Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 26-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 26-5-2017
<p>Κριός

Έχετε περισσότερη φιλοδοξία από ταλέντο, αλλά αυτό δεν σας εμπόδιζε να ανεβείτε στη σκάλα. Με επιτυχία θα ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας με μια τοποθέτηση και μερικές δημιουργικές διακοσμήσεις. Συνέχισε την καλή δουλειά. Υπάρχει μια θέση στον κόσμο για οριακά ταλαντούχους ανθρώπους που φυσούν τα κέρατά τους.

Ταύρος

Έχετε συναντήσει έναν τύπο που ποτέ δεν φαίνεται να επιβραδύνει, είναι πάντα βιαστικός. Στην αρχή, αυτή η ταραχή της δραστηριότητας ήταν επιβλητική, συναρπαστική. Αλλά τώρα έχει γίνει εξαντλητική, και ο ενθουσιασμός σας είναι πτωτικός. Επαναλαμβανόμενες προσπάθειες επιβράδυνσης του έχουν αποτύχει και ίσως είναι καιρός να αφήσουμε αυτόν τον περιπατητή να φύγει.

Δίδυμοι

Έχετε συναντήσει έναν σπουδαίο τύπο, αλλά δεν είστε σίγουροι. Σήμερα, ρωτήστε φίλους και γνωστούς τι σκέφτονται. Είναι πάντα καλό να επιτρέπετε σε άλλους να αποφασίσουν για εσάς.

Καρκίνος

Θα είσαι αγκαθωτοί σαν κάκτος σήμερα, και εξίσου φιλικοί. Τα συναισθήματά σας θα αναστατωθούν εύκολα και αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει. Κρατήστε το μυαλό σας κοφτερό σήμερα και σκεφτείτε προσεκτικά πριν μιλήσετε. Είστε γνωστοί για τα ταλέντα σας με τα ελεύθερα περιγράμματα που διαγράφονται, ειδικά όταν βρίσκονται υπό πίεση.

Λέων

Έχετε μια ισχυρή αίσθηση εαυτού. Ίσως πάρα πολύ ισχυρή. Τείνετε να κυριαρχείτε σε κάθε κατάσταση που μπαίνετε, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αλλά οι άνθρωποι μπορούν να εκφοβιστούν και να αναβληθούν από τέτοιες επιδείξεις κυριαρχίας ανδρών. Τονίστε την προσωπικότητά σας ακριβώς στο σημείο που θα αφήσετε τους άλλους να πιστεύουν ότι έχουν λόγο, οι οποίοι τελικά δεν το κάνουν.

Παρθένος

Εσύ είσαι πάντα ο ενοχλητικός τύπος που πρέπει να ξεδιπλώσει τα μυστικά του μάγου, αλλά για σένα είναι όλα μέρος του να το μένεις πραγματικός. Πάντα πρέπει να ξέρετε πώς λειτουργούν τα πράγματα και περνάτε πολύ χρόνο αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο όλα πηγαίνουν μαζί. Αυτό είναι χαλαρό, αλλά μπορεί να πάρει όλη τη διασκέδαση από τα πράγματα.

Ζυγός

Δεν θα υπάρξει μέσος όρος σήμερα και αυτή η έλλειψη ισορροπίας θα σας αποβάλει πραγματικά. Θα είναι μαύρο ή άσπρο, ναι ή όχι, χωρίς χώρο για ερμηνεία. Μερικές φορές γκρι γίνεσαι εσύ, και όλες αυτές οι έντονες αντιθέσεις τραυματίζουν τα μάτια σου. Η ισορροπία θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί σήμερα.

Σκορπιός

Αποφύγετε τις συγκρούσεις σήμερα. Θα ξεκινήσει αρκετά αθώα, ίσως μια παρεξηγημένη λέξη που οδηγεί σε μια πάλη, η οποία οδηγεί σε περισσότερες μάχες, η οποία οδηγεί στο δικαστήριο διαζυγίου. Μάθετε να είστε ευέλικτοι.

