Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-5-2017
<p>Κριός

Επωφεληθείτε από την ομαλή, μαγνητική ενέργεια γύρω από τον εαυτό σας με τους άλλους ανθρώπους. Μέχρι τις 4 Ιουνίου, ο Άρης σας φέρνει τη θερμότητα, αλλά και μια τάση "αδρανοποίησης" στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής σας – αν θέλετε μια επανασύνδεση μην εκθέτετε τα σχέδιά σας σε όλους.

Ταύρος

Η ιδιωτικότητα και η ανάκτηση του προσωπικού σας είναι το επίκεντρο της ημέρας. Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα πνευματικός κύκλος για σας - μια στιγμή που ανανεώνετε την ενέργειά σας και εξετάζετε τι είναι σημαντικό στον έρωτα για εσάς και ποια πράγματα έχουν τρέξει στη φυσική τους πορεία.

Δίδυμοι

Οι τρόποι σας, και η εμφάνισή σας και τα όσα θέλετε είναι το επίκεντρο. Αυτός ο κύκλος είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει μια μεγάλη ώθηση της ενέργειας και το μερίδιο προσοχής που δικαιούστε από κάποιον πρώην σύντροφο μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη. Μέχρι τις 6 Ιουνίου, με τον αστεροειδή Έρωτα στο δεύτερο ηλιακό σπίτι σας, αισθάνεστε σέξι με γήινο τρόπο.

Καρκίνος

Θα μπορέσετε να προσπαθήσετε μια επανασύνδεση μόνον όταν αισθάνεστε ασφαλείς, έτοιμοι και άνετοι. Η ασφάλεια σας επιστρέφει όμως τώρα και οι άλλοι θα βρουν την ισχυρή σας αξιοπιστία εξαιρετικά γοητευτική. Αν και η Νέα Σελήνη στις 25 μιλάει για νέους έρωτες, και η επανασύνδεση μπορεί να είναι κάτι εντελώς νέο.

Λέων

Μπορεί να είστε διατεθειμένοι να έχετε περισσότερη σeξουαλική κτητικότητα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και η "αυτο-αγάπη" θα μπορούσε να αυξηθεί μαζί με μια μεγαλύτερη ώθηση για σωματική ικανοποίηση των σeξουαλικών σας αναγκών. Προς το παρόν, η ερωτική πολυπλοκότητα δεν είναι τόσο ελκυστική. Η φύση σας έχει τις ρίζες της στις αισθήσεις και αυτό σημαίνει ότι μια επανασύνδεση δεν είναι πλατωνικό θέμα.

Παρθένος

Είστε ελκυστικότεροι όταν δείξετε την υπεύθυνη, διαχειριστική, φιλόδοξη και σταθερή πλευρά σας κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Το να έχετε ένα σταθερό και αξιόπιστο ερωτικό σύντροφο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για εσάς τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι είστε πρόθυμοι για συμβιβασμούς.

Ζυγός

Μην τηλεφωνείτε σε πρώην συντρόφους συνεχώς! Η αγάπη μπορεί να βρεθεί στην δουλειά, ή οι ερωτικές αναμονές μπορεί να είναι στο παιχνίδι. Η κοινωνικοποίηση και η δημιουργία φιλικών επαφών στην εργασία μπορεί να συμβάλει στην τόνωση της καριέρας σας, εξάλλου. Η συνεργασία σας ωφελεί επαγγελματικά και ενισχύει τη φήμη σας, ξεκολλήστε από τις ερωτικές εμμονές.

Σκορπιός

Έχετε κρατήσει τα πράγματα στον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας τον σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τα μυστικά σας και τους φόβους σας, αν υπάρχουν. Ο σύντροφός σας πιστεύει στην κοινή ζωή σας και θα εκτιμήσει τη φύση των αποκαλύψεών σας.

Τοξότης

Παρακολουθώντας ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός είναι δυνατό τώρα να συναντήσετε έναν πρώην σύντροφο. Μια ρομαντική ή ευεργετική φιλία που αρχίζει ως επιχειρηματική σύνδεση θα μπορούσε να είναι μέρος της εικόνας, όμως, οπότε μην ταραχτείτε. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ότι αγαπάτε ιδιαίτερα αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή σε επαγγελματικό επίπεδο και ότι ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

Αιγόκερως

Η τάση να τραβήξετε την προσοχή ή να χρησιμοποιήσετε έμμεσες μεθόδους για να πάρετε από αυτό από έναν πρώην σύντροφο που θέλετε είναι ισχυρή κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Η σeξουαλική σας ενέργεια μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, να εξυπηρετεί ή να καταστείλει, ανάλογα με τη φύση σας και τις τρέχουσες συνθήκες ζωής.

Υδροχόος

Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός κύκλος για σας - μια στιγμή που ανανεώνετε την ενέργειά σας και εξετάζετε ποιες σχέσεις είναι σημαντικές για εσάς και ποια πράγματα πρέπει να πετάξετε. Μέχρι τις 6 Ιουνίου, με τον Έρωτα να ταξιδεύει στον καρμικό για εσάς Καρκίνο, μπορεί να είναι μια εξαιρετική περίοδος συνολικά για τον ρομαντισμό και την σeξουαλικότητα.

Ιχθείς

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ερωτική εκπλήρωση ενός ονείρου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κατακτήσετε όποιον θέλετε. Προς το παρόν είστε εσείς που πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, οι άλλοι θα ακολουθήσουν αυτό που εσείς θέλετε και ποθείτε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Κριός Είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση πως η διατήρηση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο σήμερα να μην κάνεις κάποια κίνηση για συνάντηση με πρώην σύντροφο, μιας και υπάρχει μια μάλλον αρνητική...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Κριός Υπάρχει μια τόσο καλή πλανητική ενέργεια από τον Άρη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, την Σελήνη, που μπορείς να δοκιμάσεις οπωσδήποτε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2017

Η ενέργεια της μαινόμενης και παντοδύναμης Σελήνης στον Καρκίνο είναι τόσο ισχυρή, που δεν υπάρχει μέση λύση στον έρωτα και ειδικά στην...