Μπορείτε να έχετε πολύ casual ερωτική επαφή;

Μπορείτε να έχετε πολύ casual ερωτική επαφή;
<p>Από τη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 1960, το περιστασιακό σεξ έγινε πιο αποδεκτό. Μπορεί να φταίνε πάρα πολλά ποτήρια κρασιού για εκείνη τη φορά, με αυτόν τον τύπο από το μπαρ, ή μπορείτε να πείτε απλώς ότι μερικές φορές τα γεννητικά όργανα μιλούν πιο δυνατά από τον εγκέφαλο και επικρατούν επικίνδυνα σεξουαλικά σενάρια.

Το περιστασιακό σεξ μπορεί να έχει γίνει πολιτισμικά αποδεκτό αλλά, σύμφωνα με τους ερευνητές, το υπερβολικό σεξ δεν είναι καλό.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι θύματα του διπλού προτύπου - του προτύπου που δίνει στους άνδρες πόντους για βαθμολόγηση με τις γυναίκες και δίνει στις γυναίκες βαθιά σημεία.

Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν πιστεύουν πλέον στο διπλό πρότυπο, μερικές γυναίκες εξακολουθούν να την ενισχύουν με λεπτότητα με την επισήμανση άλλων γυναικών "βρώμες" και "πόρνες".

Μια πρόσφατη κοινωνιολογική μελέτη στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 19.000 φοιτητές αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί φοιτητές αναφέρουν ότι κρίνουν άνδρες και γυναίκες με παρόμοια σεξουαλική ιστορία με το ίδιο πρότυπο και χάνουν το ίσο σεβασμό για τα μέλη και των δύο φύλων.

Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι νεαροί ενήλικες στιγματίζουν και κρίνουν την αδιάκριτη συμπεριφορά των συνομηλίκων τους, ακόμα κι αν αυτοί εμπλέκονται σε αυτό.

Η έλλειψη σεβασμού είναι μόνο μία από τις συνέπειες που τα άτομα αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα του να έχουν πάρα πολύ περιστασιακό σεξ. Έτσι, ενώ το ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε σχέσεις, η σύζευξη συχνά οδηγεί στην ύπαρξη ετικέτας "πόρνη".

Οι γυναίκες δεν έχουν προσαρμοστεί στην κουλτούρα του συνδέσμου.

Το δεύτερο ζήτημα με όλο αυτό το περιστασιακό σεξ είναι ότι οι γυναίκες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στην κουλτούρα του hookup.

Μια μελέτη από τους ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Durham στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι μετά από τις συσχετισμένες γυναίκες, κατά κύριο λόγο ανέφεραν τη λύπη τους ότι έχουν «χρησιμοποιηθεί».

Αυτές οι γυναίκες ήταν επίσης πιο πιθανό να αισθάνονται ότι είχαν αφήσει τον εαυτό τους κάτω και ανησυχούσαν για την ενδεχόμενη ζημιά στη φήμη τους αν έβλεπαν άλλοι άνθρωποι.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι γυναίκες γνωρίζουν ότι οι κρίσεις και η έλλειψη σεβασμού προέρχονται από την ύπαρξη περιστασιακού σεξ, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι πολλά αρνητικά συναισθήματα είναι αποτέλεσμα μιας τυχαίας στάσης μιας νύχτας.

Ο φημισμένος εξελικτικός ψυχολόγος David Buss και Martie Haselton διαπίστωσε ότι οι πιο προηγούμενοι σεξουαλικοί σύντροφοι που έχει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιληφθεί γρήγορα την μειωμένη ελκυστικότητα σε μια γυναίκα μετά την πρώτη επαφή.

Μειωμένη ελκυστικότητα. Φαίνεται λοιπόν ότι η σύζευξη δεν αφήνει τους άνδρες να παραμένουν περισσότερο, αλλά τους αφήνει να αισθάνονται λιγότερο ελκυστικοί για μια γυναίκα.

Ίσως αυτό οφείλεται στο διπλό πρότυπο, ή ίσως είναι επειδή οι άνδρες δεν έρχονται τα συναισθήματα της αγάπης και του σεξ.

Και ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν σήμερα οι γυναίκες είναι η ελπίδα ότι η σύνδεση θα εξελιχθεί σε μια σχέση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σχέσεις: Τις ευνοεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Σχέσεις: Τις ευνοεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Σχέσεις: Τις ευνοεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Εδώ και αρκετό διάστημα, βρίσκεται κοντά μας μία πολύ σημαντική όψη, στον αισθηματικό μας τομέα. Αυτή είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με...

Θέλω και μπορώ

Θέλω και μπορώ

Θέλω και μπορώ

Το καλοκαίρι προχωρά και νοιώθετε άβολα αφού νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε τα...

Οι γυναίκες που δεν μπορείς να πολεμήσεις

Οι γυναίκες που δεν μπορείς να πολεμήσεις

Οι γυναίκες που δεν μπορείς να πολεμήσεις

Μέσα σε μια σχέση το πλαίσιο των υπόλοιπων ανθρώπων είναι πολύ σημαντικό. Ο κάθε άνθρωπος επηρεάζεται και μάλιστα πολύ από το...

Ερωτική Δειλία: Γυναικεία Υπόθεση!

Ερωτική Δειλία: Γυναικεία Υπόθεση!

Ερωτική Δειλία: Γυναικεία Υπόθεση!

Τι είναι η ερωτική δειλία; Είναι ο φόβος να ξανοιχτείς στον έρωτα, βέβαια. Και γιατί είναι γυναικεία υπόθεση; Γιατί αφορά πάνω από το μισό...

Σεξ: 9 Ερωτήσεις – Φωτιά!

Σεξ: 9 Ερωτήσεις – Φωτιά!

Σεξ: 9 Ερωτήσεις – Φωτιά!

Πόσο θερμοί είστε; Μπορείτε να απαντήσετε σε 9 ερωτήσεις με ειλικρίνεια και να μάθετε αν είστε «παγοκολώνα» η «ηφαίστειο»; Προσέξτε,...

5Top Σέξι επαγγέλματα αντρών

5Top Σέξι επαγγέλματα αντρών

5Top Σέξι επαγγέλματα αντρών

Ε καλά, οι γυναίκες δεν έχουν φαντασιώσεις; Εννοείται ότι έχουν κι αυτές στο μυαλό τους επαγγέλματα αντρών που τις ξεσηκώνουν. Οι...