Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις  22/05 – 28/05/2017
<p>Κριός

Οι έρωτες μπορούν να έχουν μια αίσθηση μεικτής ποιότητας αυτήν την εβδομάδα. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να πάνε καλά, ενώ άλλοι μπορεί να μοιάζουν μάλλον απολιθωμένοι και υποτονικοί. Ακόμα, με τον Ερμή που επιστρέφει σε ένα πιο γήινο μέρος της ζωδιακής κατάστασής σας, πιθανότατα θα αισθανθείτε λιγότερο ανήσυχοι. Σε μια σταθερή σχέση, εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε το ίδιο όραμα για το μέλλον; Εάν όχι, η Νέα Σελήνη της εβδομάδας προσφέρει τροφή για σκέψη.

Ταύρος

Η εξισορρόπηση του τι θέλετε ως άτομο με αυτό που είστε έτοιμοι να δώσετε ή χρειάζεστε σε ένα πλαίσιο μιας συντροφικής σχέσης, θα μπορούσε να αποδειχθεί λίγο δύσκολο θέμα . Τα σπουδαία νέα όμως είναι η αίσθηση του άγχους ή της ανησυχίας που σας ενοχλεί τις τελευταίες εβδομάδες, παίρνει τέλος. Κάποιος που απολαμβάνει να παριστάνει τον εγωιστή μπορεί να σας ενοχλήσει καθώς η εβδομάδα πάει προς το τέλος της.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αυτήν την εβδομάδα σας δίνει νέες ερωτικές ευκαιρίες. Οι σκέψεις σας για τις μελλοντικές σας προοπτικές έχουν αλλάξει πρόσφατα και ίσως εξακολουθείτε να είστε ασαφείς ως προς το πώς πρέπει να προχωρήσετε σε μια διαρκή σχέση, αρκετά καλά όλη αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, καθώς ο Ήλιος έχει μπει στο ζώδιο σας, είναι μια ευκαιρία να σχεδιάσετε μια γραμμή ερωτικής δράσης και να πάρετε μια σταθερότερη κατεύθυνση στην ζωή σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 12ο Οίκο σας και φέρνει το παρελθόν σε έξαρση. Ταυτόχρονα ο Ήλιος σχηματίζει μια αμβλεία γωνία με τον αυστηρό Κρόνο όλη αυτή την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να μετριάσει την αισιοδοξία σας γύρω από μια σχέση, και ειδικά αν αυτό που θέλετε από το μέλλον κυριαρχείται από καθημερινές ρουτίνες. Αν είστε μόνοι, η ρομαντική φαντασία σας μπορεί να είναι ζωντανή, αλλά και αρκετά πικάντικη. Κάποιος από το παρελθόν σας μπορεί να έρθει στο νου σας.

Λέων

Τα καλά νέα είναι ότι ο Άρης συνεχίζει να συνδέεται με τον Δία, προτρέποντάς σας να συνεχίσετε να είστε απασχολημένοι στο κοινωνικό – ερωτικό μέτωπο. Αυτό θα ενισχυθεί από την άφιξη του Ήλιου στους Διδύμους και στον ίδιο τομέα. Παραδόξως, αν υπάρχει ένα άτομο στην ομάδα σας που έχει τραβήξει την προσοχή σας, ίσως είναι καλύτερα να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοικτές, τουλάχιστον για τώρα. Τα πράγματα θα γίνουν πιο σαφή σύντομα.

Παρθένος

Ξέρετε, ο ονειρικός Ποσειδώνας βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας σας από το 2012, εμπνέοντας και μερικές φορές συγχύζοντας την ερωτική σας ζωή. Θα συνεχίσει να υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και αυτή την εβδομάδα σας προειδοποιεί να μην βάζετε κανέναν που συναντάτε σε ένα βάθρο. Η πιο σημαντική σκέψη θα πρέπει να είναι ο ρεαλισμός του τρόπου με τον οποίο θα συνδεθείτε ερωτικά σε ένα καθημερινό επίπεδο.

