Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-5-2017
<p>Κριός

Μια δύσκολη σχέση ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ουρανό από το ζώδιό σας θα σας κάνει να αισθανθείτε μια αίσθηση μοναξιάς και δυσκολίας να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Άρα δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να φλερτάρετε, ίσως να δίνετε την εντύπωση ότι δεν ευχαριστιέστε με τίποτα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να βρει τις ισορροπίες του.

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα ευνοήσει πολύ τις ερωτικές σας σχέσεις, αρκεί να έχετε την ωριμότητα να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά του όχι για να περιορίσετε τους άλλους αλλά για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας. Νέες σχέσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους θα προκύψουν για τους αδέσμευτους – είναι πιθανόν να σας έλκουν Δίδυμοι και Παρθένοι αυτόν τον καιρό – και για τους δεσμευμένους έρχεται μια εποχή με έντονη διάθεση για σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Δίδυμοι

Το πέρασμα του Ερμή στο 12ο σπίτι του παρελθόντος πιθανόν να σας φέρνει μια νοσταλγία. Αυτό δεν είναι αναγκαστικό να αφορά ανθρώπους. Μπορεί να νοσταλγείτε τον τρόπο που δρούσατε στον έρωτα τα περασμένα χρόνια, ή μπορεί να νιώθετε ότι ακόμα σας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί με κάποιον τόπο.

Καρκίνος

Η καλή σχέση της Σελήνης από τον πολικό σας Αιγόκερω με τον Ήλιο από τον Ταύρο ανοίγει ένα παράθυρο αισιοδοξίας και γοητείας στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε οι αδέσμευτοι έναν άνθρωπο με πολύ ανοιχτό κοινωνικό προφίλ που να σας συναρπάσει. Οι μόνιμες σχέσεις δέχονται ένα άγγιγμα τρυφερότητας και χαράς.

Λέων

Ο βασιλιάς Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, θα είναι σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη και αυτό σας χαρίζει ένα βάθος συναισθημάτων που πέρα από την ίδια την συγκίνηση που θα σας χαρίσουν, θα σας προσδώσουν και μεγάλη γοητεία. Είναι μια όμορφη ημέρα για να έρθετε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε ή φλερτάρετε.

Παρθένος

Το πέρασμα του Ερμή στον φιλικό σας ταύρο δίνει στις σχέσεις σας ένα βάθος που το περιμένετε καιρό. Έχετε μπροστά σας μια περίοδο η οποία θα σας δώσει σιγουριά και θα σας χαρίσει την αίσθηση ότι οι σχέσεις σας είναι ο σωστός «τόπος» της ζωής σας. αν τώρα βρεθείτε σε μια νέα σχέση θα είναι πολύ σταθερή.

Ζυγός

Καθώς η Αφροδίτη από τον Κριό κοντράρει την Σελήνη από τον Αιγόκερω έχετε μια φορτισμένη ημέρα. Γενικά στις σχέσεις σας μοιάζει να έχει γίνει μια κατεδάφιση, αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας βγαίνουν τα πράγματα, γεγονός που σας έχει φέρει ίλιγγο. Ηρεμήστε και θα δείτε ότι το σχέδιο πάει καλά, απλά χρειάζεται ψυχραιμία.

Σκορπιός

Με τη λαμπερή Αφροδίτη στο σπίτι της δουλειάς σας, μπορεί να διαπιστώσετε ξαφνικά ότι οι συνάδελφοί σας είναι πιο ενδιαφέροντες από ό, τι προηγουμένως νομίζατε. Δεν είναι καιρός να ξεφύγετε από τις προκλήσεις, με το βιοπορισμό σας θα ασχοληθείτε, αλλά και τον έρωτα μην τον χάσετε. 

Τοξότης

Ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιό σας θέλει να σας προσανατολίσει σε πολύ σοβαρές σχέσεις, την ίδια στιγμή που ο επίσης ανάδρομος Δίας από τον Ζυγό σε τέλεια σχέση με τον Άρη από τους Διδύμους σας κάνει πολύ γοητευτικούς και αποφασιστικούς. Ως αποτέλεσμα οι σχέσεις σας έχουν γενικά καλό υπόβαθρο.  

Αιγόκερως

Η συμμαχία της Σελήνης από το ζώδιό σας τόσο με τον ανάδρομο Πλούτωνα όσο κι με τον Ήλιο από τον Ταύρο σας κάνουν να κινήστε στην όχθη της απόλυτης ειλικρίνειας. Αυτό είναι καλό για τον έρωτα αρκεί να θυμηθείτε ως άλλο η ειλικρίνεια και άλλο η ωμότητα. Υπάρχει τρόπος να πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να σοκάρετε όσους αγαπάτε.

Υδροχόος

Η κακή σχέση του Ουρανού από τον Κριό με την Σελήνη από τον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και αποκαλύπτει σκάνδαλα. Θα νιώσετε ότι δεν είστε με τον σωστό άνθρωπο, ότι οι σχέσεις σας έχουν πάρει λάθος δρόμο - εντάσεις και προστριβές θα σας κουράσου σήμερα.

Ιχθείς

Το πέρασμα του επικοινωνιακού Ερμή στον ταύρο και τον 3ο Οίκο σας το φλερτ θα σας ανοίξει μια περίοδο με πολλές δυνατότητες. Θέλετε να είστε κοινωνικοί και ευχάριστοι, αλλά βαθιά μέσα σας στοχεύετε σε μια μόνιμη σχέση και όχι σε παιχνίδια. Οι μόνιμες σχέσεις διέρχονται από μια περίοδο σταθερότητας και λογικής. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Κριός Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη θα σου επιτρέψει μέχρι το απόγευμα να έχεις ξεκαθαρίσει πολλά στις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...