Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-5-2017
<p>Κριός

Το ερωτικό περιβάλλον θα είναι γεμάτο ενέργεια, επιτρέποντάς σας να δώσετε ό, τι καλύτερο μπορείτε. Σήμερα, οι Κριοί όμως που έχουν καιρό μέσα σε μια σχέση μπορεί να δυσκολεύονται να πείσουν τους συντρόφους να επενδύσουν κάτι παραπάνω σε αυτήν. Το νέο φλερτ είναι η λύση για μερικούς από εσάς.

Ταύρος

Στην αγάπη σας, η απόλαυση μιας υγιούς σχέσης θα είναι ο μοναδικός σας στόχος. Η σοβαρότητα στην προσέγγιση του συντρόφου σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Αυτή η φάση της ζωής σας θα μπορούσε να είναι αρκετά ταραχώδης ερωτικά.

Δίδυμοι

Στο ερωτικό μέτωπο, θα μπορούσατε να είστε πραγματικά γεμάτοι άγχος και ανήσυχες σκέψεις, ειδικά μέχρι το απόγευμα που θα ολοκληρωθεί το φαινόμενο της Νέας Σελήνης το ζώδιό σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να αναλάβουν πολλές υποχρεώσεις σε μια σχέση. Υπογράψτε όρκους αγάπης με προσοχή.

Καρκίνος

Η πίστη σας στον εαυτό σας θα γίνει ισχυρότερη με το χρόνο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχάσετε το παρελθόν σας και να συνεχίσετε. Στην αγάπη γενικά, μια ελκυστική προσφορά από ένα αξιόλογο άτομο μπορεί να έρθει στο δρόμο σας.

Λέων

Δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με σοβαρό πρόσημο, σας έλκει το τρελό φλερτ. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις με βιασύνη. Μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Οι γονείς ενδέχεται να χρειαστούν την υποστήριξή σας σήμερα.

Παρθένος

Στο ερωτικό μέτωπο, μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας. κατά κάποιον τρόπο να προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε δυνάμεις. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης σας. Προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που σας ξεσηκώνουν.

Ζυγός

Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε αρνητικές σκέψεις, είτε έχετε σχέση είτε όχι. Οι καλές ενέργειες και η θετική στάση μπορούν να ενισχύσουν τις προοπτικές μιας σχέσης σας. Στο ερωτικό πεδίο, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε το τωρινό πλαίσιο της σχέσης σας ως δεδομένο.

Σκορπιός

Στην σχέση σας αλλά και στο φλερτ, μην καθυστερείτε να πάρετε αποφάσεις. Μη φοβάστε να αντιμετωπίσετε καινούριους ή προκλητικούς ανθρώπους. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ένταση στο εσωτερικό της ψυχής σας από νέες γνωριμίες, αλλά την θέλετε αυτήν την ένταση.

Τοξότης

Η πανέξυπνη αλλά και βαθιά ερωτική ταυτόχρονα φύση σας θα εκτιμηθεί από αυτούς που φλερτάρετε. Μην αφήνετε τα προβλήματα σε μια προηγούμενη σχέση σας να επηρεάζουν την τωρινή ερωτική σας ζωή. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιον πολύ αξιόλογο άνθρωπο.

Αιγόκερως

Ο/η σύζυγός σας ή ο μόνιμος σύντροφος θα σας υποστηρίξει ιδιαίτερα και μπορεί να σας καταυγάσει με αγάπη και έρωτα. Στο μέτωπο του φλερτ, θα είστε ενεργητικοί. Επίσης, δεν πρέπει να εξαρτάται η ψυχική σας διάθεση από την αποδοχή των άλλων.

Υδροχόος

Όσοι από εσάς είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον εξαιρετικά σημαντικό άνθρωπο σήμερα μέσα από μεγάλες παρέες. Ένας φίλος μπορεί να σας δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές, μπορεί όμως και να σας ζηλεύει. Η αναζήτηση νοήματος στον έρωτα και ο διαλογισμός θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στον έρωτα. Μείνετε σταθερά προσανατολισμένοι στο θέμα έρωτας.

Ιχθείς

Η ικανότητα να ακούτε τους άλλους σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέους φίλους και γνωστούς. Όμως, μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα των άλλων. Μερικοί από εσάς θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μια κοινωνική συγκέντρωση το βράδυ για να χαλαρώσετε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Κριός Εστίαση στην αλλαγή, αλλά και ρεαλιστική ερωτική προσέγγιση σε ό, τι θέλετε να κάνετε. Η κοινή λογική σε συνδυασμό με το συντονισμό...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τόσο πολύ με το ερωτικό σας μέλλον, αντίθετα μπορείτε να ζήσετε με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Κριός Είναι μια ανατρεπτική περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε σε σχέση με τη συμπεριφορά σας, τα θέλω σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Κριός Υπάρχει μια μεγάλη πραγματική ζεστασιά σήμερα, και η ουράνια ενέργεια σας βοηθά να το αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό. Οποιαδήποτε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...