Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2017
<p>Κριός

Παρανοήσεις μπορεί να συμβούν σήμερα, ειδικά με τον τρόπο που αντιλαμβανόσαστε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και το ενδιαφέρον σας για αγάπη. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι τα σήματα που στέλνετε είναι αρκετά σαφή και προφανή, αλλά ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και μπορεί να μην λαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο. Με τις σημερινές ουράνιες ενέργειες, μείνετε μόνοι για να καταλάβετε τον εαυτό σας.

Ταύρος

Η τρέχουσα πλανητική ενέργεια με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο είναι παράξενη. Μια τρέχουσα σχέση μπορεί να φαίνεται ξαφνικά να καταρρέει, εξαιτίας δυνάμεων πέρα από τον έλεγχό σας, αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει. Αλλά μην αφήνετε αυτό να σας ανησυχεί. Αν αφήσετε τα πράγματα όπως είναι, θα δείτε ότι τίποτα δεν έχει υπονομευθεί, είναι απλώς μια ψευδαίσθηση και όλα είναι καλά.

Δίδυμοι

Αν βγείτε έξω απόψε, αυτή την ημέρα, η εντύπωση του πιθανού συντρόφου σας θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, λόγω της τρέχουσας αστρικής διαμόρφωσης. Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον. Ίσως είναι καλύτερο να μην προσπαθήσετε καν, καθώς αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τη μαγεία που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αν προτιμήστε να μείνετε οι δυο σας.

Καρκίνος

Οι σημερινές ουράνιες ενέργειες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το δυναμικό για μια πολύ ρομαντική βραδιά με το αγαπημένο σας πρώην ταίρι. Αλλά προτού να προχωρήσετε και οι δύο να περάσετε στο ηλιοβασίλεμα, χέρι-χέρι, πρέπει να πείτε ένα ή δύο πράγματα μεταξύ σας. Τίποτα σοβαρό, μόνο μερικά θέματα που σας έδωσαν πρόσφατα πολλή τροφή για σκέψη. Βγάλτε έξω όλα σας τα παράπονα και διασκεδάστε τα.

Λέων

Η σημερινή αστρική διαμόρφωση μπορεί να σημαίνει ότι ένα ή δύο προβλήματα εγωισμού προκύπτουν σε μια στενή προσωπική σχέση. Αυτά δεν θα είναι πραγματικά τόσο σοβαρά και στην πραγματικότητα είναι πιο πιθανό να είναι διασκεδαστικά, αλλά υπονοούν ότι και οι δύο έχετε ισχυρές προσωπικότητες και δεν είναι πιθανό να επιστρέψετε εύκολα στην σχέση σας εάν είχατε ποτέ ένα πραγματικά μεγάλο καυγά. Μαθήματα που πρέπει να μάθετε.

Παρθένος

Υπάρχουν πολλοί τύποι πείσματος. Το είδος που αρνείται να ξεκινήσει αφού ληφθεί μια απόφαση, και ένα άλλο είδος που βασίζεται στην λανθασμένη γνώμη ότι κάποιος είναι απολύτως σωστός. Το σημερινό αστρικό περιβάλλον δείχνει ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα δημιουργήσετε ένα αδιέξοδο. Ωστόσο, μέσω της συζήτησης θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια μεγάλη επιτυχία ενός αμοιβαίου σχεδίου. Η επιλογή είναι δική σας, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε με σύνεση το μυαλό σας.

Ζυγός

Η σημερινή ουράνια ενέργεια δημιουργεί τη δυνατότητα τα συναισθήματά σας σχετικά με κάποιον πρώην σύντροφο να καταστούν σαφή. Είστε σε θέση να του πείτε τι συμβαίνει μέσα σας, κάτι που σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά, αλλά και του δίνει τη δυνατότητα να μιλήσει για τα δικά του συναισθήματά. Και οι δύο θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει πραγματική αγάπη μεταξύ σας.

Σκορπιός

Μπορεί να μην αισθάνεστε πάρα πολύ ρομαντικοί ή συναισθηματικοί, ακόμα κι αν βγαίνετε ένα ραντεβού με πρώην ταίρι σας. Η πλανητική ενέργεια που παίζει σήμερα δεν είναι πραγματικά μια πολύ κοινωνική επιρροή. Αλλά αν συναντηθείτε με τον πιο πρόσφατο σύντροφό σας, μπορείτε ακόμα να κάνετε πρόοδο μέσα στη σχέση. Η συζήτησή σας μπορεί να επικεντρωθεί σε σοβαρότερα ή και πρακτικά ζητήματα που σας αφορούν και τους δύο. Θα είναι μια χαρά!

Τοξότης

Οι σημερινές πλανητικές ενέργειες μπορεί να σας ενθαρρύνουν να αισθανθείτε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση από το συνηθισμένο και ο σύντροφός σας (τρέχων ή πρώην) να αισθάνεται λιγότερο ευέλικτος από τον κανονικό. Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν με μια πιθανή συνταγή για καταστροφή, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Απλά πρέπει να μιλήσετε ο ένας στον άλλο, από καρδιά σε καρδιά, αντί να αντιδράτε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να μαλώσετε.

Αιγόκερως

Οι σημερινές πλανητικές ενέργειες θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι μια παρανόηση θα εμφανιστεί στη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Έτσι, για να αποφύγετε προβλήματα και περιττές συγκρούσεις, θα βοηθούσε αν γράφετε τα πάντα μεταξύ σας και πείτε τι εννοείτε με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε τουλάχιστον να υπάρχει μια πιθανότητα ότι η κατανόηση θα υπάρξει. Διευκρινίστε τον στόχο σας για σήμερα.

Υδροχόος

Μπορεί να μην ξέρετε πού κατευθύνεστε και πού πηγαίνει μια σημαντική σχέση, αλλά σήμερα δεν θα μπορέσετε να κάνετε οποιαδήποτε πρόοδο ούτως ή άλλως. Η τρέχουσα πλευρά του παιχνιδιού δεν σας βοηθά να δείτε πού βρίσκεται η γραμμή, καθώς φαίνεται ότι συνεχίζει να κινείται. Απλά πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων, και αυτό θα σας βοηθήσει να διακρίνετε ένα σαφέστερο μοτίβο.

Ιχθείς

Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει την πραγματικότητα και τη φαντασία πρόσωπο με πρόσωπο. Στην πραγματικότητα, αυτό που εξετάζετε είναι ένα σύνολο γεγονότων που έχουν ήδη συμβεί, και αυτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί. Θα επωφεληθείτε από την επίτευξη των προτεραιοτήτων σας προκειμένου να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε ερωτικά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Κριός Εντατικοποιήστε τις ενέργειές σας και κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Η αλλαγή θα φέρει νέες αρχές και ευκαιρίες που θα σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Κριός Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή για να ανεβαίνουν οι τόνοι και όμως, πολλά ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά από τις σημερινές όψεις, αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2017

Κριός Η συνήθως υψηλή σας ενέργεια είναι λίγο ζοφερή σήμερα. Ίσως βρεθείτε να χρειαστείτε έναν υπνάκο ή να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της την ανάγκη να είσαστε μόνοι για να αναλογιστείτε μερικά από τα γεγονότα που έχουν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Κριός Τα πράγματα τείνουν να πάνε σε κύκλους. Υπάρχουν καλές εποχές και υπάρχουν κακοί χρόνοι. Ακόμα κι αν το εξωτερικό περιβάλλον σας...