Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017
<p>Κριός

Αισθανθείτε ότι ένα μυστικό έχει κρατηθεί πάρα πολύ καιρό, ή ότι κάποιος κατέχει περισσότερη δύναμη από ό, τι θα έπρεπε. Και σήμερα, θέλετε να πάρετε τον εαυτό σας για να εκθέσετε αυτό το μυστικό. Αλλά μην κάνετε τίποτα βιαστικά. Μπορεί να υπάρχουν συμμετοχές που δεν καταλαβαίνετε ή δυνάμεις στην εργασία που δεν γνωρίζετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε κινήσεις.

Ταύρος

Οι ανησυχίες για το γεγονός ότι δεν έχουν αρκετά χρήματα ή υλικά περιουσιακά στοιχεία διασχίζουν σήμερα. Αν χρειαστεί να κάνετε κάποια σταθερά προγράμματα σταδιοδρομίας ή προϋπολογισμού, κάντε κάτι τέτοιο. Αλλά προσπαθήστε επίσης να αναγνωρίσετε ότι οι ανησυχίες σας μπορεί να είναι παράλογες. Ίσως αισθάνεστε συναισθηματικά ευάλωτοι, επομένως ψάχνετε ένα συγκεκριμένο λόγο για να κατηγορήσετε. Κοιτάξτε βαθιά μέσα στον εαυτό σας σήμερα για να καταλάβετε πόσο από αυτό είναι πραγματικό και πόσο είναι καθαρά ψυχολογικό.

Δίδυμοι

Δεν είστε συνήθως υπερβολικά ευαίσθητοι, αλλά σήμερα είναι σαν το δέρμα σας να έχει γίνει εξαιρετικά λεπτό. Οι απρόσεκτοι σχολιασμοί των ανθρώπων σας πληγώνουν περισσότερο από ό, τι σας ενδιαφέρει να παραδεχτείτε, αλλά μην τους χτυπήστε εναντίον τους σε αντίποινα. Αυτό είναι πολύ εύκολο και δεν θα βοηθήσει στην κατάσταση. Μιλήστε μαζί τους για αυτό. Ή, απλά περιμένετε να περάσει αυτή η φάση ευαίσθητη. Σε μια μέρα ή δύο, θα νιώσετε και πάλι σαν τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ καλή μέρα για να περάσετε κάπως κλειστά, με την αγαπημένη σας, αν έχετε. Εάν είστε μόνοι, επωφεληθείτε από τη σημερινή βαθιά παθιασμένη ατμόσφαιρα συνδέοντας με κάποιον που είναι κοντά και αγαπητός σας, ο καλύτερος φίλος σας, ένας αγαπητός σας συγγενής, ακόμα και το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Σήμερα είναι η εξερεύνηση των συναισθηματικών συνδέσεων και η χαρά στο βάθος και την πολυπλοκότητά τους.

Λέων

Μια ρομαντική σχέση εντείνεται σήμερα, για καλύτερα ή για χειρότερα. Ανεξάρτητα από το αν τα πράγματα είναι ευγενικά ή δύσκολα μεταξύ σας, είναι έντονα, και είναι δύσκολο για σας να πάρετε τα πράγματα ελαφρά τώρα. Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες που μπορεί να βιώσετε μια θαυμάσια παθιασμένη σχέση με την αγαπημένη σας ή να περάσετε από συναισθηματικά βασανιστήρια - μόνο για να συνειδητοποιήσετε, αργότερα, ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο κακά όσο σκεφτήκατε.

Παρθένος

Τα μυστήρια οποιουδήποτε είδους σας κρατούν ιδιαίτερη γοητεία σήμερα. Θέλετε να καταλάβετε τον εαυτό σας, και θέλετε επίσης να ξέρετε τι κάνει τους άλλους τσιμπούρι. Μια διακριτικά διατυπωμένη ερώτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια βαθιά, ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιον. Μιλώντας μαζί τους για τα δικά τους προβλήματα και τα συναισθήματά τους, θα κερδίσετε την κατανόηση για τη δική σας. Απλά φροντίστε να μην κρίνετε ή να επικρίνετε όταν κάποιος αποκαλύπτει τις εσωτερικές ανησυχίες και φαντασιώσεις τους.

