Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-5-2017
<p>Κριός

Ενστικτωδώς, παρατηρείτε τους άλλους και έχετε μια ισχυρή αίσθηση για τα κίνητρά τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις έντονες αντιλήψεις σας για να μετρήσετε συναισθηματικά γρήγορα ένα άτομο ή μια κατάσταση και να αντιμετωπίζετε ανάλογα. Εξαιρετικά επιδέξιοι σήμερα γενικά, είστε επίσης εξαιρετικοί στον προσδιορισμό της αξίας ή μη των υλικών πραγμάτων.

Ταύρος

Μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να ανακαλύψουν τη δική τους αξία. Είστε σήμερα φυσικά ελκυστικοί και επιδιώκετε σχέσεις που σας μεταμορφώνουν, που αναπτύσσονται, εξελίσσονται και είναι έντονες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισχυρή σας διαίσθηση και την κατανόηση των άλλων για καλό ή για κακό, και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την διάθεσή σας.

Δίδυμοι

Είστε ισχυροί και μαγνητικοί. Έχετε μια μαγική γοητεία σήμερα στην αντιμετώπιση των ανθρώπων. Έχετε μια καθολική αγάπη για τους ανθρώπους που δεν είναι συνηθισμένοι, θέλετε παράξενους ανθρώπους γύρω σας. Υποστηρίζεστε από την αφθονία των συναισθημάτων που προέρχεται από άλλους κάποια στιγμή σήμερα μπορεί να ζήσετε μια οριακή εμπειρία.

Καρκίνος

Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν ασχολείστε με ένα φλερτ, μπορείτε πραγματικά να το ρίξετε σε αυτό φαινομενικά απεριόριστη ενέργεια. Αυτή η ενέργεια εξατμίζεται όταν δεν συμμετέχει αυτός που σας ενδιαφέρει με κινήσεις προσωπικής σημασίας.  Σήμερα μπορεί να είστε ακριβώς στο σημείο όπου αποφασίζετε να αποσύρετε τελείως το ενδιαφέρον σας από μια συναισθηματική εμπλοκή.

Λέων

Μπορεί να γίνει σαφές ότι έχετε κάνει εσφαλμένη παραδοχή στην αγάπη ή έχετε βγάλει ένα ανακριβές συμπέρασμα, αλλά γνωρίζετε ότι είχατε πολύ λίγα διαθέσιμα στοιχεία για να αξιολογήσετε σωστά την κατάσταση. Τώρα που ξέρετε την αλήθεια, αποδεχτείτε τι έχει βγει στο φως και προχωρήστε. Η επένδυση του χρόνου που προσπαθεί να εξορθολογίσει τα λάθη θα είναι πολύτιμος χρόνος χαμένος.

Παρθένος

Αγαπάτε βαθιά, με πάθος και ολόψυχα σήμερα, και οι άλλοι μπορεί να βρουν την ένταση σας είτε εξαιρετικά ελκυστική είτε απειλητική. Είστε χαρισματικοί και μπορείτε να έχετε μια ισχυρή συναισθηματική επιρροή στους άλλους, ειδικά σε πιθανούς ρομαντικούς συντρόφους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελκυστικότητά σας για να χειραγωγήσετε τους άλλους σήμερα, μερικές φορές χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε.

Ζυγός

Έχετε τη σπάνια ποιότητα να βλέπετε το καλύτερο σε όλους, βοηθώντας έτσι να το βγάλουν προς τα έξω. Ομορφιά, συμμετρία και καλοσύνη είναι τα πράγματα που αναζητάτε στη ζωή - και βρείτε τα σήμερα! Οι φίλοι σας προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και περιβάλλοντα. Η κατανόηση και η εκτίμησή σας για την αγάπη είναι ενστικτώδης και είστε πλήρως προετοιμασμένοι να δεχτείτε τις ευθύνες της αγάπης καθώς και τις χαρές.

Σκορπιός

Είστε γοητευτικοί και ευγενικοί, ποιητικοί στην αυτο-έκφρασή σας και ειδικά σήμεραπολύ ευγενικοί. Αυτή η κατάσταση φέρνει φινέτσα στις σχέσεις σας. Στοχεύετε στην ισορροπία και την αρμονία στον κόσμο σας. Μπορεί να είστε όμως αρκετά αναποφάσιστοι, καθώς τείνετε να βλέπετε την άποψη όλων και να βλέπετε αξία σε σχεδόν οποιαδήποτε προοπτική ή γνώμη. Έχετε μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης στον έρωτα σήμερα.

Τοξότης

Είστε ευγενικοί, επιλέγοντας τα λόγια σας με προσοχή και αγάπη, ώστε να μην προσβάλλετε κανέναν. Η τακτικότητα σας οφείλεται σε μια δυσχέρεια σήμερα να διαχειριστείτε δυσαρμονία και συγκρούσεις. Δεν είστε πάντα άμεσοι και ειλικρινείς ως αποτέλεσμα αυτής της επιθυμίας να χαρείτε, να χαλαρώσετε και να διατηρείτε την ειρήνη, μπορεί να πείτε ακόμα και ψέματα για να μην πληγωθεί κάποιος.

Αιγόκερως

Η αγάπη είναι η δύναμη που διαμορφώνει και διατηρεί τη ζωή σας σήμερα. Η ρομαντική φύση σας, σας εμπνέει να πιστεύετε στις τελικές δυνατότητες της αγάπης και μπορεί να έχετε πολύ οριστικές φαντασιώσεις για τον έρωτα. Αν σήμερα ερωτευτείτε, η συμπόνια σας δεν θα γνωρίζει όρια. Ίσως αισθανθείτε ότι θα μπορούσατε να θυσιάσετε οτιδήποτε για τον άνθρωπο που αγαπάτε και μερικές φορές θα το κάνετε.

Υδροχόος

Προτρέποντας έναν σύντροφο ψυχής να σας ακολουθήσει, σήμερα περιμένετε τα ίδια υψηλά ιδανικά από τον σύντροφό σας, αν και δεν μπορείτε πάντα να τα βρείτε. Τα συναισθηματικά όριά σας μπορούν να είναι αρκετά ευέλικτα, πράγμα που σας επιτρέπει να αισθανθείτε τι αισθάνονται οι άλλοι, αλλά μπορεί επίσης να προκαλεί σύγχυση αυτή η διαίσθηση όταν προσπαθείτε να προσδιορίσετε τι συμβαίνει με σας ξεχωριστά.

Ιχθείς

Μπορεί να μην αισθάνεστε σήμερα βέβαιοι ότι παίρνετε την σωστή πρωτοβουλία στον έρωτα και μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να φανταστείτε τις δυνατότητες από ό, τι περνάτε ενεργώντας στις επιθυμίες σας. Χρειάζεστε μια αγάπη που να τιμά την πνευματικότητα και την ευαισθησία σας και πρέπει να προστατευτείτε από το να πέσετε σε καταστάσεις που θα κακοποιούσαν την καλοσύνη και την ανησυχία σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η ημέρα μοιάζει σαν την ξαστεριά μετά τη φουρτούνα. Θα πρέπει λοιπόν να φερθείτε αναλόγως. Να ξέρετε πως εχθές...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Κριός Τα απωθημένα και οι εντάσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή. Το θέμα είναι να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, στο κάτω – κάτω η ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Κριός Είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε μια κατάσταση αγάπης τώρα, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά αισθάνεστε ότι απαιτείται κάποιο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-5-2017

Κριός Κάποιες αρνητικές επιρροές σας οδηγούν σε έναν παράξενο κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική σας προσωπικότητα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...