Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017
<p>Κριός

Είναι μια μεγάλη ημέρα για εσάς, και μια που θα μπορούσατε να σταθείτε σε μακρά μεταφορά εάν παίζετε τις κάρτες σας σωστά. Η Σελήνη στον Ταύρο στο δεύτερο οίκο των χρημάτων σας δημιουργεί μια νέα αρχή για σας σχετικά με τα οικονομικά σας. Κάνετε σήμερα πρακτικά βήματα που σφραγίζουν τη συμφωνία, για να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον. Σήμερα είναι μια μέρα όπου ο σχεδιασμός και η στρατηγική ευνοούνται κατά τη δράση. Ακολουθήστε αυτή τη διαίσθηση.

Ταύρος

Είναι μια καινούρια ημέρα για εσάς, και αυτό που θα μπορούσε να θέσει το σκηνικό για κάποιες πολύ συναρπαστικές νέες αρχές. Η σημερινή Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται στο πυκνό της ζώνης της Νέας Σελήνης και είναι η ενέργεια που θα μπορούσε να θέσει τη σκηνή για ένα νέο κεφάλαιο. Κάνε κάτι σήμερα, που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά για το ποιος είσαι σαν άνθρωπος. Η Νέα Σελήνη στον Δίδυμο θα σας αποκαλύψει σήμερα πληροφορίες που θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Είναι ένας μεγάλος κύκλος τελειωμάτων για σας, με τη Σελήνη στον Ταύρο στο δωδέκατο οίκο σας των τελειωμάτων. Αυτή η Σελήνη γίνεται αύριο η Νέα Σελήνη σας και σας προσφέρεται μια νέα πλάκα από το Σύμπαν. Είναι μια ήσυχη ημέρα αντανάκλασης για εσάς, καθώς αναλογιστείτε το επόμενο κεφάλαιο. Μπορείτε να κάνετε κάποια κέρδη υπέρ σας σήμερα, ακολουθώντας το ένστικτό σας και κάνοντας κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια. Να είστε πρακτικοί και ρεαλιστικοί, για την εκδήλωση της νέας σελήνης αυτής της εβδομάδας στο σημάδι σας.

Καρκίνος

Ομάδες και συνδέσεις είναι όπου είναι για εσάς, όταν πρόκειται να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σημερινή Σελήνη στον Ταύρο, η οποία είναι στη μέση μιας εκδήλωσης ζώνης Νέα Σελήνη. Ακολουθήστε την καρδιά σας εδώ, αλλά να είναι πρακτική και ρεαλιστική. Η σύνδεση με τους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε κάποια αληθινά όνειρα σήμερα ή τουλάχιστον να φυτέψετε τους σπόρους των προθέσεων για να αναπτυχθούν αυτές οι σπόροι και να γονιμοποιηθούν σε κάτι όμορφο.

Λέων

Σήμερα αισθάνεσαι πολλή ενέργεια, και είσαι τόσο έτοιμος για ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο. Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα είναι μέρος ενός γεγονότος της Νέας Σελήνης αυτή την εβδομάδα και εμφανίζεται σήμερα στο δέκατο οίκο της δημόσιας εικόνας. Αισθάνεστε κι εσείς να δημιουργείτε τη μοίρα σας τώρα, από τη ενέργεια της Νέας Σελήνης είναι η ευκαιρία. Οι νέες αρχές είναι τόσο δυνατές σήμερα. Εκδηλώσεις ευκαιρίας συμβαίνουν σήμερα που θα μπορούσαν να θέσουν το στάδιο για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας.

Παρθένος

Είναι μια μέρα για τα συμβάντα σήμερα, και κοιτάζετε τον κόσμο για απαντήσεις. Εάν η κατάσταση στον κόσμο φαίνεται ζοφερή σήμερα, ή στον κόσμο σας, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας κάτω από τη Σελήνη σε άλλα Earth Sign Taurus. Είναι μια Σελήνη που πέφτει στη μέση μιας ζώνης Νέα Σελήνη. Να είστε ρεαλιστές, κάτι που είναι εύκολο για σας.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει σήμερα τον οίκο σας από κοινούς πόρους, δίνοντάς σας περισσότερες πληροφορίες για τα μυστικά ή τους κοινούς πόρους. Αυτή η Σελήνη πέφτει μια μέρα πριν από την αυριανή εκδήλωση της Νέας Σελήνης, και αυτή είναι ισχυρή ενέργεια σήμερα. Μοιραστείτε τη συμπόνια σας με τον κόσμο σήμερα, και τα θαύματα σας περιμένουν.

