Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-5-2017
<p>Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων

Οι μόνες ψυχές μπορεί να αισθάνονται ότι όταν πρόκειται για την αναζήτηση αγάπης, ίσως και να εγκαταλείψουν. Είτε οι άνθρωποι που συναντάτε δεν κάνουν για σας ή, αν πιάσουν το βλέμμα σας, είναι ήδη ευτυχισμένοι. Μην απελπίζεστε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα προσωρινό και υπάρχει κάποιος που σας περιμένει όταν η ώρα είναι σωστή.

Ταύρος – Εννέα των Κυπέλλων

Τι θέλετε στην αγάπη; Σσσς να μην το πείτε σε κανέναν για να γίνει πραγματικότητα, εκτός εάν ήδη έχετε βρει τον τέλειο έρωτα, κάτι  που είναι πολύ πιθανό να έχει συμβεί. Το Εννέα Κούπα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο χαρούμενες κάρτες στο ταρώ και υποδηλώνει ότι η ζωή σας πρέπει να εισέρχεται σε μια υπέροχη φάση.

Δίδυμοι – Δέκα των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Ένα βάρος φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το μυαλό σας. Ό, τι σας δέσμευε φαίνεται να έχει απελευθερωθεί και μπορείτε να αισθανθείτε το άγχος να φεύγει μακριά. Τι, εξακολουθείτε να είστε μπερδεμένοι από βαρετά καθήκοντα; Τότε μην προσθέσετε σε αυτά και τη λήψη σημαντικών ερωτικών αποφάσεων, αφήστε τα πράγματα για τώρα.

Καρκίνος – Τρία των Ξιφών

Οι αδέσμευτοι θα μπορούσαν να αναρωτηθούν αν είναι πραγματικά έτοιμοι για μια νέα σχέση, έχουν παλαιές πληγές να θεραπεύσουν ακόμα.  Βρείτε θάρρος, Πηγαίνετε έξω εκεί και κλείστε ένα ωραίο ραντεβού. Ακριβώς επειδή έχετε συναισθηματικά αφήσει κάτι στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι μια άλλη αγάπη θα σας μεταχειριστεί με τον ίδιο τρόπο.

Λέων – Ο Ιππότης των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι γεμάτος υποσχέσεις, αλλά μια υπόσχεση είναι σχεδόν τίποτα χωρίς πράξεις, τι να τις κάνετε όλες τις λέξεις και καμία ενέργεια; Μπορεί να σκέφτεστε με το ταίρι σας μεγάλες ιδέες, αλλά να μην στέκουν. Οι διαμαρτυρίες του συντρόφου σας για αγάπη μπορεί να είναι υπερβολικές - μην λάβετε τους ισχυρισμούς του στην ονομαστική τους αξία.

Παρθένος – Ακόλουθος των Ράβδων

Πιθανόν να έχετε κάποια καλά νέα. Οι αδέσμευτοι μπορούν να αναμένουν να γίνουν σύντομα μέρος μιας σχέσης. Υπάρχει κάποιος που είναι φλογερός, συναρπαστικός και περιπετειώδης ως μέλλων σύντροφος. Αυτός ο άνθρωπος είναι γρήγορος στην αγάπη, αλλά εξίσου γρήγορα μπορεί να βαρεθεί.

Ζυγός – Εννέα των Πεντάκτινων

Εάν είστε μόνοι και αναζητάτε κάποιον, είναι απίθανο να τον βρείτε κρυμμένο στην ντουλάπα. Εάν θέλετε πραγματικά να συναντήσετε κάποιον θα πρέπει να ισορροπησετε την εργασία και τον ελεύθερο χρόνο σας. Ακόμα κι αν έχετε έναν σύντροφο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε όλη την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας στην εργασία και στη συνέχεια παραμελείτε το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σας.

Σκορπιός – Ρήγας των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Ο αντεστραμμένος Βασιλιάς των Κυπέλων αντιπροσωπεύει ένα σύνθετο άτομο. Είναι ικανά να σχηματίζουν έναν στενό δεσμό, αλλά συχνά είναι πολύ απασχολημένοι με άλλα πράγματα για να επικεντρωθούν στο ρομαντισμό. Μπορούν να είναι ελεγχόμενοι, εγωιστές και μπορούν να μην ανταποκριθούν στην υποχρέωση να εμπλακούν σε μια επιτυχημένη σχέση. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ενδέχεται να μην ενδιαφέρεται για εσάς.

Τοξότης – Έξι των Ξιφών

Θα μπορούσε να είναι ότι γνωρίζετε ότι η σχέση σας έχει μετατραπεί σε αδιέξοδο, αλλά για κάποιο λόγο είστε απρόθυμοι να προχωρήσετε - γιατί; Άλλα ζευγάρια μπορεί να είναι υπερβολικά αφημένα στην ρουτίνα, είναι ανάγκη να τους ακολουθήσετε; Διαλέξτε να τιμήσετε την φωτιά του Τοξότη και πάρτε αποφάσεις.

Αιγόκερως – Πέντε των Ξιφών

Φώτα! Μηχανή! Δράση! Το Πέντε των Ξιφών είναι μια ζωντανή κάρτα, μπορεί να προκαλέσει ξαφνική αλλαγή ή ανήσυχη ενέργεια. Αυτό είναι το είδος της απαιτητικής ενέργειας όμως που μπορεί να προκαλέσει θύελλα, αν δεν χρησιμοποιείται με θετικό τρόπο. Μπορεί να βρείτε εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο είστε λίγο ευερέθιστοι μεταξύ σας. Προσέξτε να μην προσπαθήσετε να κερδίσετε ανεξάρτητα από το κόστος, μερικές φορές δεν έχει σημασία αν είστε «σωστοί» τόσο όσο να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε.

Υδροχόος – Άσσος των Πεντάκτινων

Εάν είστε σε μια σχέση, τα χρήματα μπορεί να είναι μέγα θέμα. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε κάποιο διάστημα για να απολαύσετε ο ένας τον άλλον χωρίς να συζητάτε συνεχώς τα οικονομικά σας. Όταν χρειάζεται να μιλήσετε για τους προϋπολογισμούς σας, να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας.

Ιχθείς – Ρήγας των Ξιφών (Αντεστραμμένο)

Στις σχέσεις ο αντεστραμμένος βασιλιάς των σπαθιών υποδεικνύει σοβαρά επιχειρήματα και έλεγχο της συμπεριφοράς. Μπορεί να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το λόγο για να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί στα παρασκήνια. Εάν τα λόγια σας πέφτουν στον βρόντο μπορεί να υπάρχει σοβαρό ρήγμα. Περιστασιακά, αυτή η κάρτα μπορεί να αναφέρεται σε μια καταχρηστική σχέση, μην σπαταλάτε το χρόνο σας και προσέξτε μην βρεθείτε σε κίνδυνο προσπαθώντας να συζητήσετε την κατάσταση. Δεν θα λειτουργήσει. Αποδράστε και μείνετε μακριά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Ίσως με την απαλλαγή σας από κάποιο βάρος νιώθατε πως όλα θα καλυτέρευαν και τώρα που το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για αναζήτηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...