Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-5-2017
<p>Κριός

Αυτή είναι η στιγμή να βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας και στους δικούς σας συναισθηματικούς πόρους. Μην περιμένετε μεγάλη βοήθεια από τους ανθρώπους γύρω σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να μιλήσετε με τους αγαπημένους σας. Μια επανασύνδεση όμως, όσο κι αν την ζητάτε, είναι δύσκολη.

Ταύρος

Βλέπετε τα ελαττώματα και την αδυναμία στα ερωτικά σχέδια των άλλων. Θα μπορούσατε να δυσκολεύεστε να κοινωνικοποιήσετε τον εαυτό σας σήμερα καθώς οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι δεκτικοί για αυτό που λέτε.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να φιλοξενήσετε σήμερα στην καρδιά σας μια απαισιόδοξη στάση. Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας με ανθρώπους κοντά σας. Θα επικεντρωθείτε στην εργασία, καλό αυτό, αλλά και ο έρωτας αξίζει την προσοχή σας.

Καρκίνος

Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις για τις ερωτικές σας υποθέσεις και ιδέες σας, αλλά δεν θέλετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα ή να μελετήσετε όλα τα γεγονότα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε σφάλμα στην κρίση. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή όμως σήμερα.

Λέων

Μπορείτε να σχεδιάσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας και ταυτόχρονα να έχετε και ένα ραντεβού ανακαίνισης της σχέσης σας. Ένας φίλος θα μπορούσε να απευθυνθεί σε σας για συμβουλές, μόνο και μόνο επειδή σας εμπιστεύεται. Προσπαθήστε να είστε χρήσιμοι και θα σας βοηθήσουν και οι άλλοι σε συναισθηματικά θέματα.

Παρθένος

Οι άνθρωποι με τους οποίους θα θέλατε να περάσετε το χρόνο σας δεν είναι πιθανόν να είναι διαθέσιμοι. Υπαίθρια αθλήματα θα σας προσελκύσουν. Ο διαλογισμός και η γιόγκα θα σας φέρουν χαρά και θα ξεκολλήσουν το μυαλό σας από κάποιο πρόσωπο. Σήμερα, η ειλικρίνεια μπορεί να μην είναι η καλύτερη πολιτική όταν ασχολείστε με μέλη της οικογένειας.

Ζυγός

Η ημέρα είναι πιθανό να είναι αβέβαιη, ειδικά κατά το πρώτο μισό της και μια επανασύνδεση μπορεί να σας φέρει χάος. Σκεφτείτε να κάνετε διακοπές αφού χρειάζεστε ένα διάλειμμα για χάρη της υγείας σας. Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Εάν διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας, θα είστε σε θέση να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και θα έχετε καλύτερες επιδόσεις από ό, τι αναμενόταν σε συναισθηματικά θέματα. Χρησιμοποιήστε το επιπλέον χρόνο για να περάσετε με την οικογένεια και βλέπετε αργότερα αν όντως θέλετε την επιστροφή ενός συντρόφου στην ζωή σας.

Τοξότης

Ένας φίλος σας ίσως σας έκανε να αισθανόσαστε λίγο ανασφαλείς, οπότε αυτό θα ήταν καλό για να βρείτε το κουράγιο να ξεκαθαρίσετε και τα ερωτικά σας θέματα. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλή, δεν είναι ντροπή.

Αιγόκερως

Μιλήστε για τις παρεξηγήσεις σας, είτε με φίλους είτε με παλιούς συντρόφους, για να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Θα προχωρήσετε πολύ καλά και θα λύσετε πολλούς κόμπους της ψυχής σας. Οι δημιουργικοί σας χυμοί θα κυκλοφορούν σήμερα.

Υδροχόος

Θα πρέπει να είστε συνεπείς σε όλα τα ραντεβού σας. Η καθυστέρηση ή η απουσία μπορεί να προκαλέσει αμφιβολίες στο μυαλό κάποιου άλλου για την αποτελεσματικότητα και την ειλικρίνειά σας. Δεν είναι πιθανό να αντιδράτε καλά αν κάποιος πρώην σύντροφος επιδιώξει συνάντηση.

Ιχθείς

Ίσως σκέφτεστε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ένα άτομο από το εξωτερικό. Θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα. Μην υποθέσετε τίποτα και βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες με τις οποίες εργάζεστε είναι ενημερωμένες και ακριβείς. Τα απρόσεκτα λάθη μπορεί να σας κοστίσουν συναισθηματικά πολύ, γι 'αυτό ακολουθήστε προσεκτικά την καρδιά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Κριός Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά ανταμείβουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τους...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Κριός Μια επανασύνδεση δεν είναι απολύτως ανέφικτη, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε γιατί πρέπει να υπάρχουν όρια. Αφήστε τα λόγια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Κριός Έχεις ανάγκη σίγουρα από μια επανασύνδεση Κριέ; Μήπως είναι απλά μια εμμονή, ενώ γύρω σου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε θέλουν με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-4-2017

Κριός Καθόλου εύκολο δεν είναι σήμερα να έχεις μια επανασύνδεση. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα αυτή η Δευτέρα για μια επανασύνδεση. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Όταν ο Ερμής που αντιπροσωπεύει το μυαλό και την λογική κοντράρεται με τον Ουρανό που αντιπροσωπεύει τα ξεκινήματα, μπορεί το φλερτ να...