Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 12-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 12-5-2017
<p>Κριός

Σήμερα είναι για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας και τη χρήση τους για κάτι σημαντικό. Είναι δελεαστικό να καθίσετε και να απολαύσετε αυτή την ενέργεια, αλλά θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για κάποια καλή χρήση. Θα ήταν κρίμα να σπαταλάμε αυτή την ιδανική στιγμή για φευγαλέες απολαύσεις, αντί να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να θέσουμε κάτι σε κίνηση, που θα ωφελήσει.

Ταύρος

Έχετε ξεπεράσει την τεμπελιά μπροστά από μια ή δύο μέρες πριν και μάλιστα σε πλήρη αυτοπεποίθηση. Δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε οτιδήποτε είναι δύσκολο ή με οποιονδήποτε τρόπο. Αντ 'αυτού, θέλετε να ζήσετε μόνο την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Ίσως να είναι ωραίο να πάρετε μια μέρα ή δύο για να βγείτε από την πόλη με κάποιον ειδικό ή ακόμα και με τον εαυτό σας. Μπορείτε να είστε η καλύτερη συντροφιά σας.

Δίδυμοι

Θα μπορούσατε να πάτε μακριά σήμερα, σωματικά ή διανοητικά. Ό, τι κι αν κάνετε, ρυθμίστε την καρδιά σας σε κάτι σημαντικό και σκεφτείτε μεγάλο. Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή για την άσκηση του εγκεφάλου με ένα ταξίδι στη βιβλιοθήκη ή, ακόμα καλύτερα, μια ενεργητική συζήτηση με έναν καλά ενημερωμένο φίλο. Φροντίστε να ακούτε καλά την άποψή τους, γιατί είναι εύκολο να ακούσετε μόνο τι θέλετε να ακούσετε. Είναι ωραίο το γεγονός ότι η φανταστική σας ενέργεια τραβάει τους ανθρώπους στην πλευρά σας.

Καρκίνος

Η ευαίσθητη φύση σας ξεφυτρώνει σήμερα, και μάλλον δεν θα το αντιμετωπίσετε χαριτωμένα. Αισθάνεται ότι υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ σας και κάποιον σημαντικό, και αυτό σας κάνει νευρικό. Αλλά τη διευρύνετε μόνο με το χτύπημα έξω. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε τον εαυτό σας, και να εξηγήσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον που εμπιστεύεστε.

Λέων

Αν νιώθετε μπλοκαρισμένος, μην ανησυχείτε - σήμερα φέρνει μια νέα προοπτική. Είσαι συναγερμός, συντονισμένος στις δυνατότητες και εντελώς εμπνευσμένος. Γνωρίζετε τις ευκαιρίες εκεί έξω και είστε έτοιμοι να τους κρατήσετε. Έτσι, αν αντιμετωπίζετε ένα νέο ή καθιερωμένο έργο, θα έχετε ένα επιπλέον "oomph" σε αυτό. Η τοποθέτηση των νέων ιδεών σας είναι ακόμη πιο εύκολη με τη βοήθεια από την πλευρά σας, μετατρέψτε έτσι την εμπνευσμένη προοπτική σας προς τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστούν από το όραμά σας και την ενέργειά σας.

Παρθένος

Θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες, αλλά ξεχνάτε ακριβώς ποιους κανόνες σπάτε. Αισθάνεσαι σαν ένας περιφρονητικός, αλλά τα εργαλεία ασφαλείας σου είναι ένα τέτοιο χάος που θα προτιμούσες να μην εμφανιστείς μαζί του. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νευρική, διάσπαρτη ημέρα. Τα παλιά ζητήματα πιέζουν νέες καταστάσεις, παραμορφώνοντας την πραγματικότητά σας.

Ζυγός

Τι είναι αυτό το ζεστό, ηλιόλουστο συναίσθημα όπου κι αν γυρίζεις; Μην ανησυχείτε, είναι μόνο η τύχη χαμογελώντας σας σήμερα. Απλά πρέπει να περάσετε μερικές από αυτές τις ένδοξες εισροές ή θα εκραγείτε με το θαύμα όλων. Η νοημοσύνη χύνεται κάθε φορά που ανοίγετε το στόμα σας και η γοητεία σας στάζει από τα δάχτυλά σας. Δεν είναι σαν να έχετε πραγματικά μια επιλογή για αυτά τα πράγματα.

Σκορπιός

Σήμερα, είστε ενθουσιασμένοι από το πάθος, που δεν είναι πραγματικά κάτι καινούργιο - και είναι κατανοητό ότι θέλετε αυτό που έρχεται σε σας. Αλλά μερικές φορές, η αυτοσυγκράτηση και η ταπεινή αντοχή είναι πολύ πιο αποτελεσματικές για να πάρεις αυτό που θέλεις. Οι συνηθισμένες τακτικές - η πίεση, η ένταση, η εστίαση, η επιδίωξη - είναι πιθανό να επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο τη γραφειοκρατία και τις κυκλοφοριακές δυσκολίες.

Τοξότης

Η γνήσια, ηλιόλουστη φύση σας θα δικαιολογήσει τυχόν βύσματα που συμβαίνουν σήμερα. Οι άνθρωποι θα σας αγαπήσουν για την αξεπέραστη ειλικρίνεια και την απόλυτη σαφήνεια. Είναι καλό που έχετε αυτές τις δεξιότητες και γνωρίζετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε, αλλά θα ήταν λάθος να βασίζεστε τα σχέδιά σας στην καλοσύνη των ξένων. Γνωρίστε πότε πρέπει να σταματήσετε να πιέζετε την τύχη σας και να αρχίσετε να τραβάτε το βάρος σας.

Αιγόκερως

Εργασία για κάτι με προσεκτική αφοσίωση, και θα κάνετε μια ευνοϊκή εντύπωση. Οι δύσκολες ερωτήσεις δεν σας ενοχλούν τώρα, καθιστώντας τους ανθρώπους να εκτιμούν ακόμα περισσότερο αυτόν τον ισχυρό πυρήνα σας. Οι προθέσεις σας είναι τόσο έντιμες όπως πάντα, και αυτό είναι σαφές σε όλους. Μια λέξη της προσοχής, ωστόσο: Ακόμα κι αν μια δελεαστική νέα δουλειά ή σχέση επικαλείται, δώστε της λίγες μέρες για να αναπτυχθεί. Έχετε ακόμα μερικά χαλαρά άκρα για να δέσετε.

Υδροχόος

Η μελλοντική σκέψη θα επωφεληθεί από μια μικρή επιπλέον επίδοση σήμερα. Δείτε πώς λειτουργεί. Η ενέργεια που εκχέεται από την καρδιά σας θα ενισχύσει τη λογική που ήδη βουίζει στο κεφάλι σας. Οι ουλές και οι μώλωπες από το παρελθόν σας δεν θα σας κάνουν να φοβάσθε από το σημείο που θα μπορούσατε ακόμα να προσπαθήσετε να πάτε. Τα παρελθόντα ατυχήματα είναι μαθήματα που δεν χρειάζεται να σας περιορίσουν. Όταν εκφράζετε τον εαυτό σας κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα διαπιστώσετε ότι όλα τα ξεχωριστά μέρη συνεργάζονται τώρα. Να είστε καλός με τον εαυτό σας, να είστε ευτυχισμένοι και να γίνετε κάτι περισσότερο από ό, τι σκεφτήκατε ότι θα μπορούσατε να είστε.

Ιχθύς

Σήμερα, ίσως να μην βλέπετε καν το χάος σας μέσα από ό, τι ψευδαίσθηση σας βοηθά να λειτουργείτε. Είναι προφανές ότι αυτό είναι άδικο και ανασφαλές. Βάλτε σύντομα αυτά τα πέπλα ώστε να μπορείτε να δείτε πού πηγαίνετε. Ρίξτε μια βαθιά ανάσα, αγαπήστε τον εαυτό σας, κατέχετε την κατάστασή σας και συνεχίστε με τη ζωή που υποτίθεται ότι ζείτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Κριός Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον αέρα σήμερα. Η μόνη σας προσοχή σήμερα είναι να μην πάρετε αυτήν την εμπιστοσύνη πάρα πολύ μακριά,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-5-2017

Κριός Δώστε προσοχή όταν οι εσωτερικές πηγές παρέχουν νοημοσύνη. Μην αφήνετε την ευκαιρία να γλιστρήσει. Αποφασίστε σήμερα σχετικά με...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Κριός Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-3-2017

Κριός Είστε ένας τυχοδιώκτης στην καρδιά, και ιδιαίτερα σήμερα. Η εμπιστοσύνη και η τόλμη σας είναι τοποθετημένα ψηλά, και είστε έτοιμοι...