Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-5-2017
<p>Κριός

Ποτέ δεν είστε επιφυλακτικοί, λέτε τα πράγματα όπως είναι, και αντιμετωπίζετε τον έρωτα σχεδόν σαν ένα άθλημα. Σήμερα θέλετε όλη την προσοχή από τον σύντροφό σας. Παρόλο που γενικά δεν έχετε κακή πρόθεση, μπορεί να αγνοήσετε κατά λάθος τα όνειρα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που είναι κοντά σας!

Ταύρος
Αισθάνεστε τα πάντα πιο έντονα από το συνηθισμένο σήμερα. Και αυτό ισχύει τόσο για θετικές όσο και για προκλητικές εμπειρίες. Μια ρομαντική στιγμή θα μπορούσε να αισθάνεται απείρως γλυκιά, αλλά μια τεταμένη αλληλεπίδραση θα μπορούσε να φανεί εξίσου επώδυνη. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια αίσθηση προοπτικής και να μείνετε όσο το δυνατόν γειωμένοι. Εάν τα συναισθήματά σας είναι έντονα, θυμηθείτε ότι είναι μόνο προσωρινή. Αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε ρεαλιστές.
Δίδυμοι
Συζητήστε τα πράγματα με έναν ειδικό, ειδικά εάν υπάρχει ένταση στη σχέση σας. Επιθεωρήστε τα δικά σας βαθιά συναισθήματα και κίνητρα. Φυσικά, αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι πολύ διασκεδαστική, εύκολη ή ευχάριστη. Η ανάπτυξη αυτογνωσίας είναι σκληρή δουλειά! Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο έχετε την τάση να αποφεύγετε τις συναισθηματικές αντιπαραθέσεις. Αλλά κολλάει εκεί αν αναπτυχθεί σήμερα. Βγείτε έξω καθώς το μιλάτε.
Καρκίνος
Σήμερα, η ζωή παίρνει μια συναισθηματική ένταση που κανονικά δεν έχει - και σας αρέσει αυτό. Ακόμα και οι δύσκολες εμπειρίες μπορούν να έχουν τη δική τους ικανοποίηση, επειδή συνδέεστε τόσο βαθιά μαζί τους. Τα πάντα από την αγάπη μέχρι την οργή είναι μια εμπειρία μάθησης τώρα. Οι σχέσεις σας σας προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν. Και αυτό ακριβώς αγαπάς γι 'αυτούς. Απολαύστε αυτήν την παθιασμένη εμπειρία της ζωής.
Λέων
Σήμερα θα μπορούσε να σας βρει σε μια επίμονη νοοτροπία. Ξέρεις πώς βλέπεις τα πράγματα τώρα και σίγουρα ξέρεις πώς αισθάνεσαι. Θα είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να σας πείσει για οτιδήποτε έξω από τη δική σας υποκειμενική εμπειρία. Αλλά αυτό είναι το κλειδί: η υποκειμενικότητα. Είστε μέσα στη δική σας καρδιά και το μυαλό σας, και άλλοι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στις δικές τους. Αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να συνδεθείτε μαζί τους, αντί να διαχωρίζεστε με διαφορετικά συναισθήματα.
Παρθένος
Είστε αναλυτικό πρόσωπο από τη φύση και σήμερα οι εξουσίες σας ανάλυσης τρέχουν τόσο βαθιά όσο ένας ποταμός. Είστε γοητευμένοι από οποιοδήποτε θέμα ή κατάσταση που καταγράφει το ενδιαφέρον σας. Και μπορείτε να σκάψετε βαθιά σε αυτό καθώς κυνηγούν κάτω οδηγεί ή αναζητούν απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις. Εάν εργάζεστε σε μια εργασία που περιλαμβάνει έρευνα ή έρευνα, μπορείτε να είστε πολύ αποτελεσματικός στις περιοχές αυτές σήμερα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα προσφέρεται για βαθιές εμπειρίες. Οι συνδέσεις επιφανείας δεν σας ικανοποιούν. Ακόμα κι αν συζητάτε σε μια κοινωνική ρύθμιση με κάποιον που μόλις συναντήσατε, μπορείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας με ερωτήσεις, προσωπικές ερωτήσεις. Με εξαιρετική τακτικότητα, βέβαια. Είναι όλα στην προσέγγισή σας. Και είστε τόσο κοινωνικά χαριτωμένος άνθρωπος από τη φύση, θα βρείτε τον σωστό δρόμο για να φτιάξετε ακόμα και τα πιο κολλητά θέματα.
