Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2017
<p>Κριός

Ενδέχεται να εντοπίσετε την ανάγκη παροχής βοήθειας ή υποστήριξης σε κάποιο άτομο και, στη συνέχεια, να απογοητευτείτε όταν η αίτησή σας απορριφθεί. Προσπαθήστε να μην το πάρετε αυτό προσωπικά, καθώς ένας αγαπημένος έχει μια ατζέντα που περιλαμβάνει την επίλυση ενός συγκεκριμένου θέματος από μόνος του. Αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνετε την προσφορά σας, αλλά να είστε προετοιμασμένοι να προσφέρετε υποστήριξη από το περιθώριο όταν λέτε ότι μπορείτε να είστε πιο εξυπηρετικοί επιτρέποντας στο αντικείμενο της αγάπης σας να βρει χρόνο και χώρο για να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο του.

Ταύρος

Ένας αγαπημένος ή παλαιός σύντροφος μπορεί να έχει μια εντυπωσιακή ικανότητα να συνειδητοποιήσει πληροφορίες από εσάς και αντί να αισθάνεστε αμυντικοί σε αυτό, θα μπορούσατε να βρείτε τη διαδικασία αυτή χρήσιμη. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να πείτε ή αν αγωνίζεστε για να επιλέξετε τις σωστές λέξεις, τότε αφήστε το πρώην ταίρι σας να πάρει το συνομιλητικό προβάδισμα, αυτό θα μπορούσε να κάνει μια συζήτηση πολύ πιο ευχάριστη και πιο γλυκιά!

Δίδυμοι

Η εμπιστοσύνη σας θα μπορούσε να λάβει μια έγκαιρη ώθηση, αξιολογώντας το ρομαντικό όραμά σας για το μέλλον και σας αρέσει αυτό που βλέπετε ή που βρίσκεστε σήμερα σε ένα πρώην ταίρι σας. Εάν κάποιο εμπόδιο ή εμφανιστεί, τότε πιθανότατα θα κάνετε λιγότερα και θα περιμένετε να δώσει και ο άλλος στίγμα. Μην αφήνεστε στην τύχη, απαιτείται δράση γα να ξεκολλήσει το συναισθηματικό πεδίο.

Καρκίνος

Η πεποίθηση ότι κάτι που συνδέεται με τον συναισθηματικό σας κόσμο χρειάζεται "καθορισμό" θα μπορούσε να σας αναγκάσει να αξιολογήσετε λεπτομερώς όλες τις πτυχές μιας σχέσης για να προσδιορίσετε την πηγή του προβλήματος. Ωστόσο, η οξεία εκτίμησή σας θα μπορούσε να συνεχίσει να σας φέρνει πίσω στον ίδιο χώρο κάθε φορά: αυξημένη και πιο ουσιαστική επικοινωνία. Μπορεί να είναι καιρός να προχωρήσετε πέρα από το επιφανειακό της σχέσης  και να δείτε τι μπορεί να κάνει μια βαθιά και ειλικρινής ανταλλαγή.

Λέων

Το να είσαι σαφές στο μυαλό σας και στην καρδιά σας το τι σκέφτεστε, τι αισθάνεστε και να χρειάζεται να μεταφέρετε αυτές τις πληροφορίες σε έναν αγαπημένο πρέπει να είναι προτεραιότητα προτού ανοίξετε το στόμα σας και αφήσετε όλες σας τις αλήθειες να αναδυθούν. Το να είστε λίγο πιο μυστηριώδεις ίσως σας ταιριάζει τώρα, υιοθετώντας μια λεπτή προσέγγιση αντί να πηγαίνετε εντελώς καθαρά, θα διατηρήσετε τις γραμμές επικοινωνίας ήρεμες και με υψηλά επίπεδα ίντριγκας.

Παρθένος

Όλοι έχουμε πτυχές του χαρακτήρα και των προσωπικοτήτων μας που προτιμούσαμε να μην έχουμε, αλλά να μην επικεντρωνόσαστε στις προσωπικές σας ιδιότητες που πιστεύετε ότι ένας αγαπημένος ή παλαιός σύντροφος δεν τις δέχεται, εστιάζοντας αντ 'αυτού στις θετικές σας ιδιότητες. Θα μπορούσατε να παίρνετε πολύ σοβαρά τις αντιληπτές ελλείψεις σας. Να είστε ο εαυτός σας και να μην αλλάζετε την πεποίθηση ότι θα τους ευχαριστείτε κάνοντας έτσι.

