Πώς να κάνεις μια γυναίκα να σε εκτιμήσει

Πώς να κάνεις μια γυναίκα να σε εκτιμήσει
<p>Μερικές φορές, οι άνδρες αισθάνονται απροσδόκητοι ή ακόμα και ανεπιθύμητοι.

Άλλοι άνδρες που συνάντησαν γυναίκες και γνωρίστηκαν θέλουν κάτι παρόμοιο και θέλουν να μάθουν γιατί φαίνεται ότι η γυναίκα τους δεν τον εκτιμά, ούτε τον χρόνο του. Αυτοί οι τύποι επίσης, αναζητάνε την εκτίμηση των γυναικών που επιδιώκουν μέχρι σήμερα.

Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό; Πώς μπορούμε να κάνουμε τις γυναίκες μας να εμφανίζουν την αγάπη προς εμάς και να μας θυμίζουν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται για μας; Λοιπόν, είναι πραγματικά απλό.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αμέσως για μια γυναίκα να μας εκτιμά περισσότερο.

1. Μην μιλάτε και τηλεφωνείτε

Ίσως το μεγαλύτερο turn-off για τις γυναίκες είναι ένας τύπος που είναι συγκαταβατικός στην πτώση μιας δεκάρας.

Αυτός ο τύπος θέτει τα πάντα στην άκρη κάθε φορά που η γυναίκα του ζητάει, νομίζοντας ότι αυτό θα ευχαριστήσει τη γυναίκα. Στην πραγματικότητα (και ένα από τα μεγάλα παράδοξα της ζωής), αυτό ωθεί εντελώς τη γυναίκα μακριά και την κάνει να σκέφτεται λιγότερο τον άντρα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρείτε καλά και δυνατά όρια με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είστε πεισματάρης ή σκληρός, αλλά πρέπει να είστε σταθεροί και σίγουροι στον εαυτό σας όταν πρόκειται να συμβιβαστείτε ή να απαντήσετε σε αδιάκριτα αιτήματα.

Θα σας σέβεται απίστευτα περισσότερο αυτόν τον τρόπο!

2. Να είστε ωραίοι ... αλλά ο σωστός τρόπος!

Οι γυναίκες αγαπούν τους ωραίους άντρες. Είναι γεγονός! Οι γυναίκες αγαπούν τους τύπους που έχουν μεγάλες αξίες και μεγάλες προσωπικότητες και τους μεταχειρίζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολο να είσαι ωραίος. Απλά πρέπει να είσαι αξιοπρεπής άνθρωπος!

Μερικοί τύποι παγιδεύονται σε ολόκληρη την προσέγγιση του καλλιτέχνη pickup, υπερ-σκέφτονται τα πράγματα και εφαρμόζουν στην πράξη κάποιες πολύ φοβερές ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι γυναίκες. Επιτρέψτε μου να πω τις ειδήσεις σε αυτούς τους τύπους: Δεν λειτουργεί!

Αυτό που δουλεύει είναι η αγάπη και η φροντίδα των γυναικών. Οι γυναίκες αγαπούν όταν κρατάτε τα χέρια τους, όταν τα αγγίζετε απαλά και τα κρατάτε στα χέρια σας. Αγαπούν να φιλιούνται με πάθος. Αγαπούν όταν τις κοιτάς στα μάτια τους και τους λένε ότι είναι όμορφα. Αγαπούν όλα αυτά! Έτσι το κάνετε!

Απλά θυμηθείτε να είστε ωραίοι και δεν χρειάζεστε. Αν έχετε ξεχάσει να έχετε ισχυρά όρια, παρακαλούμε ξανά να διαβάσετε το πρώτο παράδειγμα!

3. Να είστε απόλυτα αυθεντικοί

Η εύρεση ανθρώπων που είναι 100% αληθινοί στον εαυτό τους στον σημερινό κόσμο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πολύ συχνά οι άνθρωποι βάζουν τα μέτωπα και κρατούν πίσω τα πράγματα, σαν να δρουν ανάλογα με το ποιοι είναι πραγματικά.

Νομίζουν ότι με το να παριστάνουν τέλεια όλη την ώρα, το πρόσωπο που ψάχνουν μέχρι σήμερα θα τους αρέσουν περισσότερο και πιστεύουν ότι είναι τέλειοι. Αυτό τελικά αναφλέγεται, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος, και η πρόσοψη τελικά καταρρέει.

Αυτό που έχει απομείνει είναι ένας άνδρας και ένα κορίτσι που πραγματικά δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και που ανακαλύπτουν πολύ αργότερα ότι πιθανότατα δεν θα έπρεπε να διαρκέσουν τόσο καιρό.

Αντ 'αυτού, η προσέγγισή σας πρέπει να είναι να είστε ο ίδιος όλη την ώρα. Με αυτό, εννοώ τον αληθινό και τον καλύτερο εαυτό σας. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε επιθυμίες που μπορεί να μην νομίζετε ότι της αρέσει. Μη φοβάστε να πείτε πράγματα που ίσως δεν θέλετε να ακούσετε. Μη φοβάστε να της δείξετε όλες τις ατέλειες και τις ευπάθειές σας.

Ένα άλλο μεγάλο παράδοξο στη ζωή είναι ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερο σεβασμό και αγάπη για εκείνους που είναι πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί μαζί τους, ακόμα κι αν αυτοί φαίνονται τρωτοί και αδύναμοι με αυτόν τον τρόπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες

Όταν πρόκειται για το ραντεβού μιας γυναίκας, η συνομιλία κυβερνά το έθνος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της αξίας...

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν όταν οι άνδρες αρχίζουν το σεξ

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν όταν οι άνδρες αρχίζουν το σεξ

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν όταν οι άνδρες αρχίζουν το σεξ

Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν απολαμβάνει να απορριφθεί. Σε όλη την ιστορία, ο άντρας έχει αναλάβει το ρόλο του διωκόμενου και οι...

Όσα θέλει μια γυναίκα στην αγάπη

Όσα θέλει μια γυναίκα στην αγάπη

Όσα θέλει μια γυναίκα στην αγάπη

Δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί η ανάγκη τη γυναίκας για αγάπη. Αυτό που λέγεται ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκες είναι απλά...

Ποιες γυναίκες αγαπούν οι άντρες;

Ποιες γυναίκες αγαπούν οι άντρες;

Ποιες γυναίκες αγαπούν οι άντρες;

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι αγαπητή, ποθητή, να είναι πειρασμός. Και πόσα χρήματα δεν ξοδεύονται σε προϊόντα ομορφιάς και ινστιτούτα...

Όσα Θέλει μια Γυναίκα!

Όσα Θέλει μια Γυναίκα!

Όσα Θέλει μια Γυναίκα!

Είναι πολλές οι απαιτήσεις που έχει η γυναίκα από έναν άντρα; Είναι τέλος πάντων τόσα πολλά, τόσο δύσκολα, ή τόσο τρέλα, αυτά που θέλει για...

Γυναικείος Πειρασμός!

Γυναικείος Πειρασμός!

Γυναικείος Πειρασμός!

Ποιος άντρας είναι πειρασμός για τις γυναίκες; Για ποιον λόγο μια γυναίκα θα παίξει κορώνα – γράμματα τη σχέση της; Σε τι δεν μπορεί να...