Τοξότης

Σήμερα θα προβάλλετε την ανδρική ενέργεια και θα κάνετε τον Άνθρωπο του Marlboro να μοιάζει με Liberace. Χρησιμοποιήστε αυτήν την αντρική στάση προς όφελός σας σήμερα, καθώς τα παιδιά θα σας προσκυνήσουν. Αλλά μην ξεχνάτε τον πραγματικό άνθρωπο μέσα, εκείνον που κάνει μια μέση creme brulee, και που έχει δει «Steel Magnolias» πεντακόσιες φορές - και έκλαιγε κάθε φορά.

Αιγόκερως

Η ασφάλεια που θεωρήσατε κάποτε ότι εργαζόταν απειλείται, καθώς οι περικοπές του προϋπολογισμού σας φτάνουν στην άκρη. Δεν είστε σίγουροι αν το ταλέντο και η εμπειρία σας αρκούν για να σας σώσουν από το τσεκούρι. Θα μπορούσε να είναι καιρός να ξεκινήσετε τη στίλβωση του βιογραφικού και να σιδερώσετε το κοστούμι συνέντευξης. Αφήστε την αναζήτηση εργασίας να ξεκινήσει!

Υδροχόος

Έχετε προηγμένες ιδέες, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να σας κοιτάζουν σαν να είστε ο Δρ Frankenstein κάθε φορά που προσπαθείτε να τους τις παρουσιάσετε. Μην υπονομεύετε τη λαμπρότητα των ιδεών σας, επειδή οι άνθρωποι είναι σκεπτικοί γι 'αυτούς. Αν οι άνθρωποι το είχαν σκεφτεί στο παρελθόν, δεν θα είχαμε τώρα τέτοιες βασικές λειτουργίες όπως οι τηλεοράσεις, τα βιντεοπαιχνίδια και τα iPhone.

Ιχθύς

Σήμερα θα είναι σαν ένα τζακούζι τσίρκου, με τρελούς καθρέφτες, ομιχλώδη δωμάτια και λαβύρινθους που δεν οδηγούν πουθενά. Το πρόβλημα είναι ότι, μόλις εισέλθετε, θα έχετε έναν σκληρό χρόνο να βγείτε έξω και οι περίεργοι τύποι θέλουν να σας πουλήσουν χάρτες στις εξόδους. Εάν η ζωή είναι μια ψευδαίσθηση, τότε να την αντιμετωπίζετε ως τέτοια. Ίσως αυτό είναι όταν τα πράγματα θα αρχίσουν να έχουν νόημα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 10-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 10-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 10-6-2017

Κριός Άλλοι άνθρωποι θα είναι ασυνήθιστα ενοχλητικοί καθώς μεταβαίνουν σε μια ενδοσκοπική φάση μετά το γεύμα. Μια περίοδος μοναξιάς το...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 2-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 2-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 2-6-2017

Κριός Υπάρχουν μερικές ατελείς συνομιλίες που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν αρχίσει το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε μηνύματα ηλεκτρονικού...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-6-2017

Κριός Θα έχετε πολλές πληροφορίες για να πάρετε σήμερα, και πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Συνεχίστε τα...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-5-2017

Κριός Ένα πρόβλημα σχέσης που προσπαθήσατε να περάσετε ως ασήμαντο έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ πραγματικό, και δεν πρόκειται να...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 19-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 19-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 19-5-2017

Κριός Ευκαιρίες για να προωθήσετε τη φήμη σας, και εκμεταλλεύεστε την κατάσταση. Υπάρχει μια μέθοδος για την τρέλα σας, αλλά προχωράτε...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-3-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε δυναμικοί με κάποιον σήμερα, αλλά θα είναι για το καλό τους. Μην μασάτε τα λόγια, αν οι άνθρωποι σας...