Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-5-2017
<p>Κριός

Φροντίστε όχι μόνο για τους φίλους σας και για τον / την σύντροφο σας επειδή κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στη ζωή σας, αλλά και για τον εαυτό σας. Δείξτε την αγάπη σας και τη φροντίδα στο σύντροφό σας με όλους τους δυνατούς τρόπους, αλλά απαιτείστε κι εσείς αγάπη, ειδικά αν υπάρχει θέμα επανασυνδεσης.

Ταύρος

Με τη μεταβαλλόμενη πορεία της ζωής σας, η προοπτική σας προς την αγάπη και τις σχέσεις σας ανανεώνεται. Και η Αφροδίτη σας δίνει μεν καλές προοπτικές στην επανασύνδεση, απαιτεί όμως από εσάς να σκεφτείτε δυο και τρεις φορές το συμφέρον σας πρώτα.

Δίδυμοι

Η δυσαρέσκεια και η αναστάτωσή σας μπορούν να επιτύχουν παράδοξα αδιανόητη επιτυχία για εσάς αν διοχετευθούν σωστά. Οι έννοιες και τα σχέδιά σας είναι άξια αλλά δεν εκτιμώνται ακόμα από τους αγαπημένους σας. Μπορεί να επικρίνουν την απόδοσή σας. Δείξτε τις δυνατότητες και τη δύναμη σας.

Καρκίνος

Μεταμορφώστε τη σημαντική ένταση της επιδείνωσης σε έναν θετικό και αποτελεσματικό προσδιορισμό. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σας και αρπάξτε τις πολύτιμες προτάσεις. Και οι δύο σέβεστε την αποφασιστικότητα και τη διάνοια του άλλου. Να είστε αισιόδοξοι. Αυτό είναι το σημαντικό σήμερα.

Λέων

Τα αστέρια σας δείχνουν την ελευθερία. Την ελευθερία της καρδιάς και της ψυχής. Τα πράγματα είναι ευχάριστα στο ερωτικό μέτωπο τώρα. Μια μεγάλη διαδρομή ή ένα υπέροχο δείπνο με έναν νέο σύντροφο είναι επίσης πιθανό ενδεχόμενο σήμερα. Αποφύγετε την ακαταστασία και τη συμπεριφορά εξάρσεων.

Παρθένος

Μερικές φορές η αγάπη εκδηλώνεται ως η επιθυμία να γίνετε οι πρώτοι που συγχωρούν, ζητούν συγνώμη και παραδέχονται λάθη. Συγχωρήστε τους άλλους για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί με τη δύναμη ενός επιχειρήματος. Προσέξτε ο ένας τον άλλο και ζητήσετε συγγνώμη. Μην περιμένετε να το κάνει ο άλλος πρώτα.

Ζυγός

Κάποιοι από εσάς ίσως επιθυμούν να διεγείρουν εμπειρίες με πρώην συντρόφους για τις οποίες η σeξουαλικότητα θα είναι μια εμπνευσμένη δύναμη. Ωστόσο, κάτι εμβληματικό πρόκειται να έρθει στο πεπρωμένο σας. Το πάθος μπορεί να προκαλέσει τη σχέση σας και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές με το σημαντικό σας άλλο μισό.

Σκορπιός

Έχετε ακραία ερωτική και νοσταλγική διάθεση και ο ρομαντισμός θα σας παρακαλέσει την προσοχή σας. Αποφύγετε την ανάληψη οποιασδήποτε δέσμευσης προς το παρόν. Μπορεί να θέλετε μια επιστροφή σε ένα πρώην ταίρι σας, αλά το να θέλετε κάτι δεν σημαίνει ότι σας συμφέρει κιόλας.

Τοξότης

Σήμερα βρίσκετε νέους τρόπους που θα μπορούσαν να ελκύσουν ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο. Θα είστε σε θέση να ρίξετε εύκολα τη μαγεία του χάριτος σας στους ανθρώπους που έρχονται να σας δουν σήμερα. Ένας πρώην σύντροφος επίσης λατρεύει τις δυνατότητές σας και τα ταλέντα σας.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε τους καλούς τρόπους με τους οποίους σας διεγείρει ένας πρώην σύντροφος, αναλύστε τις ιδιότητες που τους καθιστούν καλούς και αξιοθαύμαστους. Όσο περισσότερο σκέφτεστε για αυτές τις ιδιότητες, τόσο περισσότερο θα προσελκύσετε αυτό το πρόσωπο σε εσάς.

Υδροχόος

Χρειάζεστε πραγματικά ένα χέρι βοήθειας από έναν από τους φίλους σας για να βγείτε από το συναισθηματικό χάος. Μείνετε αισιόδοξοι καθώς η βοήθεια βρίσκεται στο δρόμο εσάς. Μπορεί να σκεφτείτε ότι τα βιβλία αυτοβοήθειας και οι γκουρού αγάπης είναι μια δέσμη δύναμης, αλλά μια απροσδόκητη πηγή μπορεί να σας προσφέρει μια σημαντική ερωτική σοφία τώρα.

Ιχθείς

Μην βιάζεστε σήμερα. Στην πραγματικότητα χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε λεπτομέρειες. Βασικά σημαίνει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο θέμα μιας επανασύνδεσης και πρέπει να σεβαστείτε την οπτική γωνία του άλλου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Κριός Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η τέλεια μέρα για επανασύνδεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να έχετε πολλά και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Κριός Είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση πως η διατήρηση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Κριός Καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο όμως με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι ενέργειες που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Κριός Οπωσδήποτε ευνοούνται σήμερα οι επανασυνδέσεις. Με τον Άρη στον 2ο Οίκο σου να έχει μια σημαντική συμπαντική συνομιλία με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...