηλεφωνήματα έρχονται να σας δώσουν χαρά. Προσέξτε τις υποσχέσεις σας, γιατί είστε λίγο διχασμένοι στο τι ακριβώς θέλετε. Μόλις ξεκαθαρίσετε εσείς τα αισθήματά σας, όλα θα κυλίσουν πολύ ομαλά.

ΛΕΩΝ
Η μέρα φαίνεται πως σας κάνει τα χατίρια. Οι ερωτικές σας υποθέσεις, ευνοούνται και παρουσιάζονται ανέλπιστες ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η εικόνα που παρουσιάζετε στις διάφορες κοινωνικές επαφές ελκύει και πείθει τους γύρω σας. Αισθηματικά καθαρά, όσοι είστε σε σχέση,  ίσως το να μην κάνετε τώρα μια κίνηση συμφιλίωσης, να είναι κάτι που θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε πολλά στο ερωτικό πεδίο.  Η μέρα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ακαταμάχητοι,  να πραγματοποιήσετε τους αισθηματικούς στόχους σας και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Στα ερωτικά σας ραντεβού, ίσως χρειάζεται να ξαναδείτε το τι ζητάτε από την σχέση γιατί με την αναποφασιστικότητά σας μάλλον κάπου χάνετε.

ΖΥΓΟΣ
Η προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων θα επικεντρώνονται πάνω σας, θα μπορείτε να πετύχετε πολλά με αυτούς που αγαπάτε  και να κάνετε εντύπωση σε νέους εντελώς ανθρώπους, πράγμα που σας ευχαριστεί, όπως πάντα.  Ίσως από το απόγευμα και μετά, στα αισθηματικά να χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό. Οι αδέσμευτοι δράστε με ταχύτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως νοιώσετε σήμερα πως πρέπει να γίνουν κάποιες κουβέντες. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε περισσότερες και πιο ουσιαστικές συζητήσεις με άτομα που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι νιώθετε τεράστια έλξη για έναν Ιχθύ, που σας έχει ξεμυαλίσει κανονικά. Είναι μια τέλεια μέρα, και περισσότερο μια τέλεια νύχτα, για να κάνετε τα πιο τρελά ερωτικά όνειρά σας πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σήμερα σας φτιάχνει την διάθεση όμως από την άλλη κάποια ερωτικά σας θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ είναι πιθανόν να επιφορτιστείτε με τα προβλήματα κάποιων φίλων.  Αυτό δεν σας ενοχλεί, αφού νοιώθετε πως είστε οι «εκλεκτοί». Αισθηματικά, βελτιώστε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και κυρίως μιλήστε με σαφήνεια. Κάποιοι σας αγαπούν περισσότερο από όσο θέλετε να παραδεχτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των συναισθημάτων των κοντινών σας ανθρώπων. Έχετε πολλή ένταση.  Επιπλέον, παιχνίδια εξουσίας με ερωτικό υπόβαθρο πιθανόν να σας οδηγήσουν σε παράτολμες κινήσεις ή να απελευθερώσουν κρυφές και αχαλίνωτες επιθυμίες. Σήμερα η πλάστιγγα γέρνει υπέρ σας πάντως..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα έχει έντονα το ερωτικό στοιχείο και μην αναλωθείτε σε άλλες δραστηριότητες. Σε φιλικό επίπεδο η εριστική στάση κάποιων θα σας βγάλει εκτός εαυτού, πράγμα που θα πρέπει να το διαχειριστείτε. Ίσως σήμερα αν κάνετε πίσω, να κερδίσετε περισσότερα από όσα με κατά μέτωπο επίθεση. Αισθηματικά, συμπορευθείτε με τα θέλω της σχέσης. Αξίζει

ΙΧΘΕΙΣ
Η ημέρα σήμερα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια έρευνα στον εσωτερικό σας κόσμο η οποία μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη διαδικασία, καθώς η κατάλληλη διαχείρισή της μπορεί να σας απαλλάξει από καταπιεστικές και συνάμα δεσμευτικές καταστάσεις. Αισθηματικά, προσπαθήστε να δείτε τις πραγματικές ανάγκες της σχέσης που έχετε. Μην αναλωθείτε σε εντάσεις και χάσετε την γλυκύτατη νύχτα που σας περιμένει κανονικά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2018

Δικαιούστε κάποιων απαντήσεων και ώριμων αιτιολογιών, από το ταίρι σας, που όλο και

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προς το παρόν δεν θα είναι τόσο εύκολο να προχωρήσετε σε αυτά τα οποία ζητούσατε. Προσπαθήστε να δώσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να συνδεθείτε περισσότερο με την απελευθερωμένη πλευρά σας. βρίσκεστε σε θέση να κάνετε πάρα πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Κριός Μία ιδιαίτερη ημέρα ξεκινά σήμερα αισθηματικά σε ό,τι αφορά σήμερα το ερωτικό σας παρελθόν. Έχετε την ευκαιρία τώρα για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Κριός Κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη και τις καλές δονήσεις στο ερωτικό σας περιβάλλον και στους συγγενείς του ex...