Είμαι ο Μπάτμαν. Είσαι ο Ρόμπιν.

Είμαι ο Μπάτμαν. Είσαι ο Ρόμπιν.
<p>Είχα μια εισροή από αναγνώστες και πελάτες πρόσφατα που συνάντησαν τελικά τον άνθρωπο των ονείρων τους και ευτυχώς ζευγάρωσαν, μόνο που απογοητεύτηκαν στο κρεβάτι.

Είναι ενθουσιασμένοι που έχουν τον κ. Σωστό στη ζωή τους, αλλά χάνουν στα σεξουαλικά σκαμπανεβάσματα και την περιπέτεια της single ζωής τους.

Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ κοινό φαινόμενο.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί μερικές φορές να εντοπιστεί σε κάποιον που έχει προβλήματα οικειότητας λόγω ψυχολογικών τραυμάτων από το παρελθόν ή δυσκολίες προσκόλλησης.

Αυτό συμβαίνει συχνά και με τους άνδρες που έχουν μια ιστορία ανώνυμων σεξουαλικών συναντήσεων με μη-συνημμένες νοοτροπίες, καθώς είναι προετοιμασμένοι για τη σεξουαλική επιδίωξη και την κατάκτηση που ενισχύεται με κάθε νέο άντρα με τον οποίο έχουν σεξ.

Είναι επίσης συνηθισμένο με εκείνους τους άνδρες των οποίων τα ερωτικά πρότυπα χρεώνονται από το παιχνίδι σεξουαλικού ρόλου (δηλαδή Batman / Robin, γιατρός / ασθενής, μπαμπά / γιος κ.λπ.), όπου κυριαρχεί η σεξουαλική τους ζωή παίζοντας αυτούς τους ρόλους.

Αυτές είναι μερικές εξηγήσεις.

Το πρόβλημα με αυτούς τους πιθανούς αιτιώδεις παράγοντες είναι ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για τη ζωή σας στα ραντεβού. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Στην περίπτωση ανδρών με ιστορικό μη δεσμευτικού σεξ και στάσεων μιας νύχτας, ο απώτερος στόχος του φύλου αποκλίνει από τη συναισθηματική σύνδεση και την οικειότητα και τείνει να επικεντρώνεται περισσότερο στην απογείωση και τη μετακίνηση.

Μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει το σκοπό της εξάλειψης της μοναξιάς, της φυσικής επαφής ή της ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης. Μερικές φορές μπορεί να προκύψει σεξουαλική εξάρτηση.

Το σεξ γίνεται περισσότερο για τους μηχανικούς και τα δευτερεύοντα κέρδη που βιώνουν απ 'ό, τι για τη συγχώνευση με έναν σύντροφο ψυχής και αυτό μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να σκληρυνθεί σε όλη την εμπειρία της σεξουαλικής οικειότητας, χωρίς να ξέρει πώς να το χειριστεί όταν το αντιμετωπίζει.

Για εκείνους των οποίων η σεξουαλικότητα φαίνεται πιο προσανατολισμένη γύρω από το παιχνίδι ρόλων ή κουνιστό φετίχ, τα ραντεβού και η οικειότητα μπορεί επίσης να επηρεαστεί αρνητικά.

Αυτό συμβαίνει επειδή το φύλο γίνεται για να παίξει ένα χαρακτήρα και οι εμπλεκόμενοι εταίροι συμπεριφέρονται από ένα σενάριο.

Δεν έχετε αναγκαστικά μια οικεία εμπειρία με τον εραστή σας επειδή δεν ζείτε τη στιγμή του εδώ και τώρα. Βρίσκεστε σε κατάσταση χαρακτήρων (δηλ. "Ναι, μπαμπά, θέλεις να το κάνω τώρα;")

Οι ρόλοι τείνουν να προκαλέσουν αποσύνδεση από τη συναισθηματική σύνδεση υπέρ του παιχνιδιού αυτών των ρόλων. Με την πάροδο του χρόνου, ο κίνδυνος είναι ένα άτομο μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορεί να πάρει μόνο ενεργοποιημένος από το ρόλο ρόλων και όχι από το σεξ ή οικείο έρωτα.

Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με τις πραγματικές σχέσεις, για παράδειγμα.

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις, όπως ο δάσκαλος / σκλάβος, του οποίου ο τρόπος ζωής περιστρέφεται γύρω από αυτή τη δυναμική, όχι μόνο σεξουαλικά αλλά με κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής τους.

Επειδή και οι δύο εταίροι είναι πρόθυμοι συμμετέχοντες και αντλούν την ταυτότητά τους από αυτόν τον τρόπο ζωής, η οικειότητα μπορεί ακόμα να είναι συνυφασμένη και τείνει να μην παρεμβαίνει στη συναισθηματική σύνδεση.

"Αργότερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σέξι συμπληρώματα ως ενισχυτικά σε μια σχέση με τον κ. Σωστό".

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Είμαι Άντρας και το Κέφι σου θα Κάνω

Είμαι Άντρας και το Κέφι σου θα Κάνω

Είμαι Άντρας και το Κέφι σου θα Κάνω

Ψάχνεις για καιρό να βρεις κάτι το τέλειο. Πέφτεις στην κλασική παγίδα του στυλ: "Βρε, μήπως είμαι υπερβολικά απαιτητικός;" Δεν...

Introverts: Πώς να Κερδίσεις τους Αξιαγάπητους Εσωστρεφείς

Introverts: Πώς να Κερδίσεις τους Αξιαγάπητους Εσωστρεφείς

Introverts: Πώς να Κερδίσεις τους Αξιαγάπητους Εσωστρεφείς

Είσαι σε κάποιο κλαμπ, μπαράκι, ή οποιοδήποτε κουλτουρομάγαζο τέλος πάντων με την παρέα σου. Ως κλασικά καφράκια που είστε, παίζετε smash or...

Δεν υπάρχει σεξ χωρίς τρίο

Δεν υπάρχει σεξ χωρίς τρίο

Δεν υπάρχει σεξ χωρίς τρίο

Περίπου 8 μήνες πριν, ο συνεργάτης μου και εγώ αρχίσαμε να συναντάμε άλλους άντρες για σεξουαλικές επαφές, με τη συμφωνία ότι θα το κάναμε...

Η καλύτερη συμβουλή για "Ζευγάρια"

Η καλύτερη συμβουλή για

Η καλύτερη συμβουλή για "Ζευγάρια"

Ως συνεργάτες σε μια αφοσιωμένη σχέση, θα είναι σημαντικό να καλλιεργήσετε μια υγιή σεξουαλική ζωή μαζί που θα διαρκέσει την δοκιμασία...

Η καλύτερη συμβουλή για το Φιλικό Κουμπί

Η καλύτερη συμβουλή για το Φιλικό Κουμπί

Η καλύτερη συμβουλή για το Φιλικό Κουμπί

Ως δέκτης στη σεξουαλική διείσδυση, ο πυθμένας έχει πολλή δύναμη για να ελέγξει την κατεύθυνση της σεξουαλικής εμπειρίας. Επωφεληθείτε...

Επιστημονική έρευνα: εάν είναι ομοφυλόφιλος

Επιστημονική έρευνα: εάν είναι ομοφυλόφιλος

Επιστημονική έρευνα: εάν είναι ομοφυλόφιλος

Υπήρξαν πολλές επιστημονικές μελέτες έρευνας για να μελετήσουν αυτό το πολύ καυτό θέμα. Εδώ είναι μερικά από τα ευρήματα που μιλούν για...