Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-5-2017
<p>Κριός

Είτε πρόκειται για θάρρος είτε για μια μεγάλη δόση πραγματικότητας που πρέπει να αντέξετε, κάτι που σχετίζεται με υποθέσεις της καρδιάς σας απαιτεί να αντιμετωπίσετε ένα γεγονός. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτό που σας κάνει πιο ισχυρούς ή πιο αποφασισμένους να επιτύχετε ισορροπία ή αρμονία στον συναισθηματικό σας κόσμο και όχι στο πρόβλημα. Η εστίαση σε μια μεγαλύτερη εικόνα και όχι σε ένα μικροσκοπικό μέρος της μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να δείτε την πραγματικότητα της κατάστασης της αγάπης και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να την βελτιώσετε.

Ταύρος

Η αμφιβολία μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ένοχος που καθυστερούν τα ρομαντικά σχέδια, καθώς αισθάνεστε σίγουροι ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση ένα λεπτό και στη συνέχεια αλλάζετε άποψη. Αυτή η σύγχυση και η αντιφατική ενέργεια δεν θα διαρκέσει πολύ για να τηρήσετε το ρητό, "αν υπάρχει αμφιβολία, τότε μην κάνετε το βήμα". Η απόσπαση από τον εαυτό σας ή η ανίχνευση μιας ρομαντικής σχέσης θα σας ωφελήσει.

Δίδυμοι

Οι ρομαντικές σκέψεις τροφοδοτούνται από τη δημιουργική έμπνευση και μέσα από την απεικόνιση των ρομαντικών ονείρων και των οραμάτων σας είναι σαφές ότι μπορείτε να διαμορφώσετε ή να ενισχύσετε τις απολαυστικά βαθιές συνδέσεις τώρα. Ίσως, έχετε κερδίσει χρόνο που παλιά τον αφιερώνατε σε υλικές και επαγγελματικές επιδιώξεις σε σχέση με το χρόνο που περνάτε απολαμβάνοντας την εγγύτητα με κάποιον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι στενός φίλος. Ό,τι κι αν ισχύει, παραχωρήστε στον εαυτό σας την άδεια να απολαύσετε τις τέλειες στιγμές που προσφέρονται τώρα.

Καρκίνος

Θα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Πρόκειται να αποδειχθεί πολύ πιο ευεργετικό από το να επικεντρωθείτε σε ελλείψεις. Ίσως να έχετε επικεντρωθεί πολύ έντονα σε αυτά που πιστεύετε ότι λείπουν ή σε ό,τι επιθυμείτε να έχετε περισσότερο. Με λίγη προσπάθεια και φαντασία, μπορεί να αρχίσετε να αξιοποιείτε στο έπακρο αυτό που αξίζει στην σχέση σας και με ένα συγκεκριμένο άτομο.  

Λέων

Μπορεί να γίνει σαφές ότι έχετε κάνει εσφαλμένη παραδοχή στην αγάπη ή έχετε βγάλειει ένα ανακριβές συμπέρασμα, αλλά γνωρίζετε ότι είχατε πολύ λίγα διαθέσιμα στοιχεία για να αξιολογήσετε σωστά την κατάσταση. Τώρα που ξέρετε την αλήθεια, αποδεχτείτε τι έχει βγει στο φως και προχωρήστε. Η επένδυση του χρόνου που προσπαθεί να εξορθολογίσει τα λάθη θα είναι πολύτιμος χρόνος χαμένος.

Παρθένος

Οι προσπάθειές σας να εκκαθαρίσετε τον κατάλογο των  υποχρεώσεών σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες από κάποιον αγαπημένο. Λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εστιάσετε την προσοχή σας σταθερά στις ευθύνες, θα σας κάνει να χαλαρώσετε αργότερα. Αυτός ο ποιοτικός χρόνος μπορεί να γίνει πιο ξεχωριστός επιτρέποντας τον αυθορμητισμό να υπαγορεύει τα σχέδιά σας. Μερικές φορές, το καλύτερο σχέδιο είναι να μην υπάρχει κανένα σχέδιο.

