Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-5-2017
<p>Κριός

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε προσποίηση σήμερα, επειδή η φυσική σας ψυχραιμία είναι εντελώς ασταθής. Δεν χρειάζεστε καν παρέα, εκτός αν το θέλετε, αφού έχετε ήδη τη δική σας ευχαρίστηση. Αυτή μπορεί να είναι η ιδανική μέρα για να εργαστείτε ήσυχα για ένα έργο που έχετε ήδη ξεκινήσει. Όσο βαρετό μπορεί να ακούγεται, η σημερινή ενέργεια προσφέρεται για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, ειδικά εάν συνεπάγεται την τακτοποίηση των οικονομικών σας. Μερικοί ελιγμοί θα μπορούσαν να αποκαλύψουν μια προσοδοφόρα ευκαιρία. Μείνετε ανοιχτοί και σε καλές συμβουλές.

Ταύρος

Ξέρετε ότι πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους, αλλά πραγματικά - γιατί συμβιβασμός τώρα; Εσείς εστιάζεστε σε αυτό που θέλετε και άλλοι προσελκύονται από τη μαγνητική σας ενέργεια. Αυτό σας δίνει κάποιο περιθώριο για να διαφυλάξετε τους πόρους σας για κάτι άλλο. Στην πραγματικότητα, σήμερα μπορεί να είναι τόσο ικανοποιητική όσο θέλετε να είναι, επειδή η δική σας ενέργεια είναι ισχυρή και επικεντρωμένη, και είστε περιτριγυρισμένοι από πολλούς ανθρώπους που σας θαυμάζουν. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή μια σχέση. Προχωρήστε και πιέστε τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Αστείες, συγκινητικές στιγμές φαίνεται να αφθονούν σήμερα. Η ίδια η ζωή φαίνεται λίγο πιο εμπνευσμένη από το συνηθισμένο. Ή ίσως απλά συνδέεστε σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο από αυτό που συνήθως κάνετε - ή ακόμα και μαλακώνοντας λίγο. Εάν ναι, αυτό είναι καλό. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα διάλειμμα από την ευφυή συμπεριφορά. Μερικές φορές, λίγη καλή, παλιομοδίτικη ειλικρίνεια είναι ακριβώς ότι πρέπει. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι μια αποτελεσματική προσέγγιση και στις επιχειρηματικές συναλλαγές.

Καρκίνος

Σήμερα, μπορεί να χρησιμοποιήσετε ασυνείδητα άλλους ανθρώπους προς τους δικούς σας σκοπούς, αλλά κανείς δεν θα πειράζει. Πιστεύουν σε αυτό που δουλεύετε και εσείς. Επιπλέον, είναι εντυπωσιασμένοι από τη δημιουργική σας προσέγγιση και θέλουν να δουν πώς θα το κάνετε. Στηρίξτε τα ένστικτά σας τώρα, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν λάθος. Είστε χαλαροί και επικεντρωμένοι, που σας επιτρέπουν να πετύχετε κάτι σημαντικό. Θα μπορούσατε ακόμη να απομακρύνετε λίγο επιπλέον χρήματα στο τέλος της ημέρας.

Λέων

Έτσι θέλετε να κάνετε το σημερινό σας έργο μια μεγάλη επιτυχία και να διεκδικήσετε όλη τη δόξα για τον εαυτό σας. Αυτό είναι κατανοητό. Αλλά, πραγματικά - γιατί είστε τόσο σφιχτοί για αυτό; Ίσως γι 'αυτό άλλοι άνθρωποι δεν κινούνται όταν πιέζετε. Δεν καταλαβαίνουν τι προσπαθείτε να πετύχετε ή γιατί δεν τους επιτρέπετε να εμπλακούν πιο άμεσα. Μοιραστείτε το σχέδιο και αφήστε τους άλλους να έχουν λόγο σε αυτό το όλο θέμα. Συχνά, η συνεργασία είναι πιο έξυπνη από το να παίζεις τον δεσποτικό ηγεμόνα.

Παρθένος

Προτιμάτε τη λογοτεχνική προσέγγιση της ζωής. Οι καλά επιλεγμένες λέξεις φαίνονται τόσο εκλεπτυσμένες και ένα όμορφα εκφραστικό άτομο. Σήμερα ο κόσμος φαίνεται γεμάτος με ποιητές και φιλοσόφους, τεχνίτες και δημιουργούς. Αλλά ίσως δεν είναι αυτοί, είστε εσείς. Είστε απλώς πιο βαθιά συντονισμένοι απ 'ό, τι συνήθως στον κόσμο γύρω σας, και πιο ευγενικοί στην τέχνη, την ομορφιά και την αλήθεια. Απλά θυμηθείτε να κρατάτε τα πάντα απλά και ειλικρινά.

