Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-5-2017
<p>Κριός

Να είστε επιφυλακτικοί με τους ξένους σήμερα. Οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες στον τόπο εργασίας τους. Η ανικανότητα επικοινωνίας των άλλων μπορεί να σας προσκαλέσει πρόβλημα. Μείνετε επικεντρωμένοι στην μόνιμη σχέση σας.

Ταύρος

Μη φοβάστε να κάνετε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις και φιλίες. Οι Ταύροι που φλερτάρουν θα έχουν μεγάλη εύνοια και ενδέχεται να γνωρίσουν πολύ, μα πολύ σημαντικούς ανθρώπους.

Δίδυμοι

Βεβαιωθείτε ότι είστε εύκολοι στην κριτική από αγαπημένα πρόσωπα και προσπαθήστε και να είστε γενναιόδωροι σε επαίνους. Μερικοί από εσάς θα είστε σε θέση να διευθετήσετε τις διαφωνίες με τους γονείς σας. Κρατήστε μια θετική στάση στον έρωτα.

Καρκίνος

Μην απογοητευτείτε εάν ένα φλερτ καθυστερήσει λόγω έλλειψης χρόνου. Προσπαθήστε να βρείτε νέους τρόπους εύρεσης πεδίων επικοινωνίας. Ωστόσο, αποφύγετε να υποβαθμίσετε τις αρχές και τις αξίες σας.

Λέων

Θα μάθετε πώς να χειρίζεστε προκλητικές καταστάσεις ήρεμα στην ερωτική σας ζωή. Κατά τη διαδικασία , του φλερτ μπορείτε να ανακαλύψετε τις ιδιότητες για τον εαυτό σας που θέλετε να βελτιώσετε. Οι ρομαντικές σας προσπάθειες θα βρουν επιτυχία.

Παρθένος

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει στην αγάπη. Πιέστε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών στο να αποδώσει σε θέματα επικοινωνίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης και να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Θα εξερευνήσετε την πνευματική σας πλευρά. Προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας.

Ζυγός

Υπάρχει η πιθανότητα μερικοί από εσάς να εγκατασταθούν σε ένα νέο μέρος, με νέους ερωτικούς ορίζοντες. Το υπερβολικό άγχος μπορεί να προκαλέσει ασθένεια, οπότε φροντίστε για την υγεία σας με το να διαλογίζεστε ή να εξασκείτε τη γιόγκα. Ερωτικά, είναι μια καλή μέρα.

Σκορπιός

Ένα μικρό ερωτικό ταξίδι ή ένα προσκύνημα σε ρομαντικούς τόπους είναι στις πιθανότητες. Μπορεί να είναι μια ταραχώδης μέρα, αλλά πάρτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Εστιάστε στη βελτίωση της ερωτικής σχέσης σας.

Τοξότης

Μερικοί Τοξότες μπορεί να είναι επιφυλακτικοί για μια δύσκολη σχέση. Ένας σύντροφος από το παρελθόν θα μπορούσε να σας απογοητεύσει σε μια κρίσιμη στιγμή, να είστε προετοιμασμένοι. Η σχέση σας πάντως αν είστε δεσμευμένοι θα παραμείνει σταθερή.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους, καλό είναι να περιμένετε λίγο χρόνο πριν ξεκινήσετε με νέα φλερτ. Πάρτε λίγο χρόνο από την πολυάσχολη ζωή σας για να συνεχίσετε μια σχέση που την διακόψατε λόγω πολλών υποχρεώσεων.

Υδροχόος

Θα πρέπει να ασχοληθείτε με πολλές σχέσεις σήμερα, και ερωτικές και φιλικές. Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες διπλωματίας σας για να αντιμετωπίσετε προκλητικά θέματα στο ερωτικό μέτωπο. Μπορείτε να δοκιμάσετε νέες μεθόδους να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας.

Ιχθείς

Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή. Η προώθηση μιας παλιάς δέσμευσης και το έντονο φλερτ αφορά μερικούς από εσάς. Η ερωτική σας κατάσταση θα λάβει μια στροφή προς το καλύτερο. Δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να πάρετε απόφαση για έναν γάμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-5-2017

Κριός Μια από τις καλύτερες ημέρες για τους Κριούς στα ερωτικά σας. Πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...