Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017
<p>Κριός

Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα. Επίσης, αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι και το κάρμα δεσμεύεται σήμερα, με κάποια ενέργεια του Δία και του Κρόνου να χτυπάει μέσα στην ημέρα. Πρόκειται για την παρακολούθηση της θετικής αλλαγής σήμερα. Σήμερα ο Υδροχόος Σελήνης στο ενδέκατο οίκο των ομάδων σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε ανυψωμένοι σε ομαδικές ρυθμίσεις ή να επικεντρωθείτε σε μερικούς μεγάλους στόχους καθώς θα κλείσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ταύρος

Η δουλειά είναι μια τεράστια εστίαση για εσάς σήμερα, και φέρετε μερικά οράματα στη ζωή στο χώρο εργασίας. Όταν το κάνετε, θα μπορούσατε να πάρετε μια μικρή ώθηση της φήμης ή της αναγνώρισης, όπως ο Υδροχόος Σελήνη στο δέκατο οίκο σας εμπνέει να φέρετε μερικές έξυπνες ιδέες για να εργαστείτε σήμερα. Πρόκειται να ακολουθήσετε αυτήν την ενέργεια του Air Sign σήμερα.

Δίδυμοι

Έχετε τον Υδροχόο Σελήνη στο ένατο οίκο σας εξωτερικών υποθέσεων σήμερα, επίσης ο οίκος σας των μεγάλων οραμάτων. Αυτό αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για εσάς να επικεντρωθείτε σε μερικά μεγάλα όνειρα σήμερα ή σε κάποια μεγάλη απόσταση. Ο Υδροχόος Σελήνη σας εμπνέει να είστε λογικός με αυτό που συμβαίνει σήμερα. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε κάποια καλά νέα από μακριά σήμερα. Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα είναι η φύτευση των σπόρων των νέων αρχών, και αυτό είναι καλό.

Καρκίνος

Ο Υδροχόος Σελήνη στο όγδοο οίκο σας με πόρους και οικειότητα σας βοηθά να πάρετε λογικά θέμα συνεργασίας σήμερα. Επικεντρωθείτε σε αυτό, σε αντίθεση με όποιον μπορεί να σας οδηγήσει στην ανταγωνιστική πλευρά. Αυτή δεν είναι η ενεργητική εξουσία, και είστε επιρρεπείς στο να είσαστε επικηρυγμένοι. Ο Δίας και ο Κρόνος κουδουνίζουν και σήμερα, οπότε θα χρειαστεί να είστε στην καλύτερη συμπεριφορά σας. Κρατήστε δροσερές τις αρμονίες σας, και η τύχη θα μπορούσε να σας βρει σήμερα.

Λέων

Εξακολουθείτε να έχετε το Σελήνη του Υδροχόου στο έβδομο οίκο των μακροπρόθεσμων συνεργασιών σας και μάλλον σκεφτόμαστε τον ρομαντισμό σήμερα. Είναι μια υπέροχη μέρα για να απολαύσετε κάποια έξυπνη ενέργεια όταν πρόκειται για αγάπη. Ένας ασυνήθιστος ρομαντισμός μπορεί να είναι η μόνη θεραπεία για σήμερα. Η δύναμη των κινήσεων της σημερινής σχέσης θα μπορούσε να σας μεταφέρει πολύ μακριά. Ο Κρόνος και ο Δίας χτυπάνε με κάποιες καρμικές απεργίες εάν παίζετε σωστά τις κάρτες σας.

Παρθένος

Εξακολουθείτε να έχετε το Σελήνη Υδροχόου στο έκτο οίκο εργασίας σας και λεπτομέρειες. Αυτό σας δίνει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να φέρετε μέρος της ιδιοφυΐας σας στο χώρο εργασίας ή στην καθημερινή σας δομή και ρουτίνα. Βρείτε καινοτόμες λύσεις για τα προβλήματα της ημέρας σας σήμερα. Οι αλλαγές που έχετε θέσει σε κίνηση σήμερα θα μπορούσαν να είναι το μακροχρόνιο είδος. Έχετε επίσης τον Δία και τον Κρόνο που χτυπάει κάποια καραϊκή τύχη σήμερα για σας, αν αγκαλιάσετε την ενέργεια της αλλαγής παραγωγικά.