Ζυγός

Ένα κομμάτι σας εξακολουθεί να έχει μια όρεξη για τολμηρή και πικάντικη ερωτική προσέγγιση. Ένα άλλο κομμάτι μπορεί να αισθάνεται ότι περιπλέκεται από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας που μπορούν να εμποδίσουν την επιθυμία σας να είστε ελεύθερο πνεύμα. Ευτυχώς, ο Ερμής θα σας βοηθήσει να φτάσετε κάτω από την επιφάνεια αυτή την εβδομάδα για να εντοπίσετε τι είναι πραγματικά αυτό που θέλετε. Και ο Ήλιος πρόκειται να σας δώσει ακόμα περισσότερο πνεύμα περιπέτειας, καθώς περνάει στους Διδύμους.

Σκορπιός

Εάν εμπλέκεστε σε μια σχέση όπου οι αξίες σας και ο σύντροφός σας συγκρούονται, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε μπροστά του να είναι μάλλον απογοητευτική. Ευτυχώς, ο Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να ακούσετε τις απόψεις των άλλων, με πιο απομακρυσμένο και λογικό τρόπο. Προσπαθήστε να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας, έχετε ανάγκη από αυτοεκτίμηση, γιατί πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει μια γνώση του εαυτού σας.

Τοξότης

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σφυρηλατεί μια δύσκολη σύνδεση με τον Ήλιο. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τις καθημερινές σχέσεις να κλείνουν πάνω σας απειλητικά, και σκοτώνει την όρεξή σας για έναν ελαφρύτερο, πιο παιχνιδιάρικο χρόνο. Ωστόσο, εάν μπορείτε απλά να δεχτείτε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν, αυτό μπορεί να απελευθερώσει το χρόνο και το χώρο για να συνδεθείτε με ένα γοητευτικό άτομο.

Αιγόκερως

Τα σπουδαία νέα είναι ότι ο Ερμής κινείται σε ένα πολύ πιο ερωτικό και στοργικό κομμάτι της ζωδιακής φύσης σας. Στην πραγματικότητα, όλα θα αρχίσουν, και με την βοήθεια της Νέας Σελήνης, να σας φαίνονται πιο ρόδινα. Μετά από όλες τις πρόσφατες αναζητήσεις ψυχής που έχετε κάνει και την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι συνεχώς αναστατωμένα, αυτό το καλόκαρδο διάστημα μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο. Ναι, πρέπει να συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε οποιεσδήποτε δυσάρεστες αλήθειες, αλλά έχετε πολύ μεγαλύτερη δύναμη.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους φιλικούς σας Διδύμους αυτής της εβδομάδας μπορεί να σας κάνει να αμφισβητείτε μια ερωτική κατάσταση και σας φέρνει σε σύγκρουση με κάποιο τρόπο. Θέλετε να παίξετε, αλλά, πιο συναισθηματικές σκέψεις μπορεί να σας εμποδίσουν. Κλείνει όμως εξαιρετικά αυτή η εβδομάδα, ο Ήλιος σας δίνει μια φανταστική άνθηση ενέργειας, ενθουσιασμό και καθοδήγηση.

Ιχθείς

Μπορεί να βρεθείτε με πολλά φλερτ από τις αρχές της εβδομάδας, και το μυαλό σας θα μπορούσε να επιταχύνει πάρα πολύ. Όσο κι αν θέλετε να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο συνδέεστε, μπορείτε να κλείσετε μερικές κοσμικές επαγγελματικές συναντήσεις. Προσπαθήστε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να συνεχίσετε τις προσωπικές σας επαφές, αλλά να είστε ρεαλιστές σε όλα τα επίπεδα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Κριός Αυτή η εβδομάδα θα σας αποδώσει αποτελέσματα στην αγάπη. Σας συμβουλεύουμε να μην ενεργείτε ενοχλητικά απέναντι στον σύντροφό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Κριός Ποιος στη χάρη σου! ο Ήλιος την Δευτέρα εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να λάμπεις από αυτοπεποίθηση και ερωτική δύναμη....