Τρόποι που χάνετε το σεβασμό ενός άντρα

Τρόποι που χάνετε το σεβασμό ενός άντρα
<p>Στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη, κοιτάζω στα μάτια μου και επαναλαμβάνω: "Είμαι βραβείο. Είμαι βραβείο. Είμαι ένα βραβείο ", ελπίζοντας από τα λόγια να κορεσθείτε στην ύπαρξή σας και να τα αισθανθείτε και να τα αναπνεύσετε στις εμπειρίες των ραντεβού στους άντρες.

Είχα σύνδρομο εξομάλυνσης.

Θα μπορούσα να πιάσω έναν άντρα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά θα έχανα το ενδιαφέρον μακροπρόθεσμα επειδή ήθελε μόνο σεξ. Ήμουν ανίδεα για το τι έκανα λάθος ή τι προκαλούσε αυτό το αέναο πρότυπο.

Στην προσωπική μου προσπάθεια να ξεφύγω από αυτό, ανακάλυψα μερικές συμπεριφορές που υποσυνείδητα με έκανε αυτό που τον έκανε να χάσει το σεβασμό του για μένα.

Η δυσλειτουργία μου που χρονολογείται δεν είχε ποτέ διατυπωθεί τόσο αυστηρά.

Το ανθυγιεινό πρότυπο και οι συμπεριφορές μου που τον έσπρωξαν και όλα τα άλλα παιδιά μακριά προέκυψαν από μια τεράστια αλήθεια: Υποσυνείδητα έψαχνα για αυτοπεποίθηση σε έναν άνθρωπο.

Όταν επιδιώκουμε την προσωπική μας αξία από άλλους ανθρώπους, σκύβουμε προς τα πίσω για να ευχαριστήσουμε και να θυσιάσουμε τις δικές μας αξίες και ανάγκες στη διαδικασία.

Εδώ είναι τρία πράγματα που έκανα που μείωσαν το σεβασμό του τυπικού ανθρώπου:

1. Είσαι πολύ διαθέσιμη.

Οι άντρες και οι γυναίκες τείνουν να εκτιμούν ανθρώπους που δεν είναι εύκολα προσβάσιμοι. Γιατί? Μπορεί να είναι συναρπαστικό να έχουμε αυτή την πρόκληση της επιδίωξης, και είναι απλή εξελικτική βιολογία να θέλει αυτό που είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Ένας άνθρωπος θα εκτιμήσει τη γυναίκα που στηρίζεται για τον εαυτό της και που τον κάνει να εργάζεται για τη δέσμευσή της.

Όταν ακυρώνουμε τα σχέδια με τους φίλους μας ή είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε στις κλήσεις ή στα κείμενα, είμαστε πολύ βολικοί για να έχουμε πρόσβαση.

Όταν μια γυναίκα είναι πολύ διαθέσιμη, στέλνει ένα μήνυμα ότι η αξία της εξαρτάται από αυτόν και τίποτα άλλο.

2. Ανώτατη αποζημίωση για να τον ευχαριστήσω.

Όταν μια γυναίκα θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει έναν άντρα, πάντα πηγαίνει όπου πηγαίνει ή κάνει ό, τι θέλει να κάνει, δείχνει ότι έχει 100 τοις εκατό της κράτησης.

Στην κοινωνία μας, μας διδάσκουν να μαντέψουμε την έγκριση κάποιου άλλου με την παρακίνηση για κάθε κλήση του, αλλά ένας άνθρωπος θα δει αυτή τη συμπεριφορά καθώς δεν εκτιμάτε τον εαυτό σας.

Ένας καλός συνεργάτης θα σεβαστεί κάποιον που είναι σίγουρος και ανεξάρτητος στοχαστής. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες, θα κερδίσεις τον σεβασμό του.

3. Δίνοντάς του την καρδιά σου πολύ γρήγορα.

Είναι εύκολο να παίρνεις κάτι ως δεδομένο όταν δεν υπάρχει καμία δουλειά για να το πάρει.

Θυμάστε το πρώτο σας αυτοκίνητο ως έφηβο; Εάν τα κλειδιά σας τα έδωσαν οι γονείς σας, οι πιθανότητες είναι να το φροντίζατε πολύ καλά. Αλλά αν πρέπει να εργαστείτε και να πάρετε ένα αυτοκίνητο μόνος σας, γίνεται το μωρό σας. Η προσπάθεια που χρειάστηκε για να το κερδίσετε προσθέτει αξία.

Δεν είναι τόσο διαφορετικό στις σχέσεις. Εάν παίζετε πιο δύσκολα, θα γίνετε ένα βραβείο. Αλλά αν δεν ενεργείς σαν να έχεις αξία, δεν πρόκειται να σε αντιμετωπίσει σαν να έχεις.

Το σύνδρομο των θυρεοειδών επηρεάζει πολλούς άνδρες και γυναίκες που υποσυνείδητα κάνουν πράγματα που χάνουν το σεβασμό των άλλων.

Αν παίρνετε την αξία σας από το ποιος είστε, αναγνωρίστε ότι ο μόνος που μπορεί να γεμίσει αυτό το κενό είστε εσείς.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πώς να χάσεις μια γυναίκα

Πώς να χάσεις μια γυναίκα

Πώς να χάσεις μια γυναίκα

Υπάρχουν αλάνθαστοι τρόποι για να φύγει από το πλάι ενός άντρα μια γυναίκα, όσο ερωτευμένη κι αν είναι! Και γιατί να δώσουμε ένα οδηγό...

Ποιες γυναίκες αγαπούν οι άντρες;

Ποιες γυναίκες αγαπούν οι άντρες;

Ποιες γυναίκες αγαπούν οι άντρες;

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι αγαπητή, ποθητή, να είναι πειρασμός. Και πόσα χρήματα δεν ξοδεύονται σε προϊόντα ομορφιάς και ινστιτούτα...

Νάρκισσος Άντρας: Μεγάλη Παγίδα

Νάρκισσος Άντρας: Μεγάλη Παγίδα

Νάρκισσος Άντρας: Μεγάλη Παγίδα

Μια από τις μεγαλύτερες παγίδες σε μια σχέση είναι να βρεθεί η γυναίκα με έναν άντρα νάρκισσο. Όχι ότι δεν υπάρχουν νάρκισσοι γυναίκες –...

Άντρας: Τι τον τραβάει!

Άντρας: Τι τον τραβάει!

Άντρας: Τι τον τραβάει!

Ποιο είναι το μυστικό του άντρα; Τι είναι αυτό που βλέπει πάνω σε μια γυναίκα και ξετρελαίνεται; Τι κοιτάζει πρώτα, ποια είναι τα...

Πως κατακτάς έναν ώριμο άντρα!

     Πως κατακτάς έναν ώριμο άντρα!

Πως κατακτάς έναν ώριμο άντρα!

Είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα πιο ώριμο από εσένα; Είσαι ερωτευμένη με κάποιον που σου φαίνεται απλησίαστος; Νιώθεις ότι η εμπειρία σου...

Αντρικά Μυστικά!

 Αντρικά Μυστικά!

Αντρικά Μυστικά!

Ποια είναι τα μυστικά των αντρών; Τι θέλουν από μια γυναίκα; Είναι τελικά τόσο δύσκολοι όσο νομίζεις; Είναι τόσο απρόσιτοι; Η μήπως...