Ζυγός

Η πρόοδος στον συναισθηματικό σας κόσμο ή σε μια στενή σχέση σας απαιτεί να είστε ρεαλιστές και να μην υποκύπτεστε σε οράματα μεγαλοπρέπειας. Η απογοήτευση ή η ανυπομονησία, ίσως και τα δύο, θα μπορούσαν να σας ενθαρρύνουν να κάνετε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις για χάρη της αίσθησης ενθουσιασμού. Να είστε ενήμεροι για το πόσο δεσμευμένοι είστε σε μια υπόσχεση που θα κληθείτε να δώσετε.

Σκορπιός

Εάν υπάρχει κάποια προτεραιότητα αυτή είναι να εξασφαλίσετε ότι η ζωή της αγάπης σας χαρακτηρίζεται από σχέδια. Ωστόσο, η αντίσταση από έναν αγαπημένο ή πρώην σύντροφο μπορεί να σας κάνει να μετακινήσετε την εστία σας όσο το δυνατόν μακρύτερα από τις υποθέσεις της καρδιάς. Αυτό μπορεί να έχει πολλά να κάνει με εσάς που θέλετε ή όλα ή τίποτα. Η πρόοδος και η μεγαλύτερη συναισθηματική εκπλήρωση βασίζονται σε εσάς που είστε λιγότερο επιθετικοί και πιο εξυπηρετικοί.

Τοξότης

Η προσοχή σας θα μπορούσε να πηγαίνει σε επαγγελματικά καθήκοντα που θα έχουν προτεραιότητα έναντι της αγάπης. Μην πιστεύετε ότι θα ξεχαστεί όμως πραγματικά η καρδιά σας με το να την φορτώνετε. Έει έρθει η ώρα της αλήθειας, μια σχέση που σας καίει δεν θα σβήσει επειδή θα βάλετε από πάνω της το καπάκι των υποχρεώσεων..

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθανθείτε έναν αγαπητό σας ή κάποιον κοντά να παίρνει ελευθερίες που του έχετε προσφέρει και θα υπάρχουν όρια στο πόσο είστε έτοιμοι να ακούσετε καινούρια πράγματα. Τα λόγια κάποιων αγαπημένων σας θα μπορούσαν να είναι πιο υποστηρικτικά από ό, τι περιμένετε όμως. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας αν έχετε μια συνάντηση επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Μπορεί να φαίνεται σαν να προσπαθεί κάποιος αγαπημένος να σας ελέγχει ή να σας χειραγωγεί - αλλά μπορεί να παρερμηνεύσετε ορισμένα σενάρια; Μπορεί να αναγνωρίζετε μια ανισορροπία στις ενέργειες και πολύ γρήγορα για να αποδώσετε την ευθύνη εξ ολοκλήρου σε κάποιον κοντά σας . Πριν επιχειρήσετε να εξαναγκάσετε τυχόν συζητήσεις - ή να κάνετε οποιεσδήποτε κατηγορίες - να είστε ειλικρινείς για τις δικές σας ανασφάλειες - γιατί μπορεί να υπάρχουν.

Ιχθείς

Η αντιμετώπιση του τι ήταν ενοχλητικό σε μια σχέση σας στο παρελθόν είναι αυτό που θα σας βοηθήσει. Μπορεί να έχετε σχηματίσει άκαμπτες απόψεις ή πεποιθήσεις σχετικά με τις αρνητικές πτυχές μιας σχέσης και θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο θετικό σε κάποιον άνθρωπο από όσο ήσασταν διατεθειμένοι να δεχτείτε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-4-2018

Δεν θα συνεχίσετε και μέσα στον νέο μήνα, να προσφέρετε ευκαιρίες και χρόνο, σε άτομα και τις ζωές τους

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσοχή απέναντι στις υπερβολές σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τα προσωπικά σας όρια, αποφεύγοντας να κάντε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Κριός Ο υψηλός σας ερωτισμός σας επιτρέπει να επακολουθήσετε σημαντικότερες κινήσεις. Το γενικό κλίμα πράγματι σας ευνοεί, όμως και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...