Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017
<p>Κριός – Εννιά των Ράβδων

Έχετε φτάσει πρόσφατα σε σημείο σταθερότητας στον ερωτικό τομέα. Εάν αυτό σημαίνει ότι μια ανησυχητική σχέση έχει τελειώσει τελικά, θα έχετε νέα κίνητρα για να συνεχίσετε, να προχωρήσετε παρακάτω ερωτικά και να ικανοποιήσετε τις ρομαντικές σας ανάγκες.

Ταύρος – Δύο των Ξιφών

Όπως οι διασταυρούμενες λεπίδες, τα δύο σπαθιά αντιπροσωπεύουν ισορροπία δυνάμεων. Δεν είναι απαραιτήτως μια απουσία αγώνα, αλλά μια ισότιμη κατανομή δύναμης σε αντίθεση. Μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε σε θέση να διαμεσολαβείτε σε μια ερωτική σύγκρουση ή μπορεί αντ 'αυτού να σας υποδείξει ότι είστε παγιδευμένοι στη μέση ενός διλήμματος χωρίς σαφή έκβαση.

Δίδυμοι – Δέκα των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Κάνοντας κουράγιο για καιρό σε μια μοναχική πορεία, έχετε πάρει την απόφαση να αναζητήσετε αγάπη, έχετε επενδύσει την ενέργειά σας στην αναζήτηση. Θυμηθείτε να μην τεντώσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ στο σκοινί ή να αναζητήσετε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι θα σας βρουν.

Καρκίνος – Τρία των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Έχετε σχηματίσει μια ουσιαστική σχέση, αλλά μην την θεωρείτε δεδομένο. Αποφύγετε την επιδεξιότητα και δίνετε μόνο πραγματικά συναισθήματα. Ο πλούτος που αισθάνεστε μπορεί να αυξηθεί, αλλά μπορεί και να φύγει ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση.

Λέων – Η Κρίση

Η κρίση λέει μια ιστορία της μετάβασης, αλλά σε αντίθεση με τον Θάνατο ή τον Πύργο, δεν είναι ξαφνική αλλαγή ούτε γεννιέται από τύχη ή διαίσθηση, αλλά αλλάζει αυτό που πηγάζει από τη λογική. Σηματοδοτεί τα σχέδια, συχνά πολύ καιρό σε εξέλιξη, που φτάνουν στην καρδιά.

Παρθένος – Ο Ρήγας των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Ο βασιλιάς των κυπέλλων είναι η κοσμική και ήρεμη προβολή της εξουσίας. Για να τον βρείτε στην ανάγνωσή σας είναι πιθανότατα αναφορά σε κάποιον άλλο που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Αυτό το άτομο μπορεί να φαίνεται αδιάφορο, ακόμη και μακρινό, αλλά τα κίνητρά του είναι καθαρά.

Ζυγός – Η Δύναμη

Η δύναμη είναι η πιο ακατέργαστη μορφή εξουσίας και την κατέχετε σε κάποια μορφή. Είναι μια πολύ θετική κάρτα αν καταπολεμάτε την ασθένεια ή αναρρώνετε από τραυματισμό. Όπως μπορείτε να υποψιαστείτε, η επιρροή της σε σας, και η χρήση που της κάνετε, μπορεί να είναι τάση προς το φως ή το σκοτάδι. Στην αγάπη σηματοδοτεί ότι θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΣκορπιόςΠέντε των Ράβδων

Το Πέντε Μπαστούνι δεν είναι ποτέ μια ευπρόσδεκτη κάρτα, καθώς η παράδοση δείχνει ότι θα είστε στην σχέση σας σε αγώνα και επιδείνωση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις γύρω επιρροές σας για να ανακαλύψετε ενδείξεις σχετικά με το ποιες περιοχές της ζωής σας θα υποστούν αυτές τις συγκρούσεις.

Τοξότης – Άσσος των Ράβδων

Η έκρηξη του πάθους που έχετε βιώσει πρόσφατα είναι το αποτέλεσμα μιας σταδιακής συσσώρευσης. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας θετικά για να χτίσετε υγιείς σχέσεις. Μην φοβηθείτε να κάνετε νέες γνωριμίες. Αλλά μην είστε και τόσο παραδομένοι στο πάθος.

Αιγόκερως – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο)

Έχετε την ικανότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια της ζωής και της αγάπης, έρχεται η ευθύνη να ελέγξετε τον εαυτό σας και αυτή η κάρτα αντεστραμμένη μπορεί να αποτελεί προειδοποίηση για να αναλάβετε τις δικές σας ενέργειες ή συναισθήματα προτού σας προκαλέσουν βλάβη ή πριν βλάψουν τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Υδροχόος – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο)

Όταν ο Μάγος εξυπηρετεί το εγώ, έχετε μια καταστροφική δύναμη στο χέρι. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην επίτευξη εγωιστικών στόχων - με κάθε κόστος. Η ενσυναίσθηση στον ερωτικό τομέα είναι ανύπαρκτη. Τα άτομα και οι πόροι χρησιμοποιούνται και κακοποιούνται. Η προσωπικότητα αντικαθιστά την ψυχή. Προσέξτε, κινείται το κάρμα.

Ιχθείς – Ιππότης των Κυπέλλων

Η επιτυχία στον τομέα της ερωτικής σας ζωής θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να δημιουργείτε βιώσιμες και βαθιά συναισθηματικές σχέσεις με τους άλλους. Μέσω αυτής της αρμονίας, θα βρείτε την ειρήνη στη ζωή. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Η θετική σας ενέργεια θα είναι σήμερα το βασικό σας χαρακτηριστικό. Αν πρόκειται να βγείτε σε κάποιο ραντεβού θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...