Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017
<p>Κριός

Είναι μια μέρα όπου όλα τα buzz και ο θόρυβος των τελευταίων ημερών θα σας χαλαρώσουν. Δεν υπάρχει αναστάτωση ή ουράνια διαμετακομιστικά σήμερα που θα δημιουργήσουν απροσδόκητα γεγονότα, αλλά έχουμε το διάλειμμα του Ιχθύ Σελήνη στο ήσυχο δωδέκατο οίκο των τελειωμάτων. Ένα κεφάλαιο έρχεται στο τέλος για εσάς, και σήμερα μπορείτε απλά να νιώσετε σαν να συζητάτε για το επόμενο βήμα σας. Περάστε χρόνο χρησιμοποιώντας το ένστικτό σας για να ξεκινήσετε τον επόμενο κύκλο.

Ταύρος

Σήμερα θα μπορούσε να είναι μια συναισθηματική μέρα για εσάς, καθώς σκεφτόμαστε τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και εγκαταλείπουμε με την ενέργεια λίγο. Ταυτόχρονα, οι ομάδες και οι φιλίες σας ευνοούνται και σήμερα, με τον Ιχθύ Σελήνη στο ενδέκατο οίκο των ομάδων. Αυτός ο οίκος είναι επίσης ο οίκος των μεγάλων ονείρων σας, έτσι σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για να ακολουθήσετε μερικούς μεγάλους στόχους, αν τους έχετε. Ή τουλάχιστον σκεφτείτε τους. Ένα όνειρο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα σήμερα αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια μέρα στην οποία έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τη μεγάλη καρδιά σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να μην κερδίζετε πίστωση για αυτό αρκετά, και αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή συνήθως οδηγείτε με το κεφάλι σας και όχι την καρδιά σας. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να μαντέψουν πού είναι η καρδιά σου, πρέπει να τους δείξεις. Οι Ιχθείς Σελήνη στο δέκατο οίκο σας σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να ανεβαίνετε παραπάνω με πολλούς ανθρώπους, οδηγώντας με την καρδιά σας.

Καρκίνος

Το μυαλό σας είναι για τον κόσμο σήμερα, και για τα ξένα θέματα γενικότερα. Ο Ιχθείς Σελήνη στο ένατο οίκο σας για τις εξωτερικές υποθέσεις σας έχει λίγο συναισθηματικά σχετικά με αυτά τα θέματα επίσης. Η ψυχική διαίσθησή σας είναι υψηλή σήμερα και θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας όταν πρόκειται να περάσετε μερικά μεγάλα όνειρα ή μεγάλους στόχους σήμερα. Πρόκειται για ένα προβάδισμα με την καρδιά σας, αλλά προσπαθήστε να μην το πάρετε υπερβολικά ευαίσθητα σε ορισμένα θέματα.

Λέων

Ο Ιχθύς Σελήνη κάνει την εμφάνισή του σήμερα και για σας σήμερα και αυτό θα συμβεί στο όγδοο οίκο σας των κοινών πόρων. Τα μυστικά θα μπορούσαν να μοιραστούν ή να αποκαλυφθούν σήμερα, ή μπορείτε να εμβαθύνετε μόνο τους δεσμούς με κάποιον που σας ενδιαφέρει πολύ. Μοιράζοντας μυστικά επιτυγχάνει και αυτόν τον στόχο. Εάν θέλετε να πλησιάσετε κάποιον σήμερα, να είστε ανοιχτοί. Η διαίσθησή σας σάς στέλνει σήμερα σημαντικά μηνύματα σε αυτό το θέμα.

Παρθένος

Ο παρηγορητικός σας χαρακτήρας πρόκειται να σας κερδίσει σήμερα, λόγω της Σελήνης. Αυτή η Σελήνη βρίσκεται στο έβδομο οίκο των σχέσεών σας και των συνεργασιών σας σήμερα. Έτσι, αυτή πρέπει να είναι μια μεγάλη ημέρα για την αγάπη σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε αυτή την μεγάλη κίνηση στην αγάπη που σκεφτήκατε. Μια ανοικτή συνομιλία ευνοείται επίσης σήμερα, καθώς αισθάνεστε πιο ανοιχτά συναισθηματικά από ότι συνήθως. Νιώστε το δρόμο σας μέσα από την ημέρα.