Σκορπιός

Είναι μια μαγική μέρα για σένα, καθώς το αντίθετο σημάδι του Ταύρου έχει ένα γεγονός για τη Σελήνη που είναι μια μέρα πριν από τη Νέα Σελήνη. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στο έβδομο οίκο των σχέσεών σας. Οι συμπράξεις και ο ρομαντισμός ευνοούνται σήμερα, και είστε στη ζώνη για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Θα μπορούσε να είναι μια νέα σχέση, ή θα μπορούσε να είναι μόνο ένα νέο στάδιο. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και τα σημάδια γύρω σας σήμερα, και θα δείτε την επιτυχία.

Τοξότης

Έχετε τη Σελήνη στον Ταύρο στο έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας και δομής, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στο μέτωπο εργασίας ή στα καθημερινά σας θέματα. Ενδέχεται επίσης να δείτε κάποιες αλλαγές σε θέματα υγείας. Αλλά δεν θέτετε μόνο τα παλιά πράγματα πίσω σας σήμερα, εργάζεστε σταθερά για κάποιες νέες αρχές καθώς προετοιμάζετε για το αυριανό γεγονός Νέα Σελήνη. Κάνετε το πολυάσχολο έργο που πρέπει να κάνετε σήμερα, αλλά μην φοβάστε να φυτέψετε κάποια όνειρα σήμερα.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ανοιχτοί και φανταχτεροί σήμερα, καθώς το γεγονός της Σελήνης συμβαίνει μια μέρα πριν από τη Νέα Σελήνη. Αυτή η διαμετακόμιση συμβαίνει στο πέμπτο οίκο του παιχνιδιού σας, γι 'αυτό φοβάστε να απολαύσετε κάποια ενέργεια όταν πρόκειται για απολαύσεις και διασκέδαση. Φυτέψτε μερικούς αστερισμούς από τις αρχές του σήμερα! Άνθρωποι στρέφονται για εσάς και σήμερα, και ένα κεφάλαιο για ένα μεγάλο ζήτημα μπορεί να κλείσει σήμερα, προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Είναι ένα γεγονός μεγάλης Σελήνης σήμερα, που συμβαίνει στον οίκο σας και την οικογένειά σας. Η Σελήνη στον Ταύρο συνεχίζεται σήμερα στο τέταρτο οίκο των ριζών και των θεμελίων σας και είναι μια μέρα πριν από τη Νέα Σελήνη του αύριο. Το μυαλό και η ψυχή σας είναι πάνω στα πράγματα και στους ανθρώπους που σημαίνουν περισσότερα. Θα μπορούσατε να κλείσετε μερικά κεφάλαια και να ανοίξετε μερικά συναρπαστικά, αν ακολουθήσετε την καρδιά και την ενέργεια σας. Είναι όλα σχετικά με τη φύτευση σπόρων προς σπορά και τη λήψη αποφάσεων για τις αρχές που θέλετε.

Ιχθύς

Είναι μια ημέρα της νέας Σελήνης σήμερα, καθώς το σημερινό Ταύρος Σελήνης λειτουργεί στον τομέα επικοινωνίας σας μια ημέρα πριν από την επίσημη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Αυτό το συμβάν συμβαίνει στον οίκο της επικοινωνίας σας, δίνοντάς σας κάποια επιπλέον ενέργεια για να προχωρήσετε μετά από μακροπρόθεσμους στόχους, με μια ειδική δύναμη επικοινωνίας σήμερα. Θα λάβετε πληροφορίες που ξεκινούν για σας νέες ιδέες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Κριός Σήμερα η Σελήνη των Δίδυμων στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας και θα μπορούσε να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Κριός Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον αέρα σήμερα. Η μόνη σας προσοχή σήμερα είναι να μην πάρετε αυτήν την εμπιστοσύνη πάρα πολύ μακριά,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Κριός Έχετε μια στάση διαβόλου σήμερα και είναι πολύ συναρπαστική και ελκυστική για όποιον ξοδεύετε χρόνο μαζί του. Η ζωή είναι ένα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Κριός Σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια που αρχίζει, καθώς η ενέργεια της Νέας Σελήνης αρχίζει σήμερα. Η Νέα Σελήνη δεν θα...