Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2017
<p>Κριός

Καλώς ορίσατε Κριοί, είναι μια ολοκαίνουργια συναισθηματικά μέρα για εσάς. Καθώς ο Ήλιος σας βλέπει θετικά δίνοντας τρομερά δυνατή ενέργεια έχετε κερδίσει μια ξεχωριστή ημέρα μόνο για να απολαύσετε την αγάπη και μια μέρα για να αγκαλιάσετε αυτά τα ρομαντικά αυθόρμητα vibes. Αφήστε όλα τα καλά πράγματα να γεμίσουν την καρδιά σας σήμερα.

Ταύρος

Η στάση σας για τα συναισθήματά σας είναι το πιο σημαντικό καθήκον στον κατάλογο των υποχρεώσεών σας σήμερα, γιατί εάν αποφύγετε να ανοίξετε την επικοινωνία σας, τότε αυτά τα συναισθήματα θα προκύψουν σε ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο και αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος .

Δίδυμοι

Δεν είναι προς το συμφέρον κανενός να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να ερωτεύεται, γιατί όταν αισθάνεστε κάτι σωστό, είναι επειδή έχει δίκιο. Αφήστε όλους τους φόβους ανησυχίας ή ανασφάλειας να ξεφύγουν και να ανοίξουν την καρδιά σας για να αφήσουν αυτό το συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει να μπει μέσα.

Καρκίνος

Είναι μια μεγάλη αλλαγή που σας έχει κουράσει η αναμονή το ότι είστε τώρα σε θέση να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα του συντρόφου σας πολύ πιο εύκολα. Είστε επίσης πολύ διαφανείς και αυτό σας φέρνει σε ένα θετικό σημείο που είναι εκφραστικό στους άλλους ,καθώς θα σας δουν πολύ καθαρά τώρα που μιλάτε από την καρδιά σας.

Λέων

Θα υπάρξει καθημερινό έργο αγάπης που θα πρέπει να κάνετε ανεξάρτητα από τα συναισθήματά σας, καθώς δεν το κάνετε για σας, το κάνετε για έναν αξιόλογο άνθρωπο που αγαπάτε και οι ανταμοιβές θα επιστρέψουν σε εσάς για την κάλυψη των αναγκών σας Μπροστά από σας δείτε, στο μέλλον της αγάπης σας.

Παρθένος

Το να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και να παραμείνετε σε συγχρονισμό με αυτές είναι μια δεξιότητα που απαιτεί πολλή υπομονή και αφοσίωση. Κάνετε σπουδαίες κινήσεις αγάπης και είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια ικανοποιητική σχέση. Μην σταματήσετε να βάζετε τη σχέση σας ως νούμερο ένα στον κατάλογό σας.

Ζυγός

Το να υπολογίσετε τα σκαμπανεβάσματα οποιασδήποτε σχέσης απαιτείται από εσάς να διατηρήσετε μια ισορροπία μέσα στη σχέση και αυτή η ισορροπία σας ζητείται σήμερα. Ανακεφαλαιώστε τι έχετε και εκτιμήστε τι έχετε, αυτό είναι το μήνυμα από τα αστέρια για σας σήμερα.

Σκορπιός

Είναι αδύνατο να είστε εκεί για όλους, ειδικά όταν αγωνίζεστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα να αναρωτηθείτε τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε την ευημερία σας και να παρακολουθήσετε πώς φυσικά η ισορροπία έρχεται πίσω στη θέση της.

Τοξότης

Το να μείνετε μακριά από τις συγκρούσεις είναι ένα ισχυρό μήνυμα σήμερα που έρχεται με μια αυστηρή προειδοποίηση για να μην ωθήσετε τα όρια κάποιου αγαπημένου σας. Αν μπορείτε να φύγετε μακριά, μην προβαίνετε σε καμία συζήτηση που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να κρατήσετε την ειρήνη σήμερα.

Αιγόκερως

Λέγοντας ναι όταν πραγματικά δεν σημαίνει τίποτα για εσάς, δεν είναι ο κατάλληλος δρόμος για να πάει οποιαδήποτε σχέση προς τα εμπρός. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη, αλλά όταν έχετε εκφράσει το ενδιαφέρον σας ως ναι, τότε είναι απογοητευτικό για το άλλο πρόσωπο, αν αλλάξετε το μυαλό σας . Αντ 'αυτού, να είστε ειλικρινείς, είναι ναι ή είναι όχι η απάντησή σας σε μια πρόταση;

Υδροχόος

Η διάσπαση οποιωνδήποτε τοίχων ή φραγμών που έχετε θέσει και υψώσει για να δημιουργήσετε ένα αίσθημα ασφάλειας και προστασίας θα εξεταστεί σήμερα. Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα και αφήστε κάποιον να δει  περισσότερα από αυτά που έχετε στην καρδιά σας; Το σύμπαν έχει σήμερα υποστηρικτική διάθεση στα ερωτικά σας.

Ιχθείς

Η χαλάρωση είναι το κλειδί για σας σήμερα. Επιτρέψτε σε κάποιον άλλο να σας συνοδεύσει σε αυτή την περίοδο χαλάρωσης, καθώς το χρειάζεται όσο και εσείς. Πάρτε μια ημέρα ελεύθερη και απολαύστε την ελευθερία της δημιουργίας της ημέρας όπως εσείς θα επιλέξετε, με όσο το δυνατόν λιγότερη δέσμευση με τον έξω κόσμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2018

Κριός : Μην ξοδεύετε την ερωτική σας ενέργεια και τον χρόνο σας, σε άτομα που ακόμη δεν ξέρουν τι θέλουν από εσάς.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-4-2018

Δωρίζετε τον χρόνο και την καλή σας ενέργεια - διάθεση σε άτομα, που δεν το αξίζουν και

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε ιδιαίτερη έφεση αυτή τη στιγμή στο να δράτε αυθόρμητα και κάπως παρορμητικά θα μπορούσαμε να πούμε. Δείτε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017

Κριός Κρατήστε μια μικρή και γλυκιά, αλλά και φορτωμένη με στοργή προσμονή. Και αν είναι δυνατόν, προσθέστε μερικές συμβουλές για τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-6-2017

Κριός Είναι καλύτερο να μην βρεθείτε πολύ βαθιά σε αυτά τα θέματα που δημιουργούν άγχος στη σχέση σας. Βάλτε τα προβλήματά σας σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Κριός Η δυναμική Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των ερωτικών σχέσεων, τον Ζυγό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και αντίθεση με τον Ουρανό...