Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-5-2017
<p>Κριός

Ώρα για ένα παιχνίδι «ακολουθήστε τον ηγέτη». Ο καθένας έχει τα μάτια σας τώρα, ακριβώς όπως σας αρέσει. Το μόνο πράγμα είναι ότι δεν γνωρίζετε όσο συνήθως είναι το κέντρο της προσοχής. Είστε πολύ προβληματισμένοι με την ελευθερία και την ηθική για να ανησυχείτε για τη φήμη. Έτσι, το πνεύμα σας λάμπει ακόμα πιο έντονα και είναι εύκολο να πείσετε τους ανθρώπους ότι η δική σας είναι η σωστή προοπτική. Οδηγήστε τους σε κάποιο σημείο με νόημα. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία για να δημιουργήσετε πραγματική αλλαγή.

Ταύρος

Σήμερα έχετε μια πομπώδη και επιεικής διάθεση, σαν να νομίζετε ότι είστε βασιλιάδες - μείον τον πλούτο και την εξουσία, φυσικά. Και αξίζετε ότι η καλύτερη ζωή έχει να προσφέρει. Στο τέλος, είμαστε όλοι ίδιοι. Πρέπει να βρείτε κάποια ταπεινοφροσύνη, γρήγορα, προτού αποξενώσετε όλους με την ανώτερη στάση σας. Ίσως δανείζοντας κάποιο χρόνο και ενέργεια σε κάποιον λιγότερο τυχερό από ότι θα βοηθήσετε να προσαρμόσετε τις προοπτικές σας.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει χρόνος για περιπετειώδεις ελιγμούς ή ακόμα και για μικρά λευκά ψέματα. Εργάζεστε με κάποιον άλλο για έναν στόχο που είναι σημαντικός και για τους δυο σας. Να είστε ανοιχτοί για τις προθέσεις σας. Αυτό περιλαμβάνει την παραδοχή των λαθών σας, τόσο δύσκολο όσο είναι. Θα βρείτε, ωστόσο, ότι μόλις το ξεκινήσετε, θα γίνει πολύ πιο εύκολο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καμπύλη μάθησης, αλλά μπορείτε να το χειριστείτε.

Καρκίνος

Κάτι δεν αισθάνεται σωστό στη ζωή σας, αλλά μην ξεγελάτε τον εαυτό σας. Συγκέντρωση κάποιου χαμηλού σχεδίου για να πάρετε αυτό που θέλετε δεν είναι απαραίτητο. Στην πραγματικότητα, είναι μια κακή ιδέα. Εάν θέλετε τα πράγματα να αισθάνονται ομαλά και θετικά πάλι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς με όλους για την ατζέντα σας - συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας.

Λέων

Η διάθεσή σας είναι ισχυρή, η προσωπική σας ακεραιότητα βουίζει - είναι σαν να είστε αγωγός για όλη την καλύτερη ενέργεια που έχει να προσφέρει ο κόσμος. Σε οποιαδήποτε κρίση που μπορεί να προκύψει σήμερα, είστε βέβαιοι ότι είστε ο πρώτος αποστολέας. Το ίδιο ισχύει και για τις εορταστικές εκδηλώσεις, επειδή είστε τόσο διασκεδαστικοί όσο είστε για γενναίες διασώσεις. Δεν είναι περίεργο ότι άλλοι άνθρωποι σας βλέπουν ως ήρωα.

Παρθένος

Προτιμάτε την κακή σας διάθεση στην επιχείρηση των άλλων; Πιθανώς όχι, αλλά κανείς δεν το θέλει. Και η αλήθεια είναι ότι είναι αυτό που θα είστε σήμερα, εκτός αν κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να μην εξομαλύνετε τις ανησυχίες σας. Αυτές οι ανησυχίες δεν είναι τόσο μεγάλες. Αλλά αυτή τη στιγμή είστε πεπεισμένοι ότι είναι. Δώστε στους φίλους και την οικογένειά σας ένα διάλειμμα, αν είναι δυνατόν. Χαμογελάστε και κάνετε ελαφριά συζήτηση.