Ζυγός

Το σύμπαν σας κόβει σήμερα ένα διάλειμμα από τη σοβαρή ενέργεια της εβδομάδας. Εξακολουθείτε να έχετε τη Σελήνη στους συναδέλφους Air Sign Υδροχόος αυτή τη στιγμή, και στο πέμπτο οίκο σας από τις απολαύσεις και τη διασκέδαση. Αυτό είναι καλό για το ρομαντισμό. Αλλά αν δεν αισθάνεστε αγάπη σήμερα, μπορείτε απλά να διασκεδάσετε. Αυτή η ενέργεια έρχεται επίσης με κάποια ελαφριά ενέργεια από τον Δία στο σημάδι σας, και από εκεί προέρχεται η θετική και αισιόδοξη ενέργεια σας.

Σκορπιός

Ο Υδροχόος Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο τέταρτο οίκο σας με ρίζες σήμερα και σας καλεί να εστιάσετε στο σπίτι και στην οικογένεια. Φέρνετε μια πνευματική προσέγγιση στα θέματα της οικογένειάς σας σήμερα. Αισθάνεστε επίσης πολύ ιδεαλιστικοί για την οικογένειά σας και τη ζωή στο σπίτι σήμερα. Είναι μια υπέροχη μέρα να κάνεις κάτι ασυνήθιστο για την οικογένεια ή το σπίτι σου. Νιώθεις θετικά γι 'αυτό, λόγω της ενέργειας που υπάρχει σήμερα.

Τοξότης

Έχετε ακόμα το Σελήνη Υδροχόου στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας για μια ακόμα μέρα. Αυτό θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να βρείτε μερικούς έξυπνους τρόπους επικοινωνίας με τις τολμηρές και καινοτόμες ιδέες σας σήμερα. Βάλτε τον εαυτό σας έξω με μερικές νέες ιδέες ή επικοινωνία. Έχετε επίσης κάποια καρμική ενέργεια που φθάνει σήμερα μέσω του Δία και του Κρόνου.

Αιγόκερως

Σήμερα εξακολουθείτε να είστε πολύ επικεντρωμένος στα χρήματα, Αιγόκερως. Επικεντρωθείτε σε έξυπνους τρόπους να φέρετε περισσότερα εισοδήματα σήμερα. Ο Υδροχόος Σελήνη στον οίκο χρήματός σας έχει μερικές μεγάλες ιδέες για να εξερευνήσετε με τον τρόπο αυτό σήμερα, που θα μπορούσε να κάνει κάποια σοβαρή τράπεζα για σας! Έχετε επίσης κάποιο καλό κάρμα που έρχεται το δρόμο σας με κάποια ελαφρά ενέργεια από τον Δία και τον Κρόνο στις προβλέψεις σήμερα. Ακολουθήστε τους καλούς κραδασμούς.

Υδροχόος

Είναι μια καλή ημέρα να είσαι εγωιστής, και ψυχικός. Ακολουθήστε το ένστικτό σας σήμερα, γιατί η Σελήνη στο πρώτο σας οίκο σίγουρα ενισχύει το ένστικτό σας με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε σε μια συνηθισμένη μέρα. Είναι επίσης η λάμψη για την αίσθηση του εαυτού σας, και σας δίνει τις ευκαιρίες να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό νέο κύκλο. Επομένως, μην φοβάστε να τοποθετήσετε τον πρώτο αριθμό σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη δραστηριότητα του οίκου. Αυτό θα σας φέρει μια υπέροχη αλλαγή όταν το κάνετε.

Ιχθύς

Το Σύμπαν σάς προσφέρει ένα διάλειμμα σήμερα, αλλά ασχολείσαι και με κάποια βαριά ενέργεια αλλαγής. Έχετε το Σελήνη των Υδροχόων στο δωδέκατο οίκο των τερμάτων σας σήμερα για μια ακόμη ημέρα, και αυτό είναι που προφέρεται λίγο αλλαγή για σας. Κάποια σοβαρή ενέργεια του Κρόνου χτυπάει και σήμερα που θα φέρει κάποιες ευθύνες στο φως. Αλλά έχετε και κάποια τυχερή ενέργεια που έρχεται σήμερα με μια μικρή διέλευση του Δία. Είναι μια βαριά καρμική περίοδος για σας. Πάρτε λίγο χρόνο για σας σήμερα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Κριός Υπάρχει μια πληθώρα συναισθημάτων στο παιχνίδι σήμερα, και πολλή ενέργεια προκαλεί σύγχυση. Ο ήλιος σχηματίζει ένα φύλο με τον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Κριός Υπάρχει κάποια σοβαρή ενέργεια μέσα στην ημέρα σήμερα, και διαισθητικά μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό. Είστε στο τέλος του...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Κριός Σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια που αρχίζει, καθώς η ενέργεια της Νέας Σελήνης αρχίζει σήμερα. Η Νέα Σελήνη δεν θα...