Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-5-2017
<p>Κριός – Έξι των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα συχνά υποδηλώνει νοσταλγία, σκέφτεστε πίσω τις καλές στιγμές που υπήρξαν, την παιδική σας ηλικία και τις καλές αναμνήσεις σας. Ενδέχεται να υπάρξει επανένωση ή να συναντήσετε κάποιον από το παρελθόν σας που θα φέρνει σε κίνηση αυτές τις αναμνήσεις. Αυτή τη στιγμή εστιάζετε στις μνήμες και στις απολαύσεις του παρελθόντος και αυτό είναι καλό, εφ 'όσον μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Όταν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει τη νοσταλγία, σημαίνει παιδί και οικογενειακή ζωή, οι σχέσεις είναι αρμονικές και μπορεί να λάβετε δώρα και άλλη εκτίμηση, αλλά μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κι ένα παιδί.

Ταύρος – Δέκα των Κυπέλλων

Τα δέκα κύπελλα αντιπροσωπεύουν μια ευτυχισμένη και σταθερή ζωή με σύντροφο, οικογένεια και φίλους. Μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια οικογένεια, να μετακομίσετε σε μια νέα πόλη, να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, να αγοράσετε ένα σπίτι, να μετακομίσετε μαζί με έναν αγαπημένο σας, αυτή η κάρτα σας λέει ότι θα λειτουργήσετε όπως δεν έχει σχεδιαστεί καλύτερα. Αυτή η αγάπη και η φιλία είναι αληθινή και διαρκής. Είναι το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός άλλου που σας αφήνει την αίσθηση της εκπλήρωσης και της ευτυχίας. Αυτή η κάρτα δείχνει ένα ευτυχές τέλος.

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων

Τα δύο κύπελλα δείχνουν μια σχέση με ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Συχνά είναι για μια σχέση αγάπης, αλλά μπορεί να είναι μια φιλία, οι επιχειρηματικοί εταίροι ή η οικογένεια. Η κάρτα προβλέπει μια συναρπαστική αγάπη, τον έρωτα, την καλή συνεργασία, την ευτυχισμένη επανένωση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Σε αυτή τη σχέση, οι δύο υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον και τείνετε στις ανάγκες και επιθυμίες των άλλων ανθρώπων που κάνουν τη σχέση ομαλή και αρμονική. Αυτή η κάρτα σας λέει ότι δεν είστε μόνοι, τουλάχιστον όχι για πολύ, η βοήθεια και η υποστήριξη είναι στο δρόμο.

Καρκίνος – Άσσος των Κυπέλλων

Μια νέα αγάπη που είναι καθαρή, πιστή, άνευ όρων και με κατανόηση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κάρτα αγάπης που προβλέπει την αληθινή λατρεία σε ένα βαθύ επίπεδο. Η αγάπη είναι ειλικρινής και χωρίς ψεγάδι. Η κάρτα μπορεί επίσης να προβλέψει την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η κάρτα σας λέει ότι είστε στο σωστό δρόμο στη ζωή και τ καλά πράγματα πρόκειται να έρθουν. Οι πληγές σας θα θεραπευθούν. Η ανάκαμψη θα γίνει σύντομα. Αυτή η κάρτα φέρνει ευλογίες σε οποιαδήποτε περιοχή του έρωτα.

Λέων – Ο Ερημίτης

Αυτή είναι μια περίοδος μοναξιάς και περισυλλογής που όλοι χρειαζόμαστε από καιρό σε καιρό. Δεν είστε ακόμα έτοιμοι να κάνετε οποιαδήποτε απόφαση ή να αναλάβετε δράση. Χρειάζεται ένα χρονικό όριο στις σχέσεις σας που σας φέρνει προς τα κάτω αυτή τη στιγμή και πρέπει να γυρίσετε την εστία σας προς τα μέσα σε αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να προβλέψει ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την έκβαση των πραγμάτων και αισθάνεστε λίγο καταθλιπτικοί γι 'αυτό, λυπημένοι για τον εαυτό σας, και αυτό είναι εντάξει, όταν αισθάνεστε καλύτερα θα το κοιτάξετε διαφορετικά, τώρα χρειάζεστε κάποια ειρήνη.

Παρθένος – Οι Εραστές

Πάλι οι Εραστές! Ο ρομαντικός ονειροπόλος έρωτας εισέρχεται στη ζωή σας και αυτή η κάρτα συχνά προβλέπει την αγάπη και τις ρομαντικές περιπέτειες. Έχετε πολλά συναισθήματα και ξέρετε πώς να τα εκφράσετε. Μπορεί να ερωτεύεστε ένα άτομο που πιστεύετε ότι είναι τέλειο. Αυτή η κάρτα είναι ο ερχομός ή η εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν την ερωτική ζωή σας, συχνά μια αγάπη που εισέρχεται στη ζωή σας. Αν είστε σε μια σχέση, αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει μια ρομαντική φάση. Τα καυγαδάκια και τα σκληρά λόγια συγχωρούνται και ξεχνιούνται.

