Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017
<p>Κριός

Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης Άρη/Κρόνου που σας ταλαιπωρεί στο υπόβαθρο. Κάτι δυνατό παίζει με Ζυγούς, Υδροχόους, καρκίνους. Γενικά όμως δείτε αυτή η ταξιδιάρικη διάθεση που έχετε πώς θα σας ωφελήσει ερωτικά.

Ταύρος

Η καλή σχέση της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτης σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο σας δίνει την δυνατότητα να έχετε μια αισιόδοξη, όσο και απαιτητική ματιά στις σχέσεις σας. Και ο Ήλιος σε καλή σχέση με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον φιλικό σας Αιγόκερω σας βοηθάει, οπότε όλα μιλάνε για όμορφες συγκινήσεις στον έρωτα.

Δίδυμοι

Θα πρέπει από σήμερα να είστε προσεκτικοί σε θέματα ερωτικού ανταγωνισμού, μιας και ο Άρης από το ζώδιό σας θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη. να μην εμπλακείτε σε κανενός είδους παράνομη σχέση, θα αποκαλυφθεί και θα πληγωθεί κόσμος.  

Καρκίνος

Η ελεύθερη και ερωτική Σελήνη στον καρμικό σας Υδροχόο σας φέρνει θετικές δονήσεις μέσω της καλής της σχέσης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Δία. Η ημέρα έχει έναν χαρακτήρα κεραυνοβόλο και αυτό αν και σας δημιουργεί αμηχανία στην ουσία ταιριάζει στον παρορμητικό χαρακτήρα σας.  

Λέων

Ο Ήλιος σε πολύ καλή σχέση με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα σας δώσει τεράστιο συναισθηματισμό. Έχετε για πολύ καιρό μαζέψει θέματα λίμπιντο, έχετε μαζέψει πόθους που θέλετε να τους εκφράσετε και αυτό θα σας κάνει να είστε πολύ διεκδικητικοί στον έρωτα αλλά και πολύ πειστικοί!

Παρθένος

Η πολύ δυναμική δράση του Ερμή από τον ταύρο και η θετική διάθεση της Αφροδίτης από τον καρμικό σας Κριό θα σας δώσει μεγάλες ερωτικές ευκαιρίες. Είστε από την φύση σας επιφυλακτικοί, αλλά αν θέλετε να έχετε επιτυχία θα πρέπει να πάρετε απόφαση να εκτεθείτε ως έναν βαθμό.

Ζυγός

Αλλάζει εντελώς το ερωτικό σκηνικό, προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη από τον πολικό σας Κριό και τον χώρο των σχέσεων βρίσκει με θετικό επιτέλους τρόπο την Σελήνη από τον Υδροχόο και γίνεστε πολύ κοινωνικοί. Φλερτάρετε χωρίς δεσμεύσεις και  αυτό σας λυτρώνει από μια χρόνια κούραση που σας έχει καταβάλλει.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Πλούτωνας σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ήλιο στον πολικό σας Ταύρο ενδυναμώνει με ουσιαστικό και βαθύ τρόπο τις μόνιμες σχέσεις σας. Είστε ερωτικά άτομα, αυτό το παραδέχεται όλος ο ζωδιακός. Έχει έρθει η στιγμή να λάμψει το σκοτεινό πετραδι του ερωτισμού σας.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι αυτήν την στιγμή θέλετε να ξεδώσετε και να παίξετε ερωτικά, ο καιρός δεν είναι κατάλληλος. Οι πολλές σας υποχρεώσεις και οι καρμικές προκλήσεις θα σας υποχρεώσουν να έχετε σχέσεις ουσίας και όχι αφρό σαμπάνιας. Ζητήστε έγκαιρα από το ταίρι σας να σας πει αν θα μπορέσει να σας συμπαρασταθεί, έρχονται φουρτούνες.

Αιγόκερως

Η έντονη και θετική  σχέση τριγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιό σας με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σας δώσει την δυνατότητα να έχετε ειλικρινείς και άκρως ερωτικές σχέσεις. Αν τώρα μόλις ξεκινάει μια σχέση θα είναι βαθιά και γεμάτη ερωτισμό.

Υδροχόος

Δεν θα μπορούσε η σημερινή ημέρα να κάνει διαφορά, είναι δύσκολα τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα λόγω Ουρανού. Αλλά η Σελήνη από το ζώδιό σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας δώσει τουλάχιστον μια ανάσα ή μια ψευδαίσθηση έστω ερωτικής σύνδεσης. Δεν λέμε να τα βάψετε και μαύρα, αλλά ο δύσκολος κυβερνήτης σας, ο αργός Ουρανός, έχει την διάθεση να σας ταλαιπωρήσει.

Ιχθείς

Οι κυβερνήτες των υγρών ζωδίων – Πλούτωνας, Σελήνη και Ποσειδώνας – είναι πολύ ενεργοί αυτήν την περίοδο. Μπορείτε να έχετε πολλές και διαφορετικών ποιοτήτων ερωτικές ευκαιρίες, από πανέμορφες επανασυνδέσεις μέχρι τρελό φλερτ της μια νύχτας. Εσείς αποφασίζετε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...