Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017
<p>Κριός

Το ερωτικό μέτωπο σας είναι ειρηνικό. Υπάρχει αρκετή συναισθηματική προσήλωση για να διατηρήσετε τη σχέση σας ισχυρή και την αγάπη. Όταν μια πόρτα της ευτυχίας κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Αλλά συχνά βλέπετε τόσο πολύ στη κλειστή πόρτα που δεν βλέπετε αυτό που έχει ανοίξει για σας.

Ταύρος

Η αίσθηση της επιστροφής της αγάπης σας δίνει ανακούφιση και νιώθετε αναζωογονημένοι καθώς υπάρχουν όλο και περισσότερες αλλαγές στο περιβάλλον σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποκαταστήσετε τις ρίζες σας για την οικοδόμηση ενός μακρού και διαρκούς μέλλοντος στην σχέση σας.

Δίδυμοι

Ανυπομονείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αλλά πριν από αυτό πρέπει να αναπτύξετε τη συνήθεια να ξοδεύετε χρόνο στα δημιουργικά σας ρομαντικά συναισθήματα. Όσο περισσότερο περνάτε χρόνο μαζί, τόσο περισσότερο θα ανακαλύψετε πόσο σας αρέσει και τόσο περισσότερο θα γίνει φυσικό σας μέρος.

Καρκίνος

Η λογική και προοδευτική αλληλεπίδραση με τους αδελφούς και τους αγαπημένους σας είναι σημαντική σήμερα. Είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι για κάποια ερωτική συγκέντρωση. Μια ξαφνική κλήση ή μήνυμα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προβλέπεται να σας αναστατώσει.

Λέων

Η αίσθηση της τελειότητας σας κάνει έναν ιδανικό σύντροφο σε οποιαδήποτε σχέση και κάνει την τέχνη του έρωτα ή την τεχνική σας ασυναγώνιστη. Η επιτυχία σας ακολουθεί παντού, αλλά αποφεύγετε να κάνετε μη ρεαλιστικές σκέψεις. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας έχει δοθεί για να αποκομίσετε ερωτικά κέρδη.

Παρθένος

Ο κύριος στόχος σας είναι η συναισθηματική ασφάλεια καθώς μπορεί να αισθανθείτε έλλειψη προσοχής από τον σύντροφό σας αυτές τις μέρες. Μερικές φορές χρειάζεται κάποιος να βρει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να πάρει την προσοχή του εραστή / συνεργάτη / φίλου του, το ξέρετε αυτό.

Ζυγός

Προκαλώντας τον σύντροφό σας να απεγνωσμένα να σας γνωρίσει καλύτερα θα είστε πιο ασφαλείς και μόλις ξεκινήσει αυτός ο δρόμος, θα πέσει ερωτικά στα βαθιά μαζί σας επειδή  θα βρει τον κρυμμένο θησαυρό μέσα σας. Εσείς ξέρετε πώς να φλερτάρετε έτσι δεν θα θέλει ποτέ να σας χάσει.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να ανακαλύψετε ένα νέο άτομο κοντά σας και να ορίσετε νέους στόχους για τη ζωή σας. Για να θρέψετε το ρομαντισμό σας ίσως θέλετε να αφήσετε λίγες σημειώσεις αγάπης για το γλυκό σας ταίρι σε εκπληκτικά μέρη. Σταθεροποιήστε το μυαλό σας για να έχετε επιτυχία.

Τοξότης

Νιώθετε ακραία συναισθήματα αλλά αποφύγετε να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και να κάνετε ανόητες επιλογές. Περάστε χρόνο με την αγάπη σας και ξεκινήστε κάτι καινούργιο μαζί. Αυτό θα δώσει μια νέα στροφή στη σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά τον ένα στον άλλο.

Αιγόκερως

Βρεθείτε βαθύτερα στην ψυχή σας και βρείτε την ουσία σας. Αναπτύξτε αυτόνομους τρόπους να εννοείτε την αγάπη και περάστε όλα τα όρια. Συζητήστε την κατάστασή σας με το ταίρι σας και μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε χαλαροί και γεμάτοι. Μπορείτε να περάσετε όλη την μέρα σας μελαγχολικοί, αν δεν είστε προσεκτικοί!

Υδροχόος

Η δύσκολη σχέση του Ουρανού με την Σελήνη θα σας υποχρεώσει να δείτε με ειλικρίνεια όλο το πλέγμα όχι μόνον των σχέσεών σας αλλά και της ίδιας σας της ψυχής σε όλους τους τομείς. Το αν αυτό που θα ανακαλύψετε θα σας αρέσει, είναι θέμα ωριμότητας.

Ιχθείς

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας και τους συντρόφους σας που δημιούργησαν όλες τις διαφορές στη ζωή σας και με τους οποίους αισθάνεστε ζωντανές συνδέσεις. Η φροντίδα είναι το κλειδί για όλες τις επιτυχημένες σχέσεις. Είναι συνώνυμο της αγάπης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τόσο πολύ με το ερωτικό σας μέλλον, αντίθετα μπορείτε να ζήσετε με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Κριός Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...