Ζυγός – Τρία των Ράβδων

Τελικά, ήρθατε στα αισθήματά σας και κάνατε μια επιλογή να φύγετε για ένα λαμπρότερο μέλλον κάπου αλλού, με κάποιον άλλο. Μπορεί να απορρίπτετε τα υλικά πράγματα για χάρη του συναισθηματικού αισθήματος που αισθάνεστε. Βλέπετε έναν υψηλότερο σκοπό στη ζωή και μπορεί ακόμη και να απορρίψετε την επιτυχία. Η εστίαση σε αυτή την κάρτα είναι στις συναισθηματικές σχέσεις και τους δεσμούς που μπορείτε να σπάσετε και να αφήσετε επειδή είστε απογοητευμένοι και αισθάνεστε σαν να προχωράτε.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Δεν πήρατε ό, τι θέλατε και πονάει άσχημα, αλλά δεν βλέπετε ότι όλη η ελπίδα δεν έχει χαθεί απλά ακόμα, δεν θα τελειώσει αν κοιτάξετε τα θετικά πράγματα σε αυτό το δράμα. Δεν κερδίσατε, αλλά ούτε χάσατε, απλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Πιθανότατα αισθάνεστε πληγωμένοι, σε σύγχυση, ανασφάλεια, απογοήτευση και θλίψη. Μια σχέση δεν λειτούργησε όπως νομίζατε ότι θα ήταν, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη, ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο για να αναπροσαρμόσετε και να επικεντρωθείτε στο τι σημαντικό και τι δεν είναι. Αυτή η κάρτα σας λέει να μην παραιτηθείτε ακόμα.

Τοξότης – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Όταν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει παιδί, νεαρό άτομο, γονιμότητα ή εγκυμοσύνη, συχνά πρόκειται για νέες εμπειρίες στην αγάπη σας. Αν είστε νέοι, μπορεί να συναντήσετε την αγάπη για πρώτη φορά. Αν είστε πιο έμπειροι, αυτή η κάρτα συχνά δείχνει ότι ανοίγετε η δυνατότητα μιας σχέσης και της αγάπης ξανά. Ένα πρόσωπο που εισέρχεται στη ζωή σας φέρνει καλοσύνη, γλυκύτητα, ευγένεια, παιχνίδι και φλερτ. Είναι μια εποχή χαράς. Εάν περιμένετε μια κλήση ή ένα μήνυμα, αυτή η κάρτα σας λέει ότι θα είναι θετική.

Αιγόκερως  - Ο Διάβολος

Τι σας κρατά πίσω; Είστε εθισμένοι σε κάποια ουσία, κατάσταση ή ένα άτομο που δεν είναι καλό για σας; Ο Διάβολος μας υπενθυμίζει ότι οι μόνες αλυσίδες που μας συγκρατούν είναι εκείνες που επιτρέπουμε να μας κρατήσουν πίσω. Το κλειδί για την ελευθερία και την απελευθέρωση βρίσκεται μέσα μας. Από την άλλη πλευρά, κρατήσατε τον εαυτό σας πίσω; Είναι καιρός να αγκαλιάσετε την ελευθερία σας και να διασκεδάσετε; Σίγουρα!

Υδροχόος – Οκτώ των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι αυτή τη στιγμή. Θα θέλατε να αλλάξετε και να μετακινήσετε το κέντρο βάρους των σχέσεών σας, αλλά φοβάστε επίσης να το κάνετε. Είναι οι δικοί σας φόβοι και αμφιβολίες που σας κρατούν πίσω και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Πρέπει να ξεπεράσετε αυτούς τους φόβους και να προχωρήσετε. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, δοκιμάστε μερικές μικρές για να προχωρήσετε.

Ιχθείς – Οκτώ των Ράβδων

Τα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν πολύ γρήγορα όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα. Αλλά μην αισθάνεστε συγκλονισμένοι ή ανήσυχοι καθώς θα αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα την ενέργεια που έχετε στη διάθεσή σας. Μπορεί να έχετε κάνει ήδη όλα όσα θα μπορούσατε να κάνετε, τώρα είναι η ώρα να αφήσετε τον εαυτό σας να μεταφερθεί μαζί με αυτή την ενέργεια και να την αφήσετε να σας φέρει ίσως κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Σας έχει καταλάβει μια βαθιά νοσταλγία για τον παλιό καλό καιρό, πράγμα λογικό αν σκεφτούμε ότι είναι και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Ο Άσσος Κυπέλλων αντίστροφα είναι ένας θετικός οιωνός, αλλά γενικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-6-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αυτή η κάρτα συχνά υποδηλώνει νοσταλγία, σκέφτεστε πίσω στις καλές στιγμές που υπήρξαν, την παιδική σας ηλικία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Κριός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο) Γνωρίζετε ότι η κατάσταση στον έρωτα μπορεί και πρέπει να αλλάξει ανά πάσα στιγμή προς θετική...