Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-5-2017
<p>Κριός

Η γοητεία είναι το μεσαίο σας όνομα και ενώ μερικοί από εσάς μπορεί να μην θέλουν να επηρεάσουν τη γνώμη του άλλου μισού σας με διάφορα τρικ ή τη δωροδοκία με φανταχτερά δώρα και δείπνα, είναι ένας τρόπος να φτάσετε σε αυτό που θέλετε, έτσι δεν είναι; Μην ντρέπεστε!

Ταύρος

Θα θελήσετε να προχωρήσετε αρκετά γρήγορα στα ερωτικά σας . Και για όσους από εσάς ακολουθήσουν τον γρήγορο δρόμο της φλογερής Αφροδίτης στον Κριό θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην ημέρα. Θέλετε να έχετε εξελίξεις στην σχέση σας λοιπόν; Εσείς θα τις φέρετε!

Δίδυμοι

Αυτή είναι η τελευταία ημέρα της δύσκολης γωνίας του Άρη με τον Πλούτωνα και έτσι μπορείτε να χάσετε λίγο από την ακατέργαστη ενέργεια που σας έκανε λίγο πιο ευφυείς τις τελευταίες έντεκα ημέρες. Ωστόσο σήμερα μπορείς να είστε πιο ευαίσθητοι και ένας πολύ γοητευτικός νέος σύντροφος έλκεται από εσάς.

Καρκίνος

Πριν κάνετε τίποτα δραματικό, να είστε προσεκτικοί καθώς η Σελήνη, ο κυβερνώντας πλανήτης σας περιπλανιέται στο ζώδιό σας και θα μπορούσατε να είστε εξαιρετικά έντονοι σήμερα. Αυτό μπορεί να κάνει τη φυσική πλευρά της σχέσης σας θαυμάσια, αλλά θα μπορούσε επίσης να θολώσει την κρίση σας.

Λέων

Ένας συνάδελφος θα μπορούσε να έχει μια ισχυρή συναισθηματική ανταπόκριση σε σας ή μπορεί να είστε εσείς που αντιδρά σε αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ευχάριστο και θα μπορούσε να γίνει κάτι μεγαλύτερο. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να είστε τόσο τυλιγμένοι σε δουλειά ή δουλειές που παραμελείτε την ρομαντική πλευρά σας.

Παρθένος

Έντονη συγκίνηση και αυξημένη ευαισθησία είναι μερικές από τις δονήσεις που σας έρχονται σήμερα, έτσι ρομαντικά θέματα μπορούν να ευλογηθούν. Αν είστε μόνοι, μια νέα άφιξη με τη μορφή ενός ελεύθερου ατόμου με αίσθηση διασκέδασης θα μπορούσε να σας προκαλέσει μια κεραυνοβόλα αγάπη. Αν ναι, απολαύστε αυτή τη στιγμή στο μέγιστο.

Ζυγός

Η ζωή στο σπίτι σας μπορεί να είναι σημαντική για εσάς τώρα και κάποιος κοντά μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματικά και σωματικά έντονος. Αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό για κάποιο διάστημα, αλλά είστε ανεξάρτητοι πνευματικά και τελικά θα μπορούσατε να βρείτε τόσο πάθος και δράμα, αρκετά κουραστικό. Όπως πάντα, το κόλπο είναι να προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε συμβιβασμούς και ισορροπία.

Σκορπιός

Ο βαθύς Πλούτωνας κάθεται στον τομέα της επικοινωνίας του χάρτη σας και ψάχνει καλά στη Σελήνη η οποία με τη σειρά της είναι στον τομέα που σχετίζεται με τις σχέσεις. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας που μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαθιά σήμερα. Η επικοινωνία είναι κάτι περισσότερο από απλά λόγια και η φυσική πλευρά του ρομαντισμού σας μπορεί να είναι εκπληκτική.

Τοξότης

Ακόμη και οι μεγαλύτερες σχέσεις χρειάζονται λίγη συντήρηση, οπότε αν εργάζεστε σκληρά για να βρείτε αγάπη ή απλά αν αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να μετατραπεί σε τέλεια, αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να εξετάσετε τι σας αξίζει περισσότερο σε κάθε επίπεδο.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε κάποιον σύντροφο στο μυαλό σας σήμερα, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε υπερβολικά σοβαρά το πάθος σας, έτσι ώστε να μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Ή μήπως μπορεί κάποιος να μην σας βγει από το μυαλό; Η φυσική πλευρά της σχέσης σας, εάν είστε σε σχέση, θα μπορούσε να είναι συναρπαστική καθώς μπορείτε να είστε ευαίσθητοι αλλά και περισσότερο από πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Υδροχόος

Με την ευαισθησία σας που ενισχύεται από τις σημερινές επιρροές, μπορεί να την καρδιά κάποιου. Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον για το παρελθόν τους. Η αισθησιακή πλευρά της ζωής σας μπορεί ακόμα να ωφεληθεί από τη γωνία μεταξύ Άρη και Πλούτωνα που μπορεί να οδηγήσει τα φυσικά σας πάθη σε μεγάλα ύψη.

Ιχθείς

Είναι πολύ πιθανό ένας φίλος σας να σας ζητήσει δήθεν ερωτικές συμβουλές, με στόχο να ξεκινήσει μια συζήτηση η οποία θα σας φέρει πιο κοντά. Προσέξτε, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σήμερα και φιλίες για τους Ιχθείς δεν υπάρχουν, υπάρχουν έρωτες και αγάπες που κρύβονται!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-7-2018

Μπορεί να έχετε καταλάβει, ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-4-2018

Δεν χρειάζεται κάθε φορά που κάποιος επικοινωνιακά σας προκαλεί, να ανταπαντάτε

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Δεν θα μπορούσατε πραγματικά, να είστε σε καλύτερη διάθεση. Χρήμα έρχεται

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Κριός Θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να διορθώσετε ένα συγκεκριμένο λάθος της σχέσης σας. Ενώ αυτό είναι κατανοητό σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...