Σκορπιός
Σήμερα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για σας. Είναι η αρχή ενός νέου μήκους κύκλο της ζωής σας. Μπορεί να αναγνωρίσετε την εισροή ενέργειας που αισθάνεστε τώρα. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας είναι σαφέστεροι από ποτέ. Σκεφτείτε τι θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα στον επόμενο μήνα. Αρχίστε να κάνετε σχέδια. Πάνω απ 'όλα, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας σε αυτή τη διαδικασία. Νιώστε τα πράγματα και πηγαίνετε με την καρδιά σας.
Τοξότης
Σήμερα, επεκτείνετε το μυαλό σας πηγαίνοντας βαθιά σε ένα συγκεκριμένο έργο ή θέμα. Τα καλύτερα μαθήματα που μπορείτε να μάθετε τώρα θα προέλθουν από την αγκαλιάζοντας ένταση. Όσο πιο δύσκολη είναι αυτή η εμπειρία, τόσο το καλύτερο. Συναισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε μερικά ισχυρά σκαμπανεβάσματα. Σκεφτείτε αυτό ως ταξίδι στην ψυχή σας. Θα περάσετε από αυτό γνωρίζοντας τα όριά σας πολύ καλύτερα από ό, τι κάνατε πριν.
Αιγόκερως
Σήμερα, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε από την εσωτερική σας δύναμη, η οποία είναι σημαντική. Η αποφασιστικότητα σας είναι ισχυρή και όσο πιο δύσκολο είναι ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση, τόσο πιο δεσμευμένη είναι να την επιλύσετε. Εάν άλλοι άνθρωποι, όπως ο εργοδότης σας, σας δουν σήμερα σε κίνηση, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστούν. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό, θα έχετε το πλεονέκτημα να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε.
Υδροχόος
Σήμερα θα μπορούσε να είναι μια συναισθηματικά έντονη ημέρα. Το κλειδί είναι να παραμείνετε ανοιχτοί στην ανάπτυξη μεγαλύτερης αυτογνωσίας, ακόμα και αν αυτό συμβαίνει μέσα από μια τεταμένη εμπειρία, όπως ένα επιχείρημα με έναν φίλο. Είναι επίσης μια καλή εποχή για μια ομιλία από καρδιά σε καρδιά, εφ 'όσον είσαι εντελώς ειλικρινής - ενώ εξακολουθεί να είναι καλός, φυσικά. Αυτά τα είδη συναισθηματικών αντιπαραθέσεων μπορεί να είναι δυσάρεστα για σας, αλλά είναι σημαντικά. Σας βοηθούν να μεγαλώσετε.
Ιχθύες
Είσαι διαισθητικός από τη φύση, αλλά σήμερα η κατανόηση των αναγκών και των συναισθημάτων των ανθρώπων είναι ακόμα πιο τρυπώντας από το συνηθισμένο. Μπορεί να είστε σε θέση να πείτε πότε ένας αγαπημένος σας αισθάνεται στριμωγμένος ή αναστατωμένος, ακόμα κι αν είστε μακριά από αυτούς. Αυτό είναι ένα από τα φυσικά σας δώρα, και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε σήμερα για να συνδεθείτε με άλλους με έναν αγάπη τρόπο. Χρειάζεται και τη διατροφή αυτού του συναισθηματικού δεσμού.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017

Κριός Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός στις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις είναι απαραίτητες για σας τώρα. Προτιμάτε να απομακρύνετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-4-2017

Κριός Η μέρα σήμερα είναι σκέτη φωτιά και να προσέξετε τον θυμό σας. Θα είναι δύσκολο σήμερα να πάρετε αυτά που θέλετε από τον σύντροφό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...