Ζυγός

Ο Ιχθείς της Σελήνης στο έκτο οίκο σου σήμερα, αισθάνεσαι συναισθηματικός για κάποια βασικά θέματα σήμερα. Αυτά τα θέματα είναι πιθανόν να σχετίζονται με το θέμα εργασίας σας ή την καθημερινή ρουτίνα σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα ζήτημα υγείας που σκέφτεστε σήμερα. Μην παραβλέπετε ένα ζήτημα υγείας αν εμφανιστεί κάτι σήμερα. Ακολουθήστε την καρδιά σας σήμερα. Όταν το κάνετε, θα γίνουν θαύματα σήμερα. Αυτή είναι η δύναμη της Σελήνης.

Σκορπιός

Έχετε τον Ιχθύ Σελήνη στο πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και της διασκέδασης σήμερα, και θα πρέπει να απολαύσετε αυτή την ενέργεια για όλα αυτά που αξίζει σήμερα. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να είστε σταθεροποιημένοι και με εμμονή σε λεπτομέρειες, αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε. Μια ρομαντική έκπληξη είναι σίγουρα δυνατή κάτω από αυτή την ενέργεια, και θέλετε να το απολαύσετε ακριβώς όπως έρχεται. Ένα πρόβλημα με τα παιδιά σας θα μπορούσε επίσης να τεθεί σε ισχύ σήμερα. Αλλά, η απόλαυση των παιδιών θα είναι απλώς ένας φανταστικός τρόπος για να γιορτάσετε σήμερα αυτό το εσωτερικό παιδί σας.

Τοξότης

Σκέφτεστε το μέτωπο του σπιτιού και τα οικογενειακά θέματα σήμερα, και εδώ είναι και η καρδιά και η ψυχή σας και σήμερα. Αυτό συμβαίνει λόγω του Ιχθύ Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας με τις ρίζες και τα θεμέλια σήμερα και εστιάζετε στην οικογένεια και το σπίτι. Είναι πραγματικά μια μέρα στην καρδιά σας από αυτή την άποψη και θέλετε να δώσετε προσοχή σε ό, τι σας λένε τα ένστικτά σας όταν πρόκειται για το σπίτι σας ή τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αφήστε την συμπόνια σας να ηγηθεί σήμερα.

Αιγόκερως

Είναι μια συναισθηματική ημέρα για εσάς, και κανονικά δεν πάτε με τη ροή των συναισθημάτων. Προτιμάτε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στη ζωή, αλλά σήμερα, το συναισθηματικό Ιχθύς Σελήνη έχει ένα διαφορετικό σχέδιο για σας. Όταν ακολουθείτε τις επιταγές της καρδιάς σας σε θέματα επικοινωνίας σήμερα, ακόμη και με θέματα εργασίας, θα βρείτε τη μαγεία κυριολεκτικά ρέει σαν το νερό της υδαρής Σελήνης. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά όταν ακολουθείτε την καρδιά σας σήμερα, οπότε μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε αυτό.

Υδροχόος

Έχετε ένα είδος στυλ σκέψης έξω από το κουτί σε οποιαδήποτε ημέρα, και σήμερα δεν διαφέρει. Αλλά σήμερα θέλεις να οδηγήσεις με την καρδιά σου σε βασικά θέματα, ειδικά όταν πρόκειται για χρήματα και οικονομικά. Ο Υδροχόος Σελήνη στο δεύτερο οίκο του χρήματος σας ενισχύει ορισμένες οικονομικές ανησυχίες για σας, αλλά η συμπονετική πλευρά σας θα επικρατήσει σήμερα. Και όταν αυτό συμβαίνει, τότε θα δείτε την επιτυχία. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας όταν βγάζετε δημιουργικά σχέδια σήμερα.

Ιχθύς

Ο Σελήνη είναι στο οίκο σου! Είναι μια μέρα που έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς και παίρνετε αυτό το λαμπρό δώρο μία φορά κάθε μήνα. Αυτή η Σελήνη είναι στο πρώτο οίκο του εαυτού σας σήμερα, έτσι θέλετε να κάνετε κάτι που είναι μόνο για εσάς και σας φροντίζει με μεγάλο τρόπο. Θα πρέπει επίσης να κάνετε κάτι που δείχνει ποιοι είστε στον κόσμο σήμερα. Ακολουθήστε τα συναισθήματα και τι σας λέει η καρδιά και η ψυχή σας σήμερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017

Κριός Οι εμπειρίες σχέσεων παίρνουν μια σοβαρή στροφή για σας σήμερα, με το Σκορπιό Σελήνη στο όγδοο οίκο σας από μυστικά, οικειότητα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017

Κριός Η μέρα θα αρχίσει να κινείται πολύ αργά για εσάς, και αυτό είναι τα επιβραδυντικά αποτελέσματα του Ιχθύ Σελήνη στο δωδέκατο οίκο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....