Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-5-2017
<p>Κριός – Η Εγκράτεια

Μια κάρτα αρμονίας και ισορροπίας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε αντιμαχόμενες δυνάμεις ή καταστάσεις, αλλά θα βρείτε έναν τρόπο να τα συνδυάσετε σε μια αρμονική και ισορροπημένη λύση. Η κάρτα αυτή καθιστά το αδύνατο δυνατό, συνδυάζοντας ομαλά τη φωτιά και το νερό. Η μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα είναι επίσης ενδείξεις αυτής της κάρτας, ειδικά στον έρωτα.

Ταύρος – Οι Εραστές

Οι Εραστές αντιπροσωπεύουν την τελειότητα, την αρμονία και την αμοιβαία ελκυστικότητα. Η εμπιστοσύνη σας στον άλλον του δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσετε μαζί τα εμπόδια στη ζωή. Ο δεσμός που έχουν δημιουργήσει οι δύο εραστές είναι απίστευτα ισχυρός και συχνά αντικατοπτρίζει έναν γάμο, έναν σύνδεσμο ψυχής ή πολύ στενή και ερωτική σχέση.

Δίδυμοι – Οκτώ των Πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα είναι μερικές φορές γνωστή ως η «κάρτα μαθητευόμενου». Αυτό το διάστημα θα μπορούσε να είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς όπου ίσως να μάθετε κάτι νέο μαζί με το ταίρι σας. Να είστε υπερήφανοι για την δουλειά σας και να δώσετε το καλύτερο που μπορείτε ακόμα κι αν δεν είστε ευτυχείς σε όλα όσα κάνετε. Κρατώντας το μυαλό σας επικεντρωμένο στο τι είναι χρήσιμο και όχι μόνον ευχάριστο θα έχετε καλά αποτελέσματα στην σχέση σας.

Καρκίνος – Δέκα των Σπαθιών

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι ίσως αισθάνεστε προδομένοι, πληγωμένοι και εξαιρετικά απογοητευμένοι. Ναι, το χειρότερο πιθανότατα συνέβη, αλλά έχει γίνει. Το χειρότερο τελείωσε και μετά από αυτό έρχεται η σαφήνεια και η ειλικρίνεια. Τώρα μπορείτε να δείτε ακριβώς πού βρίσκεστε και να προχωρήσετε.

Λέων – Επτά των Ράβδων

Από μια αρκετά κυριολεκτική προοπτική, αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει ότι θα σας ζητηθεί να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας σε ένα αμφισβητούμενο ή πολύ συζητημένο ζήτημα. Θα χρειαστεί να είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να παρουσιάσετε σκληρά γεγονότα που υποστηρίζουν την άποψή σας. Αναμείνετε να προκληθείτε, αλλά απολαύστε αυτή την πρόκληση, καθώς θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ακόμη πιο ισχυρό δεσμό.

Παρθένος – Η Δύναμη

Μια θετική και ελπιδοφόρα κάρτα που δείχνει τη δύναμη να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι προκλήσεις στην σχέση σας. Η ένταση που υποδεικνύεται δεν είναι ωμή δύναμη αλλά η ήρεμη εσωτερική δύναμη που επικρατεί έναντι των προκλήσεων. Το πνεύμα υπερισχύει της ύλης. Καλή φυσική υγεία είναι επίσης μπροστά σας.

Ζυγός – Ο Θάνατος

Μια κάρτα που συνήθως τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά πολύ σπάνια υποδεικνύει έναν πραγματικό θάνατο. Αυτή είναι η κάρτα αλλαγής. Ο θάνατος μιας παλιάς κατάστασης και η γέννηση ενός νέου έρωτα. Ο μετασχηματισμός ενδείκνυται και ενώ μπορεί να θρηνήσετε την απώλεια του παλιού καθώς οι θεμελιώδεις φύσεις μας αναγκάζουν να φοβόμαστε την αλλαγή, είναι καιρός να αγκαλιάσετε το νέο που έρχεται.

Σκορπιός – Ο Τρελός

Μια νέα αρχή. Βγαίνετε με σιγουριά και ελπίδα σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Η εμπιστοσύνη σε κάποιον ή κάτι με την αθωότητα και το θαύμα ενός παιδιού. Ενώ αισθάνεστε την αισιοδοξία του Τρελού, απλά θυμηθείτε να κοιτάξετε πού πατήσετε καθώς ξεκινήσατε σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Είναι καλό να είστε ανοιχτοί και να εμπιστεύεστε, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε σωστά τοποθετημένοι.

Τοξότης – Εννέα των Πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα υποδεικνύει την ευτυχία και την επιτυχία και αποδίδει οικονομικά – θα έχετε και καλές ειδήσεις στον υλικό τομέα με το ταίρι σας. Έχετε εργαστεί σκληρά και τώρα είναι καιρός να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς και ικανοποιημένοι, τόσο οικονομικά όσο και στο θέμα της αγάπης.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Ένας χρόνος για να απολαύσετε την συντροφιά των αγαπημένων. Αυτό μπορεί να γίνει με τη μορφή γιορτής ή επανένωσης. Γενικά, υποδεικνύονται θετικά συναισθήματα τα οποία μοιράζεστε με αυτά τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Πάρτε ευκαιρίες να απολαύσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Υδροχόος – Επτά των Σπαθιών

Αυτή η κάρτα πιθανότατα υποδηλώνει κάποιου είδους περιπλοκές, ανεντιμότητα ή ψέματα στις σχέσεις σας. Τώρα, ίσως κάποιος προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί χρησιμοποιώντας όλα αυτά εναντίον σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι εσείς φαίνεστε να είστε ύπουλοι για να προστατέψετε την αγάπη σας. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι, υπάρχει μια διέξοδος που απλά δεν την έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα.

Ιχθείς – Οκτώ των Ράβδων

Το Οκτώ Μπαστούνι μπορεί να σηματοδοτεί ότι δίνετε υπερβολική ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας. Στην πραγματικότητα, για εσάς τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από αυτό που μοιράζεστε μαζί του. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας το εκτιμά. Το Οκτώ Μπαστούνι επίσης  προειδοποιεί ότι αποφεύγετε όλες τις λεπτομέρειες και βλέπετε τα πράγματα κάτω από ροζ γυαλιά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα διάλειμμα παρέα με το σύντροφό σας, μιας και γνωρίζετε πως σε λίγο κάποιο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...