Ζυγός

Σήμερα είναι ιδανικά για πολλές δραστηριότητες, κινήσεις και κοινωνικές συνδέσεις. Έχετε μεγάλη διάθεση να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους, φίλους και ξένους. Και σίγουρα θα τους εντυπωσιάσετε με την ειλικρινή σας προσέγγιση στην επικοινωνία που κάπως αποφεύγει τον κυνισμό. Η τέχνη μιλάει τώρα, όπως και ο καθένας που δημιουργεί αυτή την τέχνη.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν νομίζετε ότι τα ανέκδοτα είναι προφανή, η λεπτή αίσθηση του χιούμορ σας μπορεί να πάει σωστά σήμερα. Μάλλον θα πρέπει να είναι απλό και όταν επικοινωνείτε με άλλους. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι μια καλή άσκηση για εσάς, αφού είστε συνηθισμένοι να είσαστε εγκάρδιοι και μυστηριώδεις.

Τοξότης

Είσαι ειλικρινής σε ένα λάθος, αλλά τώρα η ποιότητα έρχεται σε πρακτικό κομμάτι. Η ακεραιότητά σας θα ανοίξει πολλές πόρτες σήμερα. Δείχνετε στους ανθρώπους πόσο ο χαρακτήρας και οι αρχές σας είναι και είναι διατεθειμένοι να φτάσουν πίσω σας σε οποιοδήποτε έργο ή επιχείρηση που προσπαθείτε να ξεκινήσετε. Δώστε προσοχή σε οτιδήποτε στη ζωή σας που χρειάζεται κλείσιμο.

Αιγόκερως

Οι παλιοί σας φίλοι σας καταλαβαίνουν καλύτερα, επειδή σας γνωρίζουν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σας έχουν δει σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις και φάσεις της ζωής. Οι νεώτεροι φίλοι και γνωστοί σας, από την άλλη πλευρά, μαθαίνουν ακόμα ποιοι είστε και τι εκτιμάτε. Έτσι, να είστε ταπεινοί σήμερα αν κάποιος σας παρανοήσει εσφαλμένα ή παρερμηνεύει τις ενέργειές σας.

Υδροχόος

Συνήθως είστε αρκετά λογικοί και αναλυτικοί, αλλά τώρα το κεφάλι σας λειτουργεί με την καρδιά σας και τα ένστικτά σας. Είτε με διαίσθηση είτε με προφητεία, ξέρετε τι έρχεται σήμερα. Αυτό είναι καλό, επειδή τώρα είστε ελεύθεροι να ενεργείτε με τα γέλια σας. Μετά το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με φίλους τώρα και αποδέχεστε την υποστήριξή τους αν την προσφέρουν.

Ιχθύς

Αυτή τη στιγμή, όσο λιγότερο επικοινωνιακοί είστε, τόσο λιγότερες επιλογές θα έχετε. Και γιατί θα θέλατε να σαμποτάρετε τις δικές σας προσπάθειες; Αντιμετωπίστε αυτήν την κολλώδη κατάσταση αφήνοντας τις ανάγκες και τις απόψεις σας γνωστές. Μπορείτε να κατακερματιστείτε με ελάχιστα ενοχλητικά συναισθήματα, αρκεί να είστε ανοικτοί με τους άλλους. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Κριός Εσείς είστε σε επαφή με την ενδοσκοπική σας πλευρά. Όχι, πραγματικά αισθάνεστε αρκετά συνειδητοί, σε αρμονία με τον κόσμο και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-4-2017

Κριός Η ανταγωνιστική σας πλευρά βρίσκεται στο προσκήνιο σήμερα. Είστε σίγουρα μια δύναμη για να αντιμετωπίσετε, είτε είστε στο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Κριός Έχετε μια στάση διαβόλου σήμερα και είναι πολύ συναρπαστική και ελκυστική για όποιον ξοδεύετε χρόνο μαζί του. Η ζωή είναι ένα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Κριός Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-2-2017

Κριός Η συνήθης σειρά σας μάλλον θα αναστατωθεί σήμερα. Μάθετε να βλέπετε τα πράγματα από μέσα προς τα έξω και προς τα πίσω. Αν μη τι άλλο,...