Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017
<p>Κριός – Η Εγκράτεια

Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία σου. Πρόσεξε λίγο μην πας στο άλλο άκρο. Καλή η σοβαρότητα, αλλά μην ξεχάσεις και το παιχνίδι που μπορεί και ανανεώνει τις σχέσεις.

Ταύρος – Ο Ήλιος

Πολύ θετική επιρροή, που σου λέει ότι είσαι σε πλήρη ετοιμότητα γι ατον μεγάλο έρωτα. Είτε είσαι ήδη σε σχέση είτε φλερτάρεις, το θέμα είναι ότι βάζεις στον έρωτα όλη σου την καρδιά και αυτό θα το πάρεις πίσω σε αγάπη και αφοσίωση.

Δίδυμοι – Ο Ιεροφάντης

Μια πολύ σημαντική κάρτα που έρχεται σε ένα θετικό σερί τριών ημερών. Αστέρι, Κόσμος και τώρα Ιεροφάντης σημαίνει ότι η σχέση που έχεις ή που ετοιμάζεσαι να έχεις είναι πολύ σοβαρή, με μεγάλη εύνοια και εξαιρετικές προοπτικές. Να το χαρείς και να ετοιμαστείς για όλα τα δώρα του έρωτα.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Τρίτη ημέρα που εμφανίζεται η Σελήνη στο ρίξιμο των ταρώ. Είσαι σε μια βαθιά επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, αλλά δεν αφήνεις στους άλλους το περιθώριο να αυτενεργήσουν. Θέλεις να ελέγξεις τα συναισθήματα των ανθρώπων που αγαπάς. Αυτό είναι κουραστικό και για εσένα και για εκείνους.

Λέων – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Υπάρχει κάτι που σε επηρεάζει με παράξενους τρόπους στον ερωτικό τομέα. Φοβάσαι να ξανοιχτείς, δεν παραδέχεσαι ίσως ότι βρίσκεσαι κάτω από την κατοχή και την επήρεια ενός έρωτα, προσπαθείς να δείξεις υπερβολική αυτοκυριαρχία που δεν είναι αληθινή. Μην ξεχνάς ότι η ειλικρίνεια είναι σπουδαίο κομμάτι του έρωτα.

Παρθένος – Το Αστέρι (Ανάποδα)

Η ψυχή σου αναζητά έναν δυναμικό έρωτα, αλλά είτε η ανασφάλειά σου είτε η καθημερινότητά σου δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με το συγκεκριμένο θέμα. Πρόσεξε, υπάρχει η περίπτωση να χάσεις μια ερωτική ευκαιρία ζωής αν δεν ανοίξεις τα μάτια σου.

Ζυγός – Ο Ερημίτης (Ανάποδα)

Κάτι δεν σου πάει καλά στον έρωτα. Θέλεις λίγο χρόνο για να εξετάσεις τις σχέσεις σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ωστόσο δεν ενημερώνεις το ταίρι σου ή το φλερτ σου για το ότι έχεις δεύτερες σκέψεις. Προτιμάς να έχεις τις προθέσεις σου κρυφές, ώστε να έχεις ευελιξία κινήσεων.

Σκορπιός – Ο Θάνατος (Ανάποδα)

Μπορεί να έχεις περάσει ξυστά από το να δώσεις τέλος σε μια σχέση. Και τελικά αντί να την τελειώσεις της δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία. Πρέπει όμως να προσέξεις γιατί αν κάτι έχει ραγίσει θα φανεί αργότερα, είσαι από τα ζώδια που δεν ξεχνούν ποτέ ένα φάλτσο στον ερωτικό τομέα.  

Τοξότης – Ο Τροχός της Τύχης

Πάρα πολύ θετική κάρτα. Μην φοβάσαι τίποτα, η ζωή σου χαμογελάει και σου φέρνει αλλαγές στον ερωτικό τομέα που θα σε ενθουσιάσουν. Έχει έρθει η στιγμή να το γλεντήσεις, να βγεις έξω με φίλους, να ξανοίξεις τους ορίζοντές σου ώστε να σε βρει ο έρωτας και να σε παρασύρει σε καινούρια μονοπάτια.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος

Πολύ καλή κάρτα, είτε είσαι σε σχέση είτε ακόμα ψάχνεις. Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε περιμένει ερωτικά, θα σου χαρίσει τον κόσμο, δηλαδή όλη την δυνατή ευτυχία. Αν φλερτάρεις θα έχεις πολύ δυνατές εξελίξεις οι οποίες θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία με έναν απρόσμενο έρωτα.

Υδροχόος – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα)

Η διάθεσή σου έχει για κάποιον λόγο χαλάσει. Νιώθεις ανασφάλεια και έλλειψη σύνδεσης και με το ταίρι σου και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Πρέπει να δώσεις σημασία στις προτεραιότητές σου. Αν βρεις εσύ τι χρειάζεσαι, θα καθοδηγήσεις και τον άνθρωπο που αγαπάς πιο σωστά και ολοκληρωμένα.

Ιχθείς – Η Δύναμη

Είναι η δεύτερη ημέρα που η Δύναμη έρχεται στο ρίξιμό σου. Είσαι  λοιπόν σε θέση να κατακτήσεις τον έρωτα, ξέρεις τι θέλεις και πώς να το διεκδικήσεις, ξέρεις να βάλεις όρια και στους άλλους και στον εαυτό σου. αν φλερτάρεις δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Καιρός να απολαύσεις τον έρωτα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Μια καταθλιπτική διάθεση δεν σε αφήνει να χαρείς τις σχέσεις σου. αν έχεις δεσμό με Υδροχόο,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Κριός – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, μπορεί να βιώνεις αυταπάτες σε σχέση με το ερωτικό σου πεδίο. Μπορεί αλλιώς να τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-3-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθεις μια βαθιά ανάγκη να αποσυρθείς στον ίδιο σου τον εαυτό σήμερα. Κλείνεις τα τείχη της ψυχής σου και δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...