Ζυγός

Αισθανθείτε πεισματάρης, αλλά δεν είναι καιρός να αποκρύψετε τα συναισθήματά σας ή να είστε παραπλανητικοί με οποιονδήποτε τρόπο. Αντ 'αυτού, να είστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με την ατζέντα σας. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν πού βρίσκεστε. Μπορεί να μην έχουν ιδέα για το πώς αισθάνεστε πραγματικά, έτσι ώστε να βάζετε τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας σε λέξεις είναι σημαντική. Κάποιος άλλος θα μπορούσε πραγματικά να επωφεληθεί από τη γνώση ότι αισθάνεστε τόσο πάθος για τα πράγματα.

Σκορπιός

Είναι καλό να έχετε πεποιθήσεις και η ισχυρή προοπτική και οι απόψεις σας είναι ένα μεγάλο μέρος του τι σας καθορίζει. Αλλά η ώθηση των απόψεών σας σε άλλους ανθρώπους δεν είναι πάντα η σωστή κίνηση, και αυτή είναι μία από αυτές τις στιγμές. Αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους αντί να τους απομακρύνετε με επιθετική συμπεριφορά εκφοβισμού. Ίσως δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέγατε. Αν το λέτε ξανά με έναν κανονικό, λογικό τόνο, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να ακούσουν αυτή τη φορά.

Τοξότης

Είστε ένας τυχοδιώκτης, και χρειάζεστε μια ευρεία ανοιχτή θέα για να αισθανθείτε πραγματικά ελεύθεροι. Αλλά τώρα, περιορίζετε τη δική σας άποψη. Το να είσαι στενόμυαλος θα εμποδίσει μόνο την πλοήγησή σου. Διαφορετικά, θα αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματα στην υγεία και την ευτυχία σας. Εάν δεν έχετε χαμογελάσει πολύ πρόσφατα ή αισθάνεστε κουρασμένοι και ληθαργικοί, θα ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε για κάποιο ζήτημα στη ζωή σας. Αποδεχτείτε το όπως είναι, όχι όπως θέλετε.

Αιγόκερως

Είστε μανούλα να θάβετε παλιές συναισθηματικές πληγές κάτω από ένα ήρεμο, πρακτικό εξωτερικό περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, η διατήρηση του προσώπου του παιχνιδιού είναι ένα από τα μοναδικά ταλέντα σας. Αλλά μερικές φορές, αισθάνεστε απελευθερωμένοι από αυτά τα παλιά, άβολα συναισθήματα. Σε ορισμένες στιγμές, δεν φαίνονται πια τόσο δύσκολα. Αυτός είναι ένας από εκείνους τους χρόνους, όταν μπορείτε να συγχωρείτε στο επίπεδο της καρδιάς και να προχωρήσετε για πάντα. Τι ανακούφιση! Ακόμα περισσότερο από αυτό, σας δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσετε στη ζωή σας με μια καθαρή καρδιά και συνείδηση.

Υδροχόος

Εντάξει, οι φίλοι και η οικογένειά σας γνωρίζουν ότι μπορείτε να είστε πεισματάρης. Αλλά σήμερα, είστε πέρα από την ανθεκτικότητα. Στην πραγματικότητα, για να το δηλώσετε ξεκάθαρα, είστε ξεκάθαρα κακοποιός και όποιος παίρνει στο δρόμο σας έχει καλύτερη προσοχή, ή θα τα μεταχειριστείτε σε μια πρόσδεση γλώσσας. Χμμ, ίσως αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσει, ακόμα κι αν είστε σε άσχημη διάθεση. Αντί να βλάψετε τα συναισθήματα των ανθρώπων ή να κάψετε τις γέφυρες, γυρίστε πίσω πριν κάποιος άλλος τραυματιστεί. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, επίσης.

Ιχθύς

Εάν αισθάνεστε μια ώθηση που έρχεται σήμερα, πιθανότατα θα κάνετε καλά να την ακολουθήσετε. Η αυθόρμητη συμπεριφορά μπορεί να σας ωφελήσει μόνο τώρα. Τα ένστικτά σας βουίζουν, οπότε δεν πρέπει να σας οδηγήσουν λάθος. Και όλοι παρατήρησαν τη γλυκιά, ζυμωμένη φύση σας. Οι άνθρωποι πιθανότατα πρόκειται να σας βοηθήσουν, ή απλώς να σας συναντήσουν. Ο καθένας θέλει λίγα από σας να τα τρίψετε. Και γιατί δεν θα μπορούσαν; Για μια σύντομη στιγμή, είναι σαν να οδηγείτε μια πραγματικά γοητευμένη ζωή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-7-2017

Κριός Οι εταιρικές σχέσεις επισημαίνονται σήμερα. Είστε ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, αλλά η σημερινή επιρροή σας ωθεί να κάνετε το...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Κριός Έχετε το θάρρος και την ενέργεια που χρειάζεστε για να ενεργείτε για μεγάλες ιδέες. Και σήμερα, αυτές οι μεγάλες ιδέες έρχονται...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Κριός Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που...