Ζυγός

Είναι μια καλή μέρα να είναι ενδοσκοπική, ειδικά αν αισθάνεστε ότι κάποια περιοχή της ζωής σας είναι εκτός ισορροπίας. Εάν έχετε πρόβλημα με μια συγκεκριμένη σχέση, κοιτάξτε πρώτα μέσα στον εαυτό σας, πριν δείξετε το δάχτυλό σας σε οποιονδήποτε άλλο. Πώς θα μπορούσατε να συμβάλετε σε αυτήν την κατάσταση; Πηγαίνετε μπροστά και να είστε αυτοαναλυτικοί. Είναι εύκολο να αναλύσετε και άλλους. Έχετε καλύτερη αντίληψη από ό, τι συνήθως για τους λόγους πίσω από τη συμπεριφορά τους.

Σκορπιός

Είναι εύκολο να επιτύχετε τους στόχους σας σήμερα, επειδή είστε τόσο ξεκάθαροι στην εστίασή σας. Παίρνετε μια επιστημονική προσέγγιση για να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση, κοιτάζοντας βαθιά τα στοιχεία που συλλέγετε, εξετάζοντας το και αντλώντας το καλύτερο συμπέρασμα που μπορείτε να αντλήσετε με βάση αυτό που γνωρίζετε. Αν κάτι δεν έχει νόημα, συνεχίστε να σκάβετε.

Τοξότης

Η μάθηση είναι μια από τις αγαπημένες σας δια βίου, και σήμερα είναι εύκολο να μάθετε κάτι ενδιαφέρον. Το μυαλό σας ταιριάζει με την έρευνα, έτσι βυθίζεται σε στοίβες βιβλιοθήκης ή βάσεις δεδομένων που έχουν μυστικά για να αποκαλύψουν. Πάρτε μια επιστημονική προσέγγιση για να οργανώσετε που βρίσκεστε: Περάστε το χωρίς να κάνετε οποιαδήποτε απόφαση για το αν το πιστεύετε ή όχι. Όσο περισσότερες πληροφορίες συλλέγετε, τόσο καλύτερα θα καταλάβετε τη μεγάλη εικόνα.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή μέρα να ασκήσετε την εργασία σας, γιατί η εστίασή σας είναι θρυλική και η ενέργεια σας εκτελείται ομαλά και βαθιά. Αλλά δώστε χρόνο και στους φίλους και στην οικογένεια. Ενισχύστε τη συναισθηματική σύνδεση που μοιράζεστε με κάποιον κοντά σας. Ας τους ξέρεις ότι τους σκέφτεσαι και ότι όλη σου η σκληρή δουλειά είναι στο όνομά τους. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί μια συναισθηματική ημέρα για σας!

Υδροχόος

Είναι δίκαιο να πεις ότι παίζεις σήμερα - εσύ, που υπερηφανεύεστε ότι σπάνια επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Τώρα είστε κατακλυσμένος μαζί τους - πάθη, ανησυχίες, λύπη. Εάν αισθάνεστε ευάλωτοι, θυμηθείτε ότι είστε ένας ευφυής, εργατικός, σταθερός άνθρωπος. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάποια περιοχή της ζωής σας, όπως οικονομική, επαγγελματική ή ρομαντική, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε.

Ιχθύς

Η εσωτερική σας δύναμη είναι εντυπωσιακή σήμερα και λάμπει σαν ένας φάρος για όλους κοντά σας. Μην κάνετε κανένα λάθος - αυτή είναι μια ήσυχη, ήπια δύναμη. Αλλά αυτό το καθιστά ακόμα πιο έντονο από κάτι επιθετικό ή θορυβώδες. Είστε γεμάτοι με μια αίσθηση ήρεμης σιγουριάς. Ό, τι είναι πριν από σας, ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Εμπιστεύεστε ότι θα αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με την αγάπη και την πεποίθηση. Αυτή η αυτογνωσία είναι υπέροχη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-7-2017

Κριός Σκεφτόμαστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας σήμερα, και αισθάνεστε ενθουσιασμένοι γι 'αυτούς. Αυτή είναι η μαγευτική επίδραση...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Κριός Εσείς είστε σε επαφή με την ενδοσκοπική σας πλευρά. Όχι, πραγματικά αισθάνεστε αρκετά συνειδητοί, σε αρμονία με τον κόσμο και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-4-2017

Κριός Εμφανίζεται ένα ηθικό ζήτημα και όλοι προσπαθούν να το καταλάβουν. Θα έκαναν καλά για να ακούσουν την άποψή σας για το θέμα, γιατί...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-4-2017

Κριός Η ανταγωνιστική σας πλευρά βρίσκεται στο προσκήνιο σήμερα. Είστε σίγουρα μια δύναμη για να αντιμετωπίσετε, είτε είστε στο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 3 Φεβρουαρίου: Μία γοητευτική και υπέροχη χρονιά σας περιμένει. Μπορεί να αισθάνεστε ευάλωτοι και...