Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-5-2017
<p>Κριός

Αυτή η μέρα μπορεί να αποδειχθεί ένα σημείο καμπής στη σχέση σας. Μπορείτε να αρχίσετε ξαφνικά να βλέπετε κάποιον κοντά σας σε ένα νέο φως και αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να λάβετε τη σωστή απόφαση σχετικά με την κατεύθυνση αυτής της σχέσης. Τώρα θα είστε σε θέση να κόψετε το νεκρό ξύλο και να επικεντρωθείτε σε εκείνες τις σχέσεις που μπορεί πραγματικά σας κάνουν ευτυχισμένους.

Ταύρος

Πρέπει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, εάν δεν ανακαλύψετε κάποιον άλλο ενδιαφέρον, η σχέση σας θα φτάσει ξανά στο ίδιο βαρετό επίπεδο! Πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας από μέσα για να επιφέρετε μια μεγάλη αλλαγή στην αγάπη σας! Δεν έχετε ιδέα για το πόσο συναρπαστικά πράγματα μπορούν να γίνουν αν τα δείτε διαφορετικά!

Δίδυμοι

Κάποιο ακαταμάχητο άτομο είναι κοντά σας. Ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να φτάσετε μέχρι την καρδιά του όμως. Μην απογοητευτείτε, οι προσπάθειές σας να βρείτε μια θέση στην καρδιά του θα πάεικαλά! Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται να είναι ανυπόφορα, αλλά η αγάπη μπορεί να σιγοβράζει στο παρασκήνιο και μπορεί να βρεθείτε σε μια αγάπη μοιραία πολύ σύντομα.

Καρκίνος

Η λήψη αποφάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι η έμφυτη ικανότητά σας, αλλά μπορείτε να το κάνετε αυτή τη φορά! Το να κάνετε τη σωστή επιλογή είναι τόσο εύκολη όσο ακολουθείτε την καρδιά σας! Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε ερωτική επιτυχία είναι να κοιτάξετε προς εκείνον που είναι πλούσιος στην καρδιά και να αποκρυπτογραφήσετε το μηνύματά του.  

Λέων

Διατηρήστε ένα θετικό πνεύμα ακόμη και αν η τρέχουσα σχέση σας δεν λειτουργεί. Ο σύντροφός σας δεν παλινδρομεί στα ίδια αισθήματα όπως εσείς. Είναι καιρός να προχωρήσετε με χαρά, χωρίς να πληγωθεί κανείς. Γνωρίστε νέους ανθρώπους. Με τη θετική στάση σας, ίσως βρείτε κάποιον ακριβώς απέναντι σας. Οι εκπλήξεις σας περιμένουν. Να είστε ταπεινοί και ευγενείς.

Παρθένος

Είστε αναγκασμένοι να είστε πιο λογικοί και να αμφισβητείτε στις σχέσεις σας σήμερα! Η ορθολογική συμπεριφορά με το σωστό άτομο μπορεί να είναι μια μεγάλη απενεργοποίηση συναισθημάτων όμως και η ημέρα μπορεί να φαίνεται να είναι μια αποτυχία που διαφορετικά θα ήταν ανυπόφορη! Εξερευνήστε το αισθησιασμό μέσα στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας.

Ζυγός

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο μέτωπο της σχέσης σήμερα. Ορισμένα περιστατικά ή πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα κίνητρα πίσω από τις αινιγματικές ενέργειες του συντρόφου σας την περασμένη εβδομάδα και θα μπορείτε να αξιολογήσετε τη σχέση σας υπό το φως αυτών των πληροφοριών. Είναι σκόπιμο να προχωρήσετε με προσοχή.

Σκορπιός

Υπάρχει ένα τρίτο άτομο που θα προσπαθήσει να παρεμβαίνει στην αγάπη σας σήμερα. Εξαρτάται από σας αν θα το επιτρέψετε. Αν ακούσετε τι έχει να πει και επηρεάζεστε από αυτό, η σχέση σας μπορεί να χτυπήσει ένα μάλλον βραχώδες έδαφος. Από την άλλη πλευρά, η αποτροπή γνώμης σε έναν ξένο μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της σχέσης σας.

Τοξότης

Να περιμένετε μια μεγάλη έκπληξη από τον σύντροφό σας. Αναμείνετε υπερβολικές χειρονομίες ή ακριβά δώρα και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψετε ξανά την αγάπη σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε σε απίθανες περιοχές, ένα συνταρακτικό άτομο. Οι πιθανότητες είναι ότι θα βρείτε μια εκπληκτική σχέση σε κάποιο μέρος όπου ποτέ δεν σκέφτεστε να κοιτάξετε.

Αιγόκερως

Ο χρόνος είναι σωστός για να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην οικογένειά σας. Οι δραστηριότητες των παιδιών μπορεί να σας καταλάβουν όλη την ημέρα. Μπορεί να παρακολουθήσετε ένα ρεσιτάλ ή ένα παιχνίδι όπου συμμετέχει το παιδί σας. Μπορεί επίσης να επισκεφθείτε τους γονείς σας ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε αυτούς, αν ζουν μακριά. Οι πλησιέστεροι συγγενείς σας θα εκτιμήσουν κάθε μικρή, αλλά προσεκτική χειρονομία που φροντίζετε να κάνετε.

Υδροχόος

Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες καλές ειδήσεις από τον σύντροφό σας ή ίσως να έχετε ένα πολύ καλό δώρο από αυτόν σήμερα. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συναντήσετε αυτόν τον ξεχωριστό κάποιον που μπορεί να δημιουργήσει μια σημαντική διαφορά στη ζωή σας. Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό και θα δείτε την αγάπη να ανθίζει σε απροσδόκητα μέρη.

Ιχθείς

Είναι απαραίτητο να επιβραδύνετε τη ρομαντική ζωή σας. Έχετε το κάθε συναίσθημα σε υψηλό βαθμό έντασης, αλλά δεν είναι δυνατό να το διατηρήσετε αυτό. Χρειάζεται να πάρετε τα πράγματα αργά σήμερα. Αντικαταστήστε το πάθος με το ρομαντισμό και το παλιομοδίτικο ταξίδι, ακόμα κι αν το μυαλό σας καθοδηγεί να τα πάτε όλα μαζί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε μέσα σε σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Κριός Η επιρροή των όψεων που πρόκειται να σας προκαλέσουν κάποιον επιπλέον εκνευρισμό δεν έχει περάσει ακόμα. Καλείστε λοιπόν να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Κριός Μπορείτε τώρα να δείτε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα και είσαστε σε μία πολύ καλύτερη θέση έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις. Φέρεστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017

Κριός Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι λίγο παραμελημένη λόγω του πολυάσχολου χρονοδιαγράμματος σας. Πρέπει πραγματικά να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Κριός Η αναίρεση του παρελθόντος απαιτεί χρόνο και οι σχέσεις σας θα είναι εντάξει, αν εσείς παίρνετε το χρόνο να προβληματιστείτε και...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...