Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-5-2017
<p>Κριός – Η Σελήνη

Μια σχέση που έχετε μπορεί να είναι μια σύντομη διαφυγή από κάτι πρόσφατο και λιγότερο ευχάριστο, αλλά θα μπορούσατε ακόμα να υπάρχει αρκετή αγάπη πίσω από τις ενέργειές σας. Τα συναισθήματα από μόνα τους δεν θα είναι αρκετά δυνατά για να σφυρηλατήσουν το ρομαντικό δεσμό που πιστεύετε ότι λαχταράτε.

Ταύρος – Δύο των Ξιφών (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να υπάρχει περισσότερη συναισθηματική ανάγκη από πάθος στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, και δεν είναι αυτό που θέλετε σε κάθε περίπτωση. Πάρτε τον σύντροφό σας μια αγκαλιά και μιλήστε περισσότερο, αφήστε τον να σας βγάλει από μια έντονα προσωπική αίσθηση συναισθηματικής ανάγκης. Πάνω απ 'όλα, αποφασίστε να είστε ευτυχισμένοι μαζί, είτε σύντομα είτε μακροπρόθεσμα!

Δίδυμοι – Ο Κόσμος

Αυτό που ζείτε μπορεί να μην είναι ένας στερεοτυπικός τύπος σχέσης και ψυχικής αλληλεγγύης, αλλά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα καλύτερο - μια δύναμη προς τη γη, στο εδώ και τώρα, μια σταθερή σχέση που κάνει θαύματα για σας. Έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το είδος της σχέσης που συμβαίνει μόνο στα πιο παρήγορα και ειρηνικά όνειρα.

Καρκίνος – Εννιά των Πεντάκτινων

Μπορεί να μην υπάρχουν πυροτεχνήματα κάθε βράδυ, αλλά μπορεί να υπάρχει μια ατελείωτη ροή ικανοποιητικών, επιτυχημένων, διεγερτικών ημερών και νυχτών που είναι γεμάτες πολλά καλά πράγματα στην σχέση σας. Μπορείτε οι δύο σας να αποφασίσετε ποια είναι αυτά τα καλά πράγματα. Είναι διαφορετικά για κάθε σχέση.

Λέων – Οι Ερωτευμένοι (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να αισθάνεστε εντελώς στον αέρα σχετικά με αυτή τη σχέση που έχετε και σωστά. Τίποτα δεν είναι καρφωμένο κάτω, τίποτα σίγουρα δηλωμένο. Είναι όλα γλυκύτητα, φως και ατμοί. Δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε την πρώτη κίνηση, έτσι μπορείτε να αφήσετε αυτή την ευχάριστη κατάσταση να συνεχιστεί όσο θέλετε ή όσο ανέχεστε την αμφιθυμία.

Παρθένος – Οκτώ των Ξιφών

Εάν πρέπει να πετάξετε σε ένα ρομαντικό κενό για κάποιο χρονικό διάστημα, μπορείτε να  ξεφύγετε για λίγο. Αν ναι, είναι πιθανό εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί τελικά να παρασυρθεί στο ηλιόλουστο ηλιοβασίλεμα. Έχετε ανάγκη από αλλαγή, αυτό είναι σίγουρο.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Δεν είναι σπάνιο κάποιος να πέφτει στα πόδια σας, και αν αυτό δεν έχει συμβεί, θα μπορούσε να συμβεί άμεσα, ακόμα και τώρα. Να είστε γλυκείς και να θυμάστε ότι τελικά αυτός ο κάποιος θα μάθει να σας εκτιμά για τον άνθρωπο που είστε, και όχι για τη μικρή θεότητα που βλέπει τώρα.

Σκορπιός – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Προς το παρόν, διοικείτε ολόκληρη την ψυχική σας κατάσταση και όταν μειώνεται αυτή η ισχύς, θέλετε να είστε σε μια ισχυρή, πιο ρεαλιστική θέση σε σχέση με κάποιο άτομο. Εάν η απλή συσσώρευση εμπειριών δεν είναι το θέμα σας, μπορείτε να ζητήσετε οτιδήποτε θέλετε γιατί έρχονται έντονες συγκινήσεις.

Τοξότης – Εννιά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Αυτή η κάρτα αποτελεί πολύ ισχυρό θετικό δείκτη για εσάς και τα ερωτικά σας θέματα, ακόμα και αντεστραμμένη! Αντιπροσωπεύει μια διαρκή ή ισχυρή ικανοποίηση στη ζωή σας. Ενώ τίποτα δεν είναι μόνιμο, κάπου στο μονοπάτι της ζωής σας, μπορείτε να περιμένετε να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι. Είναι σε μεγάλο βαθμό δεμένη με δημιουργική προσπάθεια και καλές ευχές για το μέλλον.

Αιγόκερως – Επτά των Ράβδων

Εάν αισθάνεστε ότι η τιμή σας είναι θιγμένη, ή εάν θέλετε πραγματικά να προσπαθήσετε να πλησιάσετε κάποιον, είναι αρκετά εύκολο να ξεχωρίσετε τα πράγματα. Εάν αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, όμως, θα μπορούσε να είναι ενοχλητικό. Δεν χρειάζεται να κάψετε τον εαυτό σας έξω σε μια σχέση που σας κάνει ανήσυχους. Εξετάστε πόση ενέργεια έχετε για αυτή τη νέα αγάπη, στη συνέχεια προχωρήστε με σύνεση.

Υδροχόος – Πέντε των Πεντάκτινων

Μπορεί να έχετε μια ελαφρά υποψία ότι έχετε μπει εσφαλμένα αυτή την αγάπη ή ίσως να αναρωτηθείτε αν έχετε παρεξηγηθεί. Εάν θέλετε να παραλείψετε αυτή τη σχέση, έχετε την τέλεια δικαιολογία χωρίς να βλάψετε τα συναισθήματα κάποιου.

Ιχθείς – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο)

Αυτή η νέα αγάπη θα μπορούσε να είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για εσάς και θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια ανώτερη και καλύτερη κατάσταση της ύπαρξης. Κάτι μπορεί να έχει μείνει πίσω, αλλά αυτό το νέο ειδύλλιο μπορεί να αντισταθμίσει οτιδήποτε νομίζετε ότι έχετε χάσει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-12-2017

Κριός – Η Σελήνη Ίσως να αισθανθείτε ότι περνάτε από μια συναισθηματικά περίπλοκη εσωτερική κατάσταση, τίποτα δεν είναι πολύ σαφές, σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2017

Παράξενα συναισθήματα και πρωτόγνωρα αδιέξοδα δείχνουν να μας κυκλώνουν σήμερα, όπως μας πληροφορεί η αρχαία σοφία της Μεγάλης Αρκάνας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...