Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017
<p>Κριός

Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά ανταμείβουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τους αγαπημένους σας για να αναπτύξετε τέτοιες σχέσεις, αλλά και για να έχετε μια επανασύνδεση. Τα σοβαρά θέματα είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή, αλλά ένας πιθανός σύντροφος έχει ερωτήσεις που απαιτούν την προσοχή σας.

Ταύρος

Με τη μεταβαλλόμενη πορεία της ζωής σας, η προοπτική σας προς την αγάπη και τις σχέσεις σας ανανεώνεται. Και η Αφροδίτη σας δίνει μεν καλές προοπτικές στην επανασύνδεση, απαιτεί όμως από εσάς να σκεφτείτε δυο και τρεις φορές το συμφέρον σας πρώτα.

Δίδυμοι

Κάθε σκοτεινό σύννεφο έχει μια ασημένια επένδυση. Κάθε εμπόδιο σας προσφέρει μια ευκαιρία. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιες νέες ενώσεις και δεσμούς, ακόμη και να πάτε σε γάμο αν το θελήσετε. Το πολυάσχολο πρόγραμμα σας όμως σας κρατά μακριά από το σημαντικό σας ταίρι.

Καρκίνος

Κάντε μια πραγματική διαφορά στην προσέγγισή σας στην αγάπη δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Πού συναντάτε ανθρώπους; Τι κάνετε συνήθως για να τα γνωρίσετε; Μια αλλαγή της συνήθειας μπορεί να αλλάξει τα τελικά αποτελέσματα.

Λέων

Ήρθε η ώρα να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις. Μια λέξη με το σύζυγο / σύντροφό σας σχετικά με κάτι σημαντικό είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Χρειάζεστε τη συμβουλή κάποιου δικούς σας σχετικά με τα πράγματα που βιώνετε στον έρωτα.

Παρθένος

Αποφύγετε να αναλάβετε κινδύνους τώρα, όταν όλες οι σημαντικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν σημαντικό αντίκτυπο είναι εναντίον σας στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να εμπλακείτε σε νομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, δεσμεύσεις και ανταλλαγή απόψεων. Ακούστε την καρδιά σας και θα πάρετε όλα όσα πραγματικά θέλετε.

Ζυγός

Αυτή η αισθησιακή σας πλευρά δεν είναι πολύ κρυμμένη αυτή τη στιγμή; Αν αγαπάτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας όταν πρόκειται για την αγαπημένη σας ύπαρξη, και (περιττό να το πούμε) πρέπει να αγαπήσετε και οι ίδιοι τον εαυτό σας. Φορώντας εκείνη τη μάσκα του χαμόγελου αλλά με ψυχρή καρδιά δεν θα καταφέρετε και πολλά.

Σκορπιός

Χαρίστε κάποιο χρόνο στον εαυτό σας και σταματήστε να ανησυχείτε για το ποιον πρέπει να εντυπωσιάσετε. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας όταν είστε μαζί  με κάποιον που τον θέλετε πολύ- γνωρίζετε ότι είστε πολύ γοητευτικοί όταν το θέλετε.

Τοξότης

Σήμερα ενδιαφέρεστε περισσότερο να αλληλεπιδράτε με ανθρώπους και όχι να ασχολείστε με κοσμικά θέματα. Οι δημιουργικές, αναλυτικές και ρομαντικές σκέψεις σας είναι πολύ αναστατωμένες. Έχετε την τάση να αφεθείτε για λίγο στις συμβουλές άλλων για να απαλλαγείτε από τις ευθύνες που φέρνει η αγάπη.

Αιγόκερως

Το ερωτικό κάλεσμα είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σας σήμερα. Παρακαλάτε σχεδόν τον σύντροφό σας εκφράζοντας την αγάπη και το πάθος για αυτόν / την σε όλες τις πιθανές μορφές. Επίσης, θέλετε να τυλιχτείτε στη φαντασία και να μετρήσετε το βαθύτερο νόημα όλων.

Υδροχόος

Πρέπει να δημιουργήσετε ισορροπία μεταξύ προσωπικών φιλοδοξιών και υποχρεώσεων προς την οικογένεια και την κοινωνία. Πάρτε το χρόνο σας για να βάλετε σε τάξη τα ερωτικά σας και να φροντίσετε την υγεία σας, σωματικά και συναισθηματικά. Τα θέματα αγάπης και επανασύνδεσης χρειάζονται την προσοχή σας.

Ιχθείς

Πρέπει πραγματικά να συμπεριφέρεστε υπεύθυνα για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των αγαπημένων σας. Πάντα να έχετε κατά νου ότι οι άνθρωποι συχνά θέλουν απλώς τις ειλικρινείς προτάσεις σας και θέλουν να εκτελούν τις παραγγελίες σας, τίποτε περισσότερο ή πιο πολύπλοκο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Κριός Είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση πως η διατήρηση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2017

Κριός Είναι ζωτικής σημασίας να ασχοληθείτε ειδικά με τα θέματα της οικογένειάς σας σήμερα. Έχετε αγνοήσει τις σχέσεις σας για τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-7-2017

Κριός Θα θέλατε να πειραματιστείτε με μια επανασύνδεση, νιώθετε δυνατοί. Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ποιον θα εμπιστευτείτε....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Κριός Μια επανασύνδεση δεν είναι απολύτως ανέφικτη, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε γιατί πρέπει να υπάρχουν όρια. Αφήστε τα λόγια...