Ζυγός

Μια κατάσταση ερωτικής ζωής ή σχέσης γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη ή μια εικασία απομακρύνεται και φεύγουν έννοιες που είχατε πρόσφατα. Καθώς φθάνουν στο προσκήνιο νέες πληροφορίες, το όραμά σας για το μέλλον αλλάζει, δίνοντάς σας πολλά να εξετάσετε, ειδικά εάν μια κατάσταση ή μια ρύθμιση δεν είναι όπως πιστεύετε ότι είναι! Έχετε κάποια αλλαγή να αντιμετωπίσετε ή να σκεφτείτε, αλλά αυτό πρέπει να είναι μια πηγή ανακούφισης και χαράς.

Σκορπιός

Η αρχική απάντησή σας στην κριτική που προέρχεται από έναν αγαπημένο άτομο θα μπορούσε να είναι να αντιδράσετε αμυντικά, αλλά δεν είναι σωστό. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις πρόκειται να παρατείνουν μόνο μια διαδικασία που δεν χρειάζεται να συνεχιστεί. Να είστε ευχαριστημένοι από κάποιον που σας προσφέρει τη γνώμη του, ειδικά αν σας αγαπάει. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερο θαυμασμό αποδεχόμενοι την κριτική.

Τοξότης

Θέλετε χρόνο με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που φλερτάρετε. Ωραία λοιπόν, αναλάβετε δράση! Δεν θα σας πει κανείς να φύγετε μια ώρα νωρίτερα από την δουλειά ή δεν θα σας χαρίσει ένα χαλαρό απόγευμα το βαρύ σας πρόγραμμα αν δεν πάρετε εσείς αποφάσεις. Να ξέρετε ότι μια μικρή υποχώρηση από τις φιλοδοξίες σας θα εκτιμηθεί πολύ από το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Έχετε την υποστήριξη του πλανήτη Ερμή της επικοινωνίας από τον ταύρο και ευνοούνται οι ρομαντικές συζητήσεις ή ανταλλαγές - και αυτό περιλαμβάνει την ανακοίνωση εάν έχει έρθει η στιγμή να φτιάξετε νέο φλερτ ! Όποιο και αν είναι το επικοινωνιακό ζήτημα που συζητάτε πρόσφατα, κάτι για το παρόν μπορεί απλώς να το αισθάνεστε «σωστό». Έτσι, κάντε αυτή τη δήλωση αγάπης επιτέλους!

Υδροχόος

Η παρόρμηση για επικοινωνία μπορεί να είναι ισχυρή, ενδεχομένως τροφοδοτούμενη από ένα κύμα εγκεφαλικής ενέργειας που κάνει το δρόμο της στον συναισθηματικό κόσμο σας. Οι σκέψεις σας μεταφράζονται εύκολα σε λέξεις και το κλειδί για την πρόοδο της σχέσης έγκειται στο να γνωρίζετε πότε να μιλάτε και πότε να περιορίσετε τις ανταλλαγές αιχμών. Όσο ο πειρασμός σας είναι να απελευθερώσετε αυτό που έχει κατασταλεί πρόσφατα, εμπιστευθείτε το μέρος σας που σας λέει ότι ένας καλύτερος και πιο κατάλληλος χρόνος για να το κάνετε είναι ακριβώς αργότερα, όχι τώρα!

Ιχθείς

Ένα συγκεκριμένο σχέδιο με το ταίρι σας μπορεί να υποστηριχθεί με πολλή λογική και δομή - αλλά αυτά τα δύο σύντομα θα στραγγίξουν τη μαγεία σε ό, τι σχεδιάζετε ή οργανώνετε. Δώστε αυθόρμητα την ευκαιρία της μετατροπής μιας κουραστικής κατάστασης σε κάτι ξεχωριστό και αξέχαστο. Είστε καμιά φορά πολύ έτοιμοι να αφήσετε την κλασική ονειροπόληση φτάνοντας στο άλλο άκρο, στην στείρα λογική. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Χρειάζεται να αντιληφθείτε την αξία της τελευταίας εβδομάδας για την δική σας αισθηματική πραγματικότητα....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι στιγμή για περισσότερα. Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, από όλες τις πλευρές, ζητάει από εσάς έντονη και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, θα αισθανθείτε πιο άνετα και λιγότερο άγχος κατά την ερωτική σας προσέγγιση....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι πιθανόν να νοιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, που συνοδεύεται από ένα άγχος. Αυτό λοιπόν το άγχος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Κριός Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-7-2017

Κριός Ίσως να σκέφτεστε αν έχετε ή δεν έχετε ακριβή κατανόηση της κατάστασης της αγάπης σας. Μπορείτε να δείτε σαφώς περισσότερους από...