Ποια είναι η συμβατότητά σας με την κινεζική Ζωδιακή αγάπη;

Ποια είναι η συμβατότητά σας με την κινεζική Ζωδιακή αγάπη;
<p>• Έτος του ποντικού: Αν γεννηθήκατε στο έτος του αρουραίου, η ζωή σας έχει ενσωματώσει τις δεξιότητες και τις ιδιότητες του αρουραίου. Πηγαίνετε μέσα και έξω από τις μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά είστε φιλόδοξοι και τίποτα δεν θα σας σταματήσει. Ο καλύτερος αγώνας σας είναι ένας συνάνθρωπος αρουραίος ή ένας εξίσου επίμονος βόδι ή γουρούνι. Μπορείτε να το κάνετε να δουλέψει με εκείνους που γεννήθηκαν στη χρονιά της τίγρης, του μαϊμού ή του δράκου, αλλά θα βρείτε τις εμπειρίες της σχέσης σας με αυτές που γεννήθηκαν το έτος του κόκορα, της κατσίκα ή του φιδιού.

• Έτος του βοδιού: Εάν γεννηθήκατε κατά το έτος του βόδιου, είστε λίγο μοναχικός αλλά είστε επίσης ο αργός και σταθερός τύπος. Σας αρέσουν οι δεσμεύσεις και δεν σας πειράζει να τους περιμένετε. Όποιος γεννηθεί το έτος της μαϊμού, αρουραίου ή φιδιού θα ανάψει τη φωτιά σας. Μπορεί να έχετε προκλήσεις με ένα κουνέλι, κόκορα ή συντροφιά από βόδι, αλλά το κάνετε να λειτουργήσει. Η χρονιά του χοίρου, του σκύλου και του δράκου μπορεί να φανεί αδύνατη για εσάς, αλλά δεσμεύεστε να το καταλάβετε μαζί. Είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από το άλογο ή την τίγρη, εκτός αν έχετε την αγάπη συμβατότητα σε άλλες περιοχές.

• Έτος της Τίγρης: Όπως κάθε τίγρης φροντίζετε και πηγαίνετε μετά από αυτό που θέλετε. Προτιμάτε να ζευγαρώνετε και για τη ζωή. Είσαι σπουδαίοι σε αγώνες με οποιονδήποτε γεννήθηκε στη χρονιά του χοίρου, του αλόγου ή του σκύλου, αλλά θα βρεις προκλήσεις με το φίδι, τον αρουραίο και τον δράκο. Οι συνάδελφοι τίγρεις είναι επίσης πάρα πολύ ακόμα και για εσάς, αλλά μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να έχετε ειρήνη στο βασίλειο, εάν το καταφέρετε και παίρνετε στροφές ηγέτη.

• Έτος του Κουνελιού: Εάν γεννηθήκατε στη χρονιά του κουνελιού τότε είστε ακριβώς όπως όλα τα κουνέλια, χαριτωμένα, αδύνατο να μην αγαπάτε. Μπορεί να είστε λίγο ντροπαλός αλλά θα βρείτε σπινθήρες να πετούν με την κατσίκα, χοίρο ή δράκο. Οι προκλήσεις με την αγάπη συμβατότητας αρχίζουν να αυξάνονται με τα ζώδια όπως μαϊμού, σκύλος, κόκορας, ή ακόμα και τους συναδέλφους σας κουνέλια. Μια τίγρη θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν θήραμα και καλύτερα να αποφύγετε αν δεν βρείτε έναν τρόπο να κάνετε αυτή την εργασία και εσείς και ο αρουραίος θα είστε σε συνεχή ανταγωνισμό. Θα μπορούσε να λειτουργήσει αν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε και αφήστε τον αρουραίο να κερδίσει μερικές φορές.

• Έτος του δράκου: Οι δράκοι είναι ατρόμητοι και παθιασμένοι και έχουν μεγάλη παρουσία, όπως εσείς. Και θέλετε αυτή την ενέργεια στις ρομαντικές υποθέσεις σας. Έτσι τα ανταγωνιστικά ζώα όπως η τίγρη, το άλογο και οι συναδέλφιοι δράκοι θα βγάλουν πραγματικά τις ρομαντικές σας φωτιές. Έτσι, είστε πιο συμβατοί με αυτούς που γεννήθηκαν το έτος του φιδιού, της μαϊμού ή του κουνελιού. Ο αρουραίος και ο κόκορας θα παρουσιάσουν προκλήσεις, αλλά δεν θα έχετε την αίσθηση ότι συναγωνίζεστε όλη την ώρα, όπως οι δράκοι και οι τίγρεις.

• Έτος του φιδιού: Όντας γεννημένος στη χρονιά του φιδιού, εσείς παρερμηνεύεστε ως wiley και φίδι, αλλά αυτό είναι μόνο μέρος της αλήθειας. Αυτή η πλευρά βγαίνει μόνο όταν χρειάζεται. Συνολικά είστε αρκετά ήρεμοι και απλά πηγαίνετε με τη ροή, κάτι που σας κάνει έναν μεγάλο αγώνα για άλλους όπως εσείς, όπως εκείνοι που γεννήθηκαν στη χρονιά του βοδιού, του δράκου ή του κόκορα. Το κουνέλι είναι μια εξαιρετική σχέση αλλά θα πρέπει και οι δύο να εργαστείτε σε αυτό, και θα βρείτε απογοητεύσεις με το χοίρο, το σκύλο ή το άλογο, εκτός και αν το κάνετε και εσείς.

• Έτος του αλόγου: Είστε ένας από τους πιο ευχάριστους κινεζικούς ζωδιακούς σηματοδότες, και σαν τέτοιος παίρνετε μαζί με σχεδόν όλους. Σας αρέσουν τα ωραία πράγματα, αλλά είστε ανταγωνιστικοί και φιλόδοξοι, αλλά η αίσθηση του χιούμορ σας είναι ένα μεγαλύτερο παιχνίδι για σας. Βρίσκετε σπίθες που πετούν με την τίγρη, την κατσίκα και το σκυλί. Εκείνοι που γεννήθηκαν το έτος του δράκου μπορεί να είναι πολύ επιδεικτικοί για σας, αλλά μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο. Οι μεγαλύτερες προκλήσεις στην αγάπη θα προέρχονταν από ένα βόδι που του αρέσει η ζωή πιο αργή, έναν αρουραίο ή τον πίθηκο.

• Έτος της κατσίκας: Αν γεννηθήκατε κατά το έτος της κατσίκα, είστε μια κοινωνική πεταλούδα και ένας μόνος. Ακριβώς όπως τις νύχτες σας, και προτιμάτε μέρη στο σπίτι σας από ό, τι αλλού. Οι καλύτερες αντιστοιχίσεις σας στην Κινέζικη ζωγραφική συμβατότητα αγάπης είναι άλλοι όπως εσείς, όπως το άλογο, το κουνέλι, ο δράκος ή ο χοίρος. Εκείνοι που γεννήθηκαν το έτος του μαϊμού, του φιδιού, του βόδιου ή του αρουραίου θα παρουσιάσουν προκλήσεις.

• Έτος της μαϊμούς: Αν γεννηθήκατε στη χρονιά της μαϊμούς είστε έτοιμοι για ένα διασκεδαστικό έτος αγάπης. Κάνετε πολύ καλά με το βόδι ή τον δράκο και βρίσκετε μεγάλη ικανοποίηση με την κατσίκα, το κουνέλι και άλλους πιθήκους. Το φίδι, το χοίρο, το σκύλο και ο κόκορας θα σας κάνουν να εργάζεστε για αγάπη. Και το άλογο και η τίγρη έχουν πολύ μεγάλη ενέργεια για τις μικρές σας ανάγκες. Αλλά εάν άλλες μεταβλητές συμβατότητας αγάπης βγαίνουν έξω, θα συναντήσετε βαθιά ικανοποίηση, καθώς συνήθως βρίσκετε έναν τρόπο να είστε ευτυχείς, ανεξάρτητα από το πού είστε ή με ποιον είστε.

• Έτος του Κόκορα: Όσοι γεννήθηκαν το έτος του κόκορα έχουν πολλή ενέργεια και έτσι δεν θέλεις συχνά τον έρωτα στον μπροστινό καυστήρα. Προτιμάτε αγώνες που έχουν την ίδια ελευθερία στη ζωή τους, αλλά θέλετε δέσμευση. Το φίδι και ο χοίρος είναι τα πιο συμβατά κινεζικά ζώδια για εσάς καθώς εκτιμούν από πού έρχεστε. Μπορείτε να το κάνετε να εργάζεστε με δράκο ή βόδι, αλλά και οι δύο θα πρέπει να έρχονται μερικές φορές μέχρι τη μέση. Ο πίθηκος, το άλογο, η τίγρη και το κουνέλι μπορεί να σας βγάλει από τις προτιμήσεις σας, καθώς είστε πιο κοινωνικοί. Αλλά μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο αν θέλετε πραγματικά.

• Έτος του σκύλου: Ενσαρκώνετε τις ιδιότητες του καλύτερου φίλου του ανθρώπου και είστε πιστός, ειλικρινής καρδιά, αγάπη άνευ όρων και σας αρέσει να παίρνετε το προβάδισμα. Ψάχνετε για έναν αγώνα που εκτιμά το ίδιο, όπως ένα άλογο, χοίρο ή τίγρη. Το κουνέλι θα μπορούσε να είναι καλός φίλος, αλλά ο ρομαντισμός θα φαινόταν αναγκασμένος, όπως και άλλος σκύλος ή μαϊμού. Ο δράκος και το βόδι είναι πολύπλοκοι αγώνες για εσάς, αλλά αν περάσετε από το προβάδισμα τότε είναι χρυσό. Η κατσίκα, το φίδι και ο αρουραίος πρόκειται να αποτελέσουν πολλή δουλειά για την αγάπη σας χωρίς όρους, οπότε βεβαιωθείτε ότι το έχουν κερδίσει.

• Έτος του χοίρου: Εκείνοι που γεννήθηκαν στη χρονιά του χοίρου πρότυπο τις ιδιότητες του "πιο ευτυχισμένοι από ό, τι ένα χοίρο στη λάσπη" νοοτροπία. Είστε αρκετά εύκολοι να ευχαριστήσετε και η κινεζική ζωγραφική σας αγάπη συμβατότητα το αντανακλά. Συνεργάζεστε με όλους. Έτσι έχετε πολλούς τέλειους αγώνες. Το σκυλί, ο κόκορας, ο αρουραίος, η τίγρη, ο χοίρος, το κουνέλι και η κατσίκα θα είναι όλοι υπέροχοι αγώνες. Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με το φίδι από το οποίο κινείται καλύτερα και ο πίθηκος, το βόδι και το άλογο δεν είναι το φλιτζάνι τσάι σας, αλλά μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε όλοι χαρούμενοι στη διαδικασία. Από όλα τα κινεζικά ζώδια, είστε αυτός που τους κάνει όλους ευτυχισμένους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Το ποντίκι στην κινεζική αστρολογία

Το ποντίκι στην κινεζική αστρολογία

Το ποντίκι στην κινεζική αστρολογία

Ο ποντικός είναι το σύμβολο της νέας ημέρας για την Κίνα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το σύμβολο για του πλήρους μεσονυχτίου, όπως...

Γιν και Γιανγκ στην κινεζική φιλοσοφία

Γιν και Γιανγκ στην κινεζική φιλοσοφία

Γιν και Γιανγκ στην κινεζική φιλοσοφία

Στην αρχαία κινεζική κουλτούρα, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τις σχέσεις και τα πρότυπα που συνέβησαν σε όλο τον φυσικό κόσμο. Η Σχολή...

Ποιο είναι το Κινέζικο ζώδιο σας;

Ποιο είναι το Κινέζικο ζώδιο σας;

Ποιο είναι το Κινέζικο ζώδιο σας;

Η κινεζική ζωγραφική συμβατότητα αγάπης λειτουργεί ακριβώς όπως η ασυρμάτιστη αγάπη σας. Είναι απλώς ένα εργαλείο, και όχι ένας οδηγός...

Είναι ίσα όλα τα είδη της αγάπης;

Είναι ίσα όλα τα είδη της αγάπης;

Είναι ίσα όλα τα είδη της αγάπης;

Η απάντηση είναι ναι. Όλη η αγάπη περιλαμβάνει την κόλλα που συνδέει το ένα άτομο στο άλλο. Αυτό που δεν είναι ίσο, είναι η κατάσταση όταν...

Απολαυστε τη ζωη!

Απολαυστε τη ζωη!

Απολαυστε τη ζωη!

Πιστεύετε πως γεννηθήκατε για να αντιμετωπίζετε προβλήματα; Η ανησυχία είναι μια άχρηστη μορφή σπατάλης της ενέργειας. Πάρτε την...

Τι Ειναι Αγαπη!

 Τι Ειναι Αγαπη!

Τι Ειναι Αγαπη!

Ποια είναι η έννοια του συναισθήματος του πιο πολυσυζητημένου θέματος; Η αγάπη είναι μια λέξη που θέλει να ορίσει τα